Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öyle valla canım askerden önceki gibi değil sonuçta benim de anlayışlı olmam lazım hala dıdısına kadar iniyorum sorunların bunalıyo çocuk hallederiz gelince yaboshayallersmile

iyi ol canım valla umursamasa niye arasın seni bak kendi söylemişa.s

bi gelip bi kaçıyorum ofiste işler bi hayli yoğun bugün e bide yarın yola çıkacağım için heyecan var bayanssulusmile
mehtap 1 mi oluyor şimdi cuma günü görüşeceğimiz için Allahın izniyle sositososito

mehtap doğan güneş olcak canım:lepi:

ee yani incim sıkmamak lazım onlarıda aslında ee yani haklıısınız aslında kızlar ya

didemcim dediğin gibi zorla olmaz yani
daha ilaçın etkisine 1-2 hafta kaldı ama kendi kendimi teselli ediyorum mutlu olucam takmıcam ne kendimi ne de onu bunaltmıcam nede olsa az kaldı diyorum bu şekilde devam ediyorum

amaaan doğan güneşimde oldu benim kaydirigubbakcemile2
şafak doğan güneş diyeceğimiz günlere inşallah hep birlikte :Saruboceq:

burcum hep böyle ol bak 3 aylardayız bol bol dua et ne isteyeceksen Allahtan iste bence senın ıcın hersey guzel olucak yeterkı kaan gelsın..uzakken ınsan farklı dusuncelere kapılabılıyo..şeytanın vesvesesi bunlar içini ferah tut..

burcum aynen öyle sıkma kendini canım olumlu düşün a.s.

inşallah canımm ne güzel bi dua oldu bu opuyorumnanaktan heyecan var mı heyecan
Midem bulanıyo kızlar benim yaa nasıl davransam ne giysem saçlarımı nasıl yapsam uuffhh çok fenayım akıl verin bana kaydirigubbakcemile3

özgemmm delikafadulden ayy ben deli oldum yaa sürekli düşünüyorum 7 gün kalcakya 7 günün de kıyafetini ayarlıyorum saçımı düşünüyorum çantamı ayakkabımı :roflol: kafayı sıyırdım bensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

amin inşallah o günleride görücez hayırlısıyla
sizinki çanakkale-geliboluya çıkmıştı dimi

özgecim seninkidemi geliyor kız hiç haberim yok

CANIM VALLA NASIL BU KADAR EMİN KONUŞABİLİYORSUN HAYRET
HEP DUA EDİYORUUM ZATEN CANIM DOĞRU o şimdi askerde bişeyde düşünemiyor öyle yani hem ilşkimizde yeni zaten gayet normal bunlar aslındada sanırım ben abartıyorum bazen galiba

Bak ben sana tahminimi söyliyim burcum.
Kaan gelicek biraz toparlıyacak kafasını ve senin sabırla beklediğin günlerin mukafatını vermeye baslıcak sana..
Haftasonları güzel güzel geziceksiniz..
Daha 2 aylık sevgili gibi olucaksınız..
Heyecanlı olucaksınız..
Ve zamanla o da evliliğe ısınıcak sensizlik zor gelicek, alışıcak sana..
Ama bunları yaşayabilmen için o gelene kadar kötü düşünceleri at aklından..
Herşeyin güzel olacağına inan fıstığım:teselli:

saol didemim ya tamam tatlım bundan sonra öyle yapıcamopuyorumnanaktan
sana bişey sölim mi didemim bana bu gelişinde bunlarıı söylediydi hep yanımda olmanı istiyorum seninle herşeyi dolu dolu yaşamak,paylaşmak istiyorum demişti:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…