- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.241
halledin canım gerçekten kafaları çok dolu onlarıda anlamak lazım aşılmıcak bir sorun değilki zaten sorun bile etmemen gerekir sonuçta ne dediğini bile bilmiyorlar canım bende özlem dışında iyiyim nasıl olim
kimi zaman abartıyorum diyorum çocuk askerde diyorum kimi zaman da kendimden geçiyorum yani
siizn yorumlarınız beni çok mutlu ediyor didemim oda diyor yahu ben seni önemsemesem umursamasan ne diye arıyım diyor
bi gelip bi kaçıyorum ofiste işler bi hayli yoğun bugün e bide yarın yola çıkacağım için heyecan var bayanssulusmile
mehtap 1 mi oluyor şimdi cuma günü görüşeceğimiz için Allahın izniyle sositososito
melayımmmmŞeniz
teskereci güzelimmŞeniz
mehtap doğan güneş olcak canım:lepi:
ee yani incim sıkmamak lazım onlarıda aslında ee yani haklıısınız aslında kızlar ya
didemcim dediğin gibi zorla olmaz yani
daha ilaçın etkisine 1-2 hafta kaldı ama kendi kendimi teselli ediyorum mutlu olucam takmıcam ne kendimi ne de onu bunaltmıcam nede olsa az kaldı diyorum bu şekilde devam ediyorum
Midem bulanıyo kızlar benim yaa nasıl davransam ne giysem saçlarımı nasıl yapsam uuffhh çok fenayım akıl verin bana kaydirigubbakcemile3
inşallah canımm ne güzel bi dua oldu bu opuyorumnanaktan heyecan var mı heyecanamaaan doğan güneşimde oldu benim kaydirigubbakcemile2
şafak doğan güneş diyeceğimiz günlere inşallah hep birlikte :Saruboceq:
Midem bulanıyo kızlar benim yaa nasıl davransam ne giysem saçlarımı nasıl yapsam uuffhh çok fenayım akıl verin bana kaydirigubbakcemile3
amaaan doğan güneşimde oldu benim kaydirigubbakcemile2
şafak doğan güneş diyeceğimiz günlere inşallah hep birlikte :Saruboceq:
valla ben yemin törenine gideceğim için tembihlendim süslenmemem konusunda sempatiksalakcinni
burcum hep böyle ol bak 3 aylardayız bol bol dua et ne isteyeceksen Allahtan iste bence senın ıcın hersey guzel olucak yeterkı kaan gelsın..uzakken ınsan farklı dusuncelere kapılabılıyo..şeytanın vesvesesi bunlar içini ferah tut..
yaa beni de delirtti nişanlım, terminale karşılamaya gitmicekmişim ne işim varmış 2000 tane askerin içindelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae ama gitcem bana nezemuszemus
heheehe:roflol:git kız git bakma ounn dediğine
CANIM VALLA NASIL BU KADAR EMİN KONUŞABİLİYORSUN HAYRET
HEP DUA EDİYORUUM ZATEN CANIM DOĞRU o şimdi askerde bişeyde düşünemiyor öyle yani hem ilşkimizde yeni zaten gayet normal bunlar aslındada sanırım ben abartıyorum bazen galiba
gitcem valla ona da dedim gelcemmmmm diye, o zaman düzgün giyin diyo yani kapalı :roflol:
Bak ben sana tahminimi söyliyim burcum.
Kaan gelicek biraz toparlıyacak kafasını ve senin sabırla beklediğin günlerin mukafatını vermeye baslıcak sana..
Haftasonları güzel güzel geziceksiniz..
Daha 2 aylık sevgili gibi olucaksınız..
Heyecanlı olucaksınız..
Ve zamanla o da evliliğe ısınıcak sensizlik zor gelicek, alışıcak sana..
Ama bunları yaşayabilmen için o gelene kadar kötü düşünceleri at aklından..
Herşeyin güzel olacağına inan fıstığım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?