- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.261
saol didemim ya tamam tatlım bundan sonra öyle yapıcamopuyorumnanaktan
sana bişey sölim mi didemim bana bu gelişinde bunlarıı söylediydi hep yanımda olmanı istiyorum seninle herşeyi dolu dolu yaşamak,paylaşmak istiyorum demişti:asigim:
hey alahım bunlarında bu lafına bayılıyorum
yok dekolte giyme etek giyme kısa giyme
Rica ediyorum fıstıkŞeniz
Adam istemese niye desin bu lafları burcum..
Asker işte o yüzden böyle bence bekle sivilde daha iyi olucaksınız bencea.s
ben de valla.. eskişehirde çok rahatım kıyafet konusunda orda karışmıyo hiç istediğimi giyiyorum ama bursada kocaelinde yassaaak :1rolleyes: şaka bi yana ben zaten çok dekolteyi sevmem a.s
inşallah canımm ne güzel bi dua oldu bu opuyorumnanaktan heyecan var mı heyecan
amin inşallah o günleride görücez hayırlısıyla
sizinki çanakkale-geliboluya çıkmıştı dimi
siyahincim, heyecan olmaz mı yaa sanki ilk kez karşılacak gibiyim, yerdemiyim göktemiyim belli değil. haftaya bugünde gidicekler diye kendimizi paralarız :a015:
evet cnm gelibolu ortaköy
gitcem valla ona da dedim gelcemmmmm diye, o zaman düzgün giyin diyo yani kapalı :roflol:
oh ne güzel canım bende sevmem aslındada bakma kzıdrmak için sölüyorum onu:)
siyahincim, heyecan olmaz mı yaa sanki ilk kez karşılacak gibiyim, yerdemiyim göktemiyim belli değil. haftaya bugünde gidicekler diye kendimizi paralarız :a015:
selam kızlarr
heheh yok kız lafın gelişi söledim ama ben kız çocuğum olsun istiyorum ya
bulgaristanlıyız biz, orda kızlar da askerlik yapıyomuş 1 ay, annem de 1 ay yapmış :1shok:kaydirigubbakcemile3
hosbuldum cnm hadı mehtaba az kalmış:1hug:
aynen şekerım cok sıcak evden cıkasım dahi gelmıo..
ne yapayım askımla konustum az once duşa gıttı gelınce mesajlasıcazaklinialirimsmile
senın asker nasıl canım?
çok sıcak pfff bunaldımboshayallersmile
bi gelip bi kaçıyorum ofiste işler bi hayli yoğun bugün e bide yarın yola çıkacağım için heyecan var bayanssulusmile
mehtap 1 mi oluyor şimdi cuma günü görüşeceğimiz için Allahın izniyle sositososito
mehtap doğan güneş olcak canım:lepi:
ee yani incim sıkmamak lazım onlarıda aslında ee yani haklıısınız aslında kızlar ya
didemcim dediğin gibi zorla olmaz yani
daha ilaçın etkisine 1-2 hafta kaldı ama kendi kendimi teselli ediyorum mutlu olucam takmıcam ne kendimi ne de onu bunaltmıcam nede olsa az kaldı diyorum bu şekilde devam ediyorum
amaaan doğan güneşimde oldu benim kaydirigubbakcemile2
şafak doğan güneş diyeceğimiz günlere inşallah hep birlikte :Saruboceq:
Midem bulanıyo kızlar benim yaa nasıl davransam ne giysem saçlarımı nasıl yapsam uuffhh çok fenayım akıl verin bana kaydirigubbakcemile3
hadi ya ewin önünde bunların otobüsü geçerdi:)
haha açık giyinen birisi değilim ama aynen banada öyle diyor sempatiksalakcinni
sizin evin önünden mi geçiyor canım otobüs?
yani şöle ablam ünv. Okuyodu geliboluda o zaman hep evin nünden geçrdi otobüsler
Hoşgeldinn canımm olumunekankayizsmile
hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
napiyonuss
geçmişe baktım accıkda kızlar ne güzel sohbet etmişş kaydirigubbakcemile5 boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?