- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.421
yapma canim böyle , elbet vardir bunda da bi hayir
herzaman söylüyorum benim batmandaki asker arkadasim , izmirdeki asker arkadasimdan daha rahat
Rabbim dualarla korur askerlerimizi :Saruboceq:
özgecim, Alkah hayırlısı yazılar yazmış olsun yeterki. doğu batı farketmiyor. ne zaman ne olacağı artık hiç belli değil. Sen kendi kendinin doktorusun, dirençli ol, Allah'a sığın hepimiz dualarımızla askerlerimizin sağsalim gidip gelmelerini diliyoruz.Bugünlerimizde geçicek... Allah yola baktırsın...
doğunun adı var canım gerçekten hiç belli olmuyor kimin nerede rahat edeceği..benim askerim türkiyenin göbeğinde ankarada askerlik yapıo ama hiç rahat değil izine bile yollamıolar..hala bi telefon kullanamıoo...belkide doğuda olupta masa başında askerlik yapan biri ondan daha rahat askerlik yapıodur..hem cidden artık doğu batı diye bişey kalmadı..doğuda dağa çıkıo şerefsizler batıda bomba patlatıoo değişen hiç bişey yok..ordu da bire terörist saldırısı oluo,tokatta sivasta...tabi yine de daha sabırlı olman lazım orası kesin ne desek boşş adı var dedim ya..Allah sabır versin canım..kazasız belasız teskere almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:
özgecim cnm bak şırnak olunca illa kötü olacak die bi kanun yok çok rahat askerler var doğuda bak bnm aşkım doğu da deil ama inan bir dk oturamıoooo sürekli koşturuo nöbetten gelio devriyeye çıkıo devriyeden gelio bulaşık bulaşık bitiooo yatıo yarım saat geçmeden hadi tekrar nöbet yemen ederim tak etmiş artık o yğzden hiç üzme kendini cnm bnmmm herşey olacağına verır allah tüm askerlerimizi korusun :Saruboceq:
HAE:
Canim belkide cok rahat olucak.. önemlisi olan rahat olmasi.. ve bol bol dua et canim.. bak izne gelecek seninki yakinda ne guzell.. kendini ona ver.. bunu dusunmee.. insallah cok rahat olur ve iyi yerde olur
KIZLAR AMACIM MORELİNİZİ BOZMAK DEĞİL 100 LER ÇABUCAK GEÇİYOR AMA 99 DA HEDEFİN PLAKA OLUYOR BİRAZ ZORLANIYORSUN AMA PLAKALARDAN SONRA HIPHIZLI GEÇİYOR YANİ BENİMKİ BÖYLEYDİ AMA SİZLERRİNKİDE BÖYLE OLUCAK DİYE BİR KAİDE YOK
UMARIM HEPİNİZİN HIPHIZLI GEÇERDE ANLAMAZSINIZ GÜZELLERİMM
KIZLAR AŞKIM UZUN BİR ARANIN ARDINDAN SENİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMA HEMİ DEDİ:asigim:CANIM AŞKIM BENİM BENDE SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM BİTANEM
kızlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için iyiki varsınız..
Kızlar slm nasilsiniz ?
Şafak 17 *** Çanakkaleye Selammmmm :lepi:
BiLetimizi aldik biraz önce 24 Ağustos 18 : 00 gibi burada Allahın izniyle o günde izin günüm ben karsilicam ins.....
Şfk :99
canım bugün iki basamaklılara düştümm :)
senin??
Kızlar slm nasilsiniz ?
Şafak 17 *** Çanakkaleye Selammmmm :lepi:
BiLetimizi aldik biraz önce 24 Ağustos 18 : 00 gibi burada Allahın izniyle o günde izin günüm ben karsilicam ins.....
canım sanırım doğuya düşmüş askerin sakın telaşlanma inan doğuda daha rahatlar benim askerim ankara acemilik yaptı çok feciydi hiç rahat değildi. ama şimdi mardinde ve gayet rahat konuşmamıza konturler dayanmıyo düşün yani tek sıkıntısı sıcaklar olur okadar
ayyy :))))şafak sıkıştırması buna denir :lepi::lepi:
maşallah maşallah
Sagol canım ya insallah sizde görürsünüz o günleri ..gözün aydın canım inş bizde bi gün bilet alırız:1hug:
Özgem şrnakta nerdeydi seninki ?flowerb seninkidemi şırnakta canım?
ya şırnak deyince bi fena oluyo insan.. :sinifsinif:
ayyy :))))
bikac gündür istemeyerek kötü davrandim ümite , ama dünden beridir cok heyecanlanmaya basladim gene .. Şaka maka bitirdi ya gelicek ve birdaaha hic gitmeyecekk
Saol canıım benimm ,
Sagol canım ya insallah sizde görürsünüz o günleri ..
Özgem şrnakta nerdeydi seninki ?
anlıyorum canım halini bend eilk mardin diye duyunca kaç gün kendime gelemedim ama şükür askerim çok rahat daha bugün çarşıya çıktı gördüm çok mutluyum:teytey:
slm kızlarra.s.
Evt biz şimdi 92 deyiz ve geçmiyo sanki...
Benim askerim her telefon kapadığında açtığında sürekli seni çok seviyorum diyo:asigim: Acaba doğrumudur ki böle sık sölemesi alışkanlıkmı oldu diyorumopuyorumnanaktan
canım daha dün belli oldu. iki gün sonra izne gelicek sonra oraya gidicek..
Seninki rahatmiş canm benimki şırnakta ve bir kere bile çarsıya cikmadi , kac hafta konusmadiğimiz oldu sonra operasyonlar kafamçokkarıştı
Seninki gene rahat geciyormusne güzel
Seninki rahatmiş canm benimki şırnakta ve bir kere bile çarsıya cikmadi , kac hafta konusmadiğimiz oldu sonra operasyonlar kafamçokkarıştı
Seninki gene rahat geciyormusne güzel
ayyyy şrnağa mı düştü yaaa kafamçokkarıştı
Peki ne olarak yapıcak canıım şırnakta nerde ?
[ı]
canım bana biraz anlatırmısın orayı.. Neler yaşadıgınızı filan.. şırnak merkezde olucakmış benim askerim..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?