Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yapma canim böyle , elbet vardir bunda da bi hayir
herzaman söylüyorum benim batmandaki asker arkadasim , izmirdeki asker arkadasimdan daha rahat
Rabbim dualarla korur askerlerimizi :Saruboceq:

HAE:

Canim belkide cok rahat olucak.. önemlisi olan rahat olmasi.. ve bol bol dua et canim.. bak izne gelecek seninki yakinda ne guzell.. kendini ona ver.. bunu dusunmee.. insallah cok rahat olur ve iyi yerde olur

kızlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için iyiki varsınız..

slm kızlarra.s.

evt biz şimdi 92 deyiz ve geçmiyo sanki...

benim askerim her telefon kapadığında açtığında sürekli seni çok seviyorum diyo:asigim: acaba doğrumudur ki böle sık sölemesi alışkanlıkmı oldu diyorumopuyorumnanaktan

kızlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için iyiki varsınız..

canım sanırım doğuya düşmüş askerin sakın telaşlanma inan doğuda daha rahatlar benim askerim ankara acemilik yaptı çok feciydi hiç rahat değildi. ama şimdi mardinde ve gayet rahat konuşmamıza konturler dayanmıyo düşün yani tek sıkıntısı sıcaklar olur okadar

ya şırnak deyince bi fena oluyo insan.. :sinifsinif:

şafak sıkıştırması buna denir :lepi::lepi:
maşallah maşallah
ayyy :))))
bikac gündür istemeyerek kötü davrandim ümite , ama dünden beridir cok heyecanlanmaya basladim gene .. Şaka maka bitirdi ya gelicek ve birdaaha hic gitmeyecekk
Saol canıım benimm ,
gözün aydın canım inş bizde bi gün bilet alırız:1hug:
Sagol canım ya insallah sizde görürsünüz o günleri ..

flowerb seninkidemi şırnakta canım?
Özgem şrnakta nerdeydi seninki ?

canım daha dün belli oldu. iki gün sonra izne gelicek sonra oraya gidicek..

anlıyorum canım halini bend eilk mardin diye duyunca kaç gün kendime gelemedim ama şükür askerim çok rahat daha bugün çarşıya çıktı gördüm çok mutluyum:teytey:

Seninki rahatmiş canm benimki şırnakta ve bir kere bile çarsıya cikmadi , kac hafta konusmadiğimiz oldu sonra operasyonlar kafamçokkarıştı
Seninki gene rahat geciyormusne güzel

slm canım
hedef plakalar olunca şu kadar kaldı diye sayıyosn geçmio valla benimki öyleydi
doğrudur canım yani her erkek bir değilki kimisi süreli söyler kimiside arada sırada söyler yani canını sıkma tatlım

Seninki rahatmiş canm benimki şırnakta ve bir kere bile çarsıya cikmadi , kac hafta konusmadiğimiz oldu sonra operasyonlar kafamçokkarıştı
Seninki gene rahat geciyormusne güzel

çarşıya bismilllah kaç ay aradan sonra çıktı ama genede rahat şükür tankçı çünkü oyüzden operasyona gitmiyo allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…