Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyiz canı9m sen nasılsınn...neden şafak saymıosun canım bitti mi askerlik?

Askerlik bitmedi kızlar ama bizim ilişkimiz bitti.
İnsanlara heleki erkeklere yapılan iyiliklerin boşa yapıldığını bir kere daha anladım.
Askere gidiyor bekleyemem gün sayamam diye askere gitmeden 3 ay önce terkeden kızın bir araması ile benim yaptıklarım bir anda silindi. Allah a havale ettim ama hiç bir zaman yaptıklarımı helal etmeyeceğim.
Aman neyse canlarım sizi de üzmeyim.

bu sefer işini şansa bırakma canım telefon kullandırt doğuda daha rahatlar ve ii değerlendir dağıtım iznini gurur yapma açık açık konuş hemi tatlımopuyorumnanaktan

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoettiğini bulur inş canım sen merak etme

yanına kalmaz canım benim merak etme üzme kendini :1hug:

Genelde erkeklere köpek muamelesi yapan kızlar daha değerlidir maalesef insan muamelesinden çok az anlayan erkek mevcut... üzülmemeye çalış dicem de saçma olacak... ama boşveeer kişiliksizin tekiymiş sanırım ÜZÜLME!:1hug:

Kızlar teşekkür ederim. Zaten üzülmüyorum o üzülsün bir daha benim gibisini bulamaz. Zaten şuan izinde izinden döndüğünde o kızdan bir tekme daha yiyecek ve o zaman bana dönmek isteyecektir fakat artık herşey için çok geç.

Evet canım kişiliksizmiş. Üzülmüyorum Allah gücünü veriyor hiç umrumda bile değil.
laelaelaelaelae

layd_cicim hasta numarası yapsan?

maalesef canim dükkan bizim dükkan oldugundan hasta olsam da gitmek zorunda kalicam gibi sagol yinede :1hug:, bugün aksam halledelim isleri dedim ama bilmiyorum alsanaalsanasmile zaten 1 gün kesin evde olmicam , bide diger günün aksamini dükkanda geciremem :umursamaz: yapicam artik biseyler , ee karsisina gecipte annemlerin diyemiyorumki sevdigim izne gelicek diye cok kötü böyle gizliden yapmak ya sempatiksalakcinni

bu sefer işini şansa bırakma canım telefon kullandırt doğuda daha rahatlar ve ii değerlendir dağıtım iznini gurur yapma açık açık konuş hemi tatlımopuyorumnanaktan

evet canim bastan tembihlicem bu sefer , 3 hafta haber alamadan bekledim deli oluyodum ztn bida göze alamam böyle biseyi :sinifsinif: , hos telefonu olsa bile bedava mesaj felan kullanamicaz almanyada oldugum icin , kontör ne kadar dayanirki kötükedihüso aman ya
yok tatlim henüz acik acik konusmam :asigim: ilgimi belli ederim ama ilk adimin ondan gelmesini isterim acikcasi , tekrar beraber olcaksak da sadece benim istegimle olmasin diye

Evet canım kişiliksizmiş. Üzülmüyorum Allah gücünü veriyor hiç umrumda bile değil.
laelaelaelaelae

ne güzel kurtuldun işte bi kişiliksizden:sm_cool: yaslarda olmamana çok sevindim canım keyfine bak bu arada avatarında gördüm çoook tatlısın çok şekersin seni el üstünde tutacak analar neler doğuruyor aklinialirimsmile

oy canım ya yapma yinede seviyosan ve hakediyosa ben asla durmazdım sevgi öle kolay bulunmuyo

klava:klava: ALLAH onu bildigi gibi yapsin ne denirki , bo$ver canim sen keyfine bak takmaya gelmez böylelerini

Ay canim cok uzuldum ya gercekten.. oooooffff.. niye böyle oluyor ya.
Hic gorustunmu izindeyken onunla? Simdi o kizlami birlikte..
O kiza ne oluyor.. niye ariyorki onu.. Bilmiyormu sevgilisi var die
Askere geri gittiginde akli basina gelecek.. neyi kaybettigini anlayacak o..
Birak pesinden dolansin ondan sonra..

:mymeka: Bazi insanlar tam dayaklik:mymeka:

oy canım ya yapma yinede seviyosan ve hakediyosa ben asla durmazdım sevgi öle kolay bulunmuyo

zaten canim askeriyeyi aramamdan felan anlamistir zemuszemus bi haftadir ariyorum ulasamiyorum felan dedim
hayirlisiyla olur insallah canim ya o kadar mutlu olurumki anlatamam :Saruboceq: hayali bile cok güzel :asigim:

Aman neden yasta olacakmışım kaydirigubbakcemile3
Gerçekten ben daha çok üzülürüm sanıyordum ama üzülmüyorum ya da yeni olduğundan veya gerçekten bu hayırlısı olduğundan.
Canım teşekkür ederim, çok olmasa da tatlıyım, kısmet Allah ım herşeyin hayırlısını versin.

bilmem zaman geçtikçede acıtmazsa sorun yok demektir zemuszemus

rica ederim canım inşallah Allah herşeyin hayırlısını verirkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…