- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.441
selam kızlar..
Allah bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq:
şafağımız 334
günaydin kizlar , nasilsiniz
mafoldumben benim sinirlerim bugün cok bozuk ya mafoldumben
Günaydin kizlar , nasilsiniz
mafoldumben benim sinirlerim bugün cok bozuk ya mafoldumben
sağol canım olumunekankayizsmileSELAM CANIM NASILSIN AMİN CANIM
MAŞALLAH ŞAFAĞINA
2.AYIN BİTMESİN SADECE 5 GÜN VAR AYY ALLAHIM ŞAKA GİBİ YA GEÇİYOR VALLA GEÇİYOR ZAMAN:dance:
Tim komandosu benim aşkım timde görevi mayın aramacı.. merkezde olucaklarmış öyle dedi
kızlar ya izin kullanmayan var mı aranızda..
ne zaman düştünüz şafaktan
slm canım iyiyim ben sennasılsın hayırdır ne oldu ladyim
günaydın tatlım noldu bakim. durumlar nasıl:1hug:
timde mi görevli , ay ümitte öyleydi timde komando.
Bilmiyorum canm ama dağa falan cikarlar kesin heraldee , ama üzülme sen .
Ben kendimden söylüyorum operasyona falan bile gitti catişmaya.
Ama dediğim gibi öyle olmayadabilir , umarim iyi gecer canm..
Burcusssum naber ?
biz kullanmadık canım hemen düşmüştük gözümüze fazla görünmesin diyezemuszemus
biz kullanmadık canım hemen düşmüştük gözümüze fazla görünmesin diyezemuszemus
ALLAH iyiliginizi daim etsin :Saruboceq: , sagolun kizlar
ya tam hersey istedigim gibi ilerliyo derken yine bisey cikiyo canimi sIkanmafoldumben
konu$malara baktim en son 40 gün önce msn de agiz tadiyla muhabbet etmi$iz , cook özledim ya
gitmeden bir iki mesajlasmistik o kadar , bide gecen i$te askeriyeye ula$tigimda 5 dk telefonda görü$tük
haftasonu görü$ürüz msn de dediginden beri sardi beni bi heyecan , bi sevinc
ki dün daha cok mutluydum heyecanliydim , kamerada görü$cez diye dü$ünmedigim ayrinti kalmami$ti
$imdi durmadan haftasonu icin annemler i$ cikariyo ba$ima ya mafoldumben bi bahane de bulamiyorum yapmicam diye, tatil oldugundan hergün evdeyim, $imdi cikardiklari i$ler yüzünden haftasonu evde olamicam gibi mafoldumben durumu da anlatamiyorum offf ya
bende düşsek mi diorum ama sonra ya izin kullanırsak diye son zamana kadar dursun diorum 100lere yaklaşalaım hele bi
ay canım ya demek konuşabildiniz sevindim buna inş bi iş çıkmaz bi arkadaşımla konuşucam de bi iki saat bil esürmez zaten çarşıları. ee ne konuştunuz merak ettim derdini anlatabilidnmi canmbilmiyorumkismile
evet gecen gün ulastim konusabildik ALLAHA $ükür :Saruboceq:
yok canim carsi izni degil , acemiligi bitiyo dagitim izni var , telefonda haftasonu görü$ürüz demi$ti heyecanla bekliyodum haftasonunu i$te ... mafoldumben
6778. sayfada paylasmistim canim konustugumuz günün heyecaniyla , istersen sonra bi göz atabilirsin
askerlik nasil geciyo felan konustuk iste canim iki eski sevgili baska ne konusabilirki mafoldumbenmafoldumben
benim korktugumda bu işte :sinifsinif: dağa gittiklerinde en fazla kaç gün kalmışlardı?
canım eski sevgili diyosun ama bak nasıl heycanlanmışsın bence siz yeniden sevgili olucaksınız kesinnnzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?