Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SELAM CANIM NASILSIN AMİN CANIM

MAŞALLAH ŞAFAĞINA
sağol canım olumunekankayizsmile
iyiyim sağol sen nasılsın ?

2.AYIN BİTMESİN SADECE 5 GÜN VAR AYY ALLAHIM ŞAKA GİBİ YA GEÇİYOR VALLA GEÇİYOR ZAMAN:dance:

evet ya şaka maka geçiyor zaman bizim 4 ayımız doldu dün gibi gittiği zaman boshayallersmile

Tim komandosu benim aşkım timde görevi mayın aramacı.. merkezde olucaklarmış öyle dedi

timde mi görevli , ay ümitte öyleydi timde komando.
Bilmiyorum canm ama dağa falan cikarlar kesin heraldee , ama üzülme sen .
Ben kendimden söylüyorum operasyona falan bile gitti catişmaya.
Ama dediğim gibi öyle olmayadabilir , umarim iyi gecer canm..

Burcusssum naber ?

slm canım iyiyim ben sennasılsın hayırdır ne oldu ladyim

günaydın tatlım noldu bakim. durumlar nasıl:1hug:

ALLAH iyiliginizi daim etsin :Saruboceq: , sagolun kizlar
ya tam hersey istedigim gibi ilerliyo derken yine bisey cikiyo canimi sIkanmafoldumben
konu$malara baktim en son 40 gün önce msn de agiz tadiyla muhabbet etmi$iz , cook özledim ya
gitmeden bir iki mesajlasmistik o kadar , bide gecen i$te askeriyeye ula$tigimda 5 dk telefonda görü$tük
haftasonu görü$ürüz msn de dediginden beri sardi beni bi heyecan , bi sevinc
ki dün daha cok mutluydum heyecanliydim , kamerada görü$cez diye dü$ünmedigim ayrinti kalmami$ti
$imdi durmadan haftasonu icin annemler i$ cikariyo ba$ima ya mafoldumben bi bahane de bulamiyorum yapmicam diye, tatil oldugundan hergün evdeyim, $imdi cikardiklari i$ler yüzünden haftasonu evde olamicam gibi mafoldumben durumu da anlatamiyorum offf ya

benim korktugumda bu işte :sinifsinif: dağa gittiklerinde en fazla kaç gün kalmışlardı?

ay canım ya demek konuşabildiniz sevindim buna inş bi iş çıkmaz bi arkadaşımla konuşucam de bi iki saat bil esürmez zaten çarşıları. ee ne konuştunuz merak ettim derdini anlatabilidnmi canmbilmiyorumkismile

evet gecen gün ulastim konusabildik ALLAHA $ükür :Saruboceq:
yok canim carsi izni degil , acemiligi bitiyo dagitim izni var , telefonda haftasonu görü$ürüz demi$ti heyecanla bekliyodum haftasonunu i$te ... mafoldumben
6778. sayfada paylasmistim canim konustugumuz günün heyecaniyla , istersen sonra bi göz atabilirsin
askerlik nasil geciyo felan konustuk iste canim iki eski sevgili baska ne konusabilirki mafoldumbenmafoldumben

canım eski sevgili diyosun ama bak nasıl heycanlanmışsın bence siz yeniden sevgili olucaksınız kesinnnzemuszemus

şimdi okudum gerçekten çok sevindim adına hadi devamı gelir inş

Son düzenleme:
canım eski sevgili diyosun ama bak nasıl heycanlanmışsın bence siz yeniden sevgili olucaksınız kesinnnzemuszemus

Hayirlisiyla tekrardan olur in$allah , bende bunu cok istiyorum zaten :Saruboceq:
telefonda konusurken iste haftasonu msnde görüselim felan dedi , heyecanla bekliyodum ya i$lerim olmazsa tabi :gitme:
usta birligine gitmeden firsati iyi degerlendirmem lazim , zaten gidince yine kim bilir kac hafta haber alamicam
cok tesekkür ederim canim , amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…