- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.501
Canım teşekkür ederim. Evet biraz daha kilo verirsem manken gibi olurum :)
Çevremde çok kişi var ama artık bende güven kalmadı ve hak etmeyen birini beklemekle geçti zamanım. Evet tatlım hayırlısı olsun olumunekankayizsmile
hayırlısı inş
Canım teşekkür ederim. Evet biraz daha kilo verirsem manken gibi olurum :)
Çevremde çok kişi var ama artık bende güven kalmadı ve hak etmeyen birini beklemekle geçti zamanım. Evet tatlım hayırlısı olsun olumunekankayizsmile
flowerb seninkidemi şırnakta canım?
Seninki rahatmiş canm benimki şırnakta ve bir kere bile çarsıya cikmadi , kac hafta konusmadiğimiz oldu sonra operasyonlar kafamçokkarıştı
Seninki gene rahat geciyormusne güzel
ne kadar zamandır beraberdiniz ki? bu arada güvenin kalmadı ama eğer bir başkası olursa nasıl davranacağını daha iyi biliyorsun çok ilgilenmezsin falan fıstık ama içlerinden 3-5 tane çürük çıktı diye tüm sepeti ateşe verme kaydirigubbakcemile3 keyfine baaaak kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar, nasılsınız?opuyorumnanaktan
gün geçmek bilmiyo bugün bana.
eminecim Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin, gerçekten hiç üzülmeye bile değmez. oda hakettiği değeri yaşasın.klava:
Günaydin kizlar , nasilsiniz
mafoldumben benim sinirlerim bugün cok bozuk ya mafoldumben
kızlar ya izin kullanmayan var mı aranızda..
ne zaman düştünüz şafaktan
Askerlik bitmedi kızlar ama bizim ilişkimiz bitti.
İnsanlara heleki erkeklere yapılan iyiliklerin boşa yapıldığını bir kere daha anladım.
Askere gidiyor bekleyemem gün sayamam diye askere gitmeden 3 ay önce terkeden kızın bir araması ile benim yaptıklarım bir anda silindi. Allah a havale ettim ama hiç bir zaman yaptıklarımı helal etmeyeceğim.
Aman neyse canlarım sizi de üzmeyim.
hhuuu huuu kimsecikler yokmuuuuuu bilmiyorumkismile
merhaba kızlar, nasılsınız?opuyorumnanaktan
gün geçmek bilmiyo bugün bana.
eminecim Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin, gerçekten hiç üzülmeye bile değmez. oda hakettiği değeri yaşasın.klava:
özgecim hayırlı olsun usta birliğiniz şırnak merkez karakollara daha iyidir. içini ferah tut tatlım. benim askerimde doğuda kötü bi yerde ama sağ salim hepsi bitirip gelicek inşallah. :Saruboceq::teselli:
bu arada şafak 16hihoyyyt
Eminecim çok üzüldüm canım ya aslında pekde güvenmemek gerekiyor bu erkeklere benimkide 1 ay konutuk askere gitti
ama kafana takma sonuçta gün gelicek belkide kıza teşşekür bileedeilirsin ya askerden sonra olsaydı bu durum sen daha kötü olabilirdin onca zaman bekledim ve mükafatıda bu muydu diye ve kızın sayesinde kişiliksiz olduğunu öğrenmiş olodun biri gider diğeri gelir o yüzden hiç takma anı yaşa canım
Canım askere gitmeden 2 ay önce başladı 4,5ay da askerlik ve bitmesine de 40 gün kaldı kız sadece 40 gün bekleyebilecek ki şimdi çıktı kaydirigubbakcemile3
Evet bundan sonra ilgi sıfır olacak onlar koşsun peşimden :) zaten şuan işteyim zaten işim gereği sürekli dışarıdayım o yüzden de kafaya takmıyorum. Yaşasın özgürlük :)
begümmmopuyorumnanaktan
selam kızlarrr
neler oluyor bakalım burda?
sağol canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanCanım teşekkür ederim. Evet herkes hakettiğini yaşar inşallah da Allah çıkartır.
Bu arada şafağına da Maşallah Allah ım nazardan saklasın.
kaydirigubbakcemile3
canıım sen üzme canını 1-2 saat konuşursunuz sonra işlere koyulursun bi bahane uydurursun o 1-2 saat için de annenlere.. ah bu anneler hep olmadık zamanlarda iş çıkarır yaa fisfisfis
bizimki dağıtım izni harici izin kullanmadı önümüzde daha 6 ay var, nolacagı da belli diel o yüzden düşmüyorum canım, durum kesinleşince birden düşücem daha zevkli olur diye düşünüyorum
canım benim.. allah hakedenin yanında her zaman.. o da, o kız da allahından bulsun, havale et sen bundan sonrası izle derim sana.. gün gelecek devran dönecek, başını taşlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak bak gör, sen öle b aşk yaşıycan ki o ölee uzakta kalcak
ben varııımmmm zemuszemus
16 gün canım benim, sıkıştırır yaaaa böle işte gün geçmez dersiiinnkaydirigubbakcemile3
geçiyo canııım geçiyoo bak yarısı bitti bile, diğer yarısının bi kaç saati de burda geçiverir l-şimdi muhabbetle aklinialirimsmile
mel_ayıııııııııııııııımmmmmmmmmmmm listene aldınmı beniiiiiii???????
canıım sen üzme canını 1-2 saat konuşursunuz sonra işlere koyulursun bi bahane uydurursun o 1-2 saat için de annenlere.. ah bu anneler hep olmadık zamanlarda iş çıkarır yaa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?