Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

flowerb
evet canim aynen öyle yapicam baska carem yok , ki bir gün de tamamen gidiyoruz bi yere , durduk durduk 3 hafta tam bu zamana denk geldi :umursamaz:
ama hayirlisi buymus deyip gecmek lazim , fazla takarsam kafayi yerim yoksa

siz bu haftasonu hayırlısıyla bi konuşabilin inşallah, o zaman söylersin zaten napıosun ne ediyosun muhabbetinde gittigini duruma göre belki telefonlaşmaya başlarsınııızzzzopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım
iyi canım aynı bildiğin ve dünkü bıraktığın gibi
yaniii UYKUSUZZZZZ akannehir

evdeysen dene bakalım, demleme çaya(poşet olmayacak siyah normal demleme çay) 5-6 tane kuru çiçek karanfil atıp 10dkk bekletip içiyomuşsun saç dibinden ayak tababına kadar enerji toplanıyomuş kaydirigubbakcemile3
Saraçoğlu söyleişti televizyonda bi deneyemedim ben

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=02 ADIYAMAN SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=16 BURSA SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=16 BURSA SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=18 ÇANKIRI SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=56 SİİRT SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=65 VAN SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=81 DÜZCE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

siz bu haftasonu hayırlısıyla bi konuşabilin inşallah, o zaman söylersin zaten napıosun ne ediyosun muhabbetinde gittigini duruma göre belki telefonlaşmaya başlarsınııızzzzopuyorumnanaktan

in$allah canim artik biseyler olsun :Saruboceq:
yaa delikafadulden cok sagol niye ben bunu akil edemiyorumki , gittigim yerden msjlasiriz telefonlasiriz firsat buldukca hep annemin dizinin dibinde olcak degilim ya sonucta :lepi: tskler valla ya
tabi önce bi konusmamizi ilerletmemiz lazim

heyecandan gelmemiştir aklın acanım beniiim biz bunun için varız kaydirigubbakcemile3
olucak inşallah, hadi bakalım hayırlısı sen üzme canınıopuyorumnanaktan

:asigim:kızlar askerim üşütmüş ya dün aradığğında söyledi 2-3 gündür revirdeydim dedi midesi,omuzları her yeri ağrıyomuş kıyamam ben ona ya off:1no2:

Bende bekledim ama sefasını başkası çekecek....

olsun canım şu anda üzülüyorsun belki çok fazla değil ama zaman geçince acın arttıcak o zaman saın içine atma ağla rahatlarsın kafanda bitir onu canım böyle düşünerek kendine eziyet etme herşeyi olacağına bırak

heyecandan gelmemiştir aklın acanım beniiim biz bunun için varız kaydirigubbakcemile3
olucak inşallah, hadi bakalım hayırlısı sen üzme canınıopuyorumnanaktan

sagol canim Şeniz
evet ya heyecan var baya kaydirigubbakcemile3 hala inanamiyorum ya yarin görüscez insallah yarin olmasada ertesi gün , cok özledim ya agiz tadiyla muhabbet etmeyeli 40 gün olmus boshayallersmile
sooon 24 saaat :lepi::sm_cool: kiyafetimi sacimi basimi hep düsündüm ya sanki yanima gelicek asli arasi msnden görüscez kaydirigubbakcemile3

Kızlar aslında üzülmüyorum ama emeklerime acıyorum hak etmediğine. Ağlayamıyorum keşke ağlayabilsem. En azından biraz olsun rahatlarım. Aman neyse, Allahtan ilaç firmasında çalışıyorum da dışardayım ofiste olsam kafayı yerdim. Şimdide diğer firmadan arkadaşlarla shbet ediyoruz ve sigarayı çoğalttığımın farkına vardım :)

sigara yook sigara yooook lmaz:

aaaaaa deniyim ben bunu evden getireyim kuru karanfil burda çayıma atayım ama
10 dk bekletince çayım soğurrr neyse katlancaz artık mutlaka denemem lazımmmmm

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=81 DÜZCE SELAM

sağol tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan

iiyiyim canım sen nasılsın

h.g melikecim nbr nasılsın?hoşgeldin aramıza canım

hoşbulduk canım iyi sayılırım çok sıcak yaa senden naber tatlım?

çok sıkıldım kızlar yaa kafamçokkarıştı

aynennnnnn

kaydirigubbakcemile3 ayyy inşallah umdugumuzdan daha da güzel bi konuşma olur canım benim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…