- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.521
selam canııım hoşgeldin, iyiiiz maaşallah bugün :) konuşup duruyoruz :)
senden nabeeer?
flowerb evet canim aynen öyle yapicam baska carem yok , ki bir gün de tamamen gidiyoruz bi yere , durduk durduk 3 hafta tam bu zamana denk geldi :umursamaz:
ama hayirlisi buymus deyip gecmek lazim , fazla takarsam kafayi yerim yoksa
hoşbuldum canım
iyi canım aynı bildiğin ve dünkü bıraktığın gibi
yaniii UYKUSUZZZZZ akannehir
burcuuuuuu olumunekankayizsmile
naber canıııım?
siz bu haftasonu hayırlısıyla bi konuşabilin inşallah, o zaman söylersin zaten napıosun ne ediyosun muhabbetinde gittiginiduruma göre belki telefonlaşmaya başlarsınııızzzzopuyorumnanaktan
iiyiyim canım sen nasılsın
h.g melikecim nbr nasılsın?hoşgeldin aramıza canım
aldım tatlım tabi dün gece itibariyle. yalnız bana tam tezkere tarihini sölermisin canım?opuyorumnanaktan
in$allah canim artik biseyler olsun :Saruboceq:
yaa delikafadulden cok sagol niye ben bunu akil edemiyorumki , gittigim yerden msjlasiriz telefonlasiriz firsat buldukca hep annemin dizinin dibinde olcak degilim ya sonucta :lepi: tskler valla ya
tabi önce bi konusmamizi ilerletmemiz lazim
40 gün mü oooh keyfe gel :umursamaz: ooof benim şafaklarda 20 şer 20 şer atsa ne isterim yaaaa :gitme: oh ne güzel ozaman gel keyfim geeel kaydirigubbakcemile2
sağol canım ekimin 26 sında burdan çıkıyorum dedi 25 i mi doğan güneş oluyo 26 sı mı?
bi de listemizi koyarmısın canım zahmet olmazsa
Bende bekledim ama sefasını başkası çekecek....
Bende bekledim ama sefasını başkası çekecek....
heyecandan gelmemiştir aklın acanım beniiim biz bunun için varız kaydirigubbakcemile3
olucak inşallah, hadi bakalım hayırlısı sen üzme canınıopuyorumnanaktan
Kızlar aslında üzülmüyorum ama emeklerime acıyorum hak etmediğine. Ağlayamıyorum keşke ağlayabilsem. En azından biraz olsun rahatlarım. Aman neyse, Allahtan ilaç firmasında çalışıyorum da dışardayım ofiste olsam kafayı yerdim. Şimdide diğer firmadan arkadaşlarla shbet ediyoruz ve sigarayı çoğalttığımın farkına vardım :)
evdeysen dene bakalım, demleme çaya(poşet olmayacak siyah normal demleme çay) 5-6 tane kuru çiçek karanfil atıp 10dkk bekletip içiyomuşsun saç dibinden ayak tababına kadar enerji toplanıyomuş kaydirigubbakcemile3
Saraçoğlu söyleişti televizyonda bi deneyemedim ben
:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=81 DÜZCE SELAM
iiyiyim canım sen nasılsın
h.g melikecim nbr nasılsın?hoşgeldin aramıza canım
çok sıkıldım kızlar yaa kafamçokkarıştı
sagol canim Şeniz
evet ya heyecan var baya kaydirigubbakcemile3 hala inanamiyorum ya yarin görüscez insallah yarin olmasada ertesi gün , cok özledim ya agiz tadiyla muhabbet etmeyeli 40 gün olmus boshayallersmile
sooon 24 saaat :lepi::sm_cool: kiyafetimi sacimi basimi hep düsündüm ya sanki yanima gelicek asli arasi msnden görüscez kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?