Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:asigim:kızlar askerim üşütmüş ya dün aradığğında söyledi 2-3 gündür revirdeydim dedi midesi,omuzları her yeri ağrıyomuş kıyamam ben ona ya off:1no2:

ahh yazık yaa benimkide yüzden düştüğünde ıslattıkları zaman kötü hasta olmuştu :çok üzgünüm:
dünde konuştuk ayaklarım pişiyo bu botlardan diye baya şikayet etti üzüldüm :çok üzgünüm:

koydum canım sen demeden.kaydirigubbakcemile5
tezkere tarihin 26 ekim canım 25 ekimde doğan güneş diyceksin.
:lepi:

sağol canım o doğan güneş diyeceğim günde bi gelseeee kaydirigubbakcemile5

Ama kızmaaa ne yapayım :) sabahtan beri 2. paketim :)

saçmalama canım yaa naptın sen öleeee akannehir

Tesekkür ederim canim ya destegin icin Şeniz
in$allah öyle olur aklinialirimsmile , varmi verebilecegin püf noktalarikaydirigubbakcemile3

kızzz sen ne ediyonnn bakim??

dene bakalım yorumunu bekliyorum canım, ben hep unutuyorum yanıma almayı kaydirigubbakcemile3

ben şimci telefonuma bi hatırlatma yapayım yarın hemen denerim inşallah
enerji depolarımmmm

şafağımız 92 canım:lepi:

maşallahhhh

evet 1 günü iyi değerlendircez artık umarım kalabilir ozaman daha iyi olur zemuszemus

ay canım geçmiyor günler bugün sabah 3 kart bitirdik konuşurken ikimizde kafayı yedik ohaoldumsmile

sorma valla ya bana da hiç geçmiyor günlerr:bbo:
allahtan cep var ondada msjlaşıyoruz konuşuyoruz oda olması kafayı yerdimsempatiksalakcinni

açıköğretim okuyan fıstıklar el atın banasempatiksalakcinni
4 yıllık işletme yazmaya karar verdim birazdan tercihleri götürcem okula..
Birde türk dili edebiyatı bölümünü tavsiye ediyolar ne düşünüyosunuz bu konuda?

duuygu h.ggg

begümcüm ben iyiyim sen nasılsın tatlım yazdım ama görmedin sanırım

görmedim canııım özür dilerim yaaa.. kalabalık oldu güzel oldu da böle şeyler olabilio işte kaydirigubbakcemile3
iyim ben de yaa nolsun işte 100'lere bi geçsek inşallah geçer hooop diye biter yaaa :asigim:

canım ya siz nasıl yapıyosunuz bu bi kaç kişiden alıntı yapmayı ben yeniyimde :kedi: ay utandım şimdibilmiyorumkismile

hadi ya yazık onlara bu sıcakda botlarla benimkide midem çok kötü felan dedi heryeri ağrıyormuş ayy canım bir an önce iyileşseler ya

dicez canım hepimiz o günü sabırsızlıkla bekliyoruz ayy heyecan sardı beni birden ayy allahım şurda ne kaldı 2 ayy ya kızlar kendime kendime gülüp duruyorum:)darısı hepiizin başına

sorma valla ya bana da hiç geçmiyor günlerr:bbo:
allahtan cep var ondada msjlaşıyoruz konuşuyoruz oda olması kafayı yerdimsempatiksalakcinni

ya inşallah biz de de telefon olabilir yoksa kafayı yerim varyaa kafamçokkarıştı çarşamba büyük ihtimal geliyor yanıma Allah'ım kafayı yediiiiiiimmmmmm yaaa !!!!!

ben ikinci üni olarak edebiyat okuyorum canım ama benim asıl ünimden formasyonum olduğu için karlıyım yani ondan da öğretmenlik şansım olucak diye okudum eğer açıköğretimlilere de sonradan formasyon hakkı veriyolarsa ben tavsiye ederim sınavlarada bi gün önceden bi iki sayfaya bakarak girdim ve hiç büte kalmadan hoop ikinci sınıftayımbayanssulusmile

hadi hayırlısı aman kararından cayma tatlım ofiste kız var o seçti osmanlıca dersi var bilmediğinden veremiyor sınavu benim akrabamın arkadaşları seçmiş bin pişman olduğunu sölemişler

valla ne istersin söyliyim canıım, bizde internet olayı olmadıgı için aklıma bişey gelmedi şimdi kaydirigubbakcemile3

ha tamam canim o zaman sorun degil kaydirigubbakcemile3 bakma sen bana heyecandan deliye döndüm

kızzz sen ne ediyonnn bakim??

kaydirigubbakcemile3 bi$ey yaptigim yok kiz , benimki dagitim iznine cikicak heyecandan sevincten delirdim öyle sacmaliyorum iste aklinialirimsmile neler konusabilirim diye düsünüyorum
biz malesef almanya olayindan dolayi görüsemicez yüz yüze ama msnden olcak artik zemuszemus

canım ya siz nasıl yapıyosunuz bu bi kaç kişiden alıntı yapmayı ben yeniyimde :kedi: ay utandım şimdibilmiyorumkismile

alıntı yap ın yanında butona basarak bikaç kişinin alıntı yapabiliosun ne utanması tatlım bende bilmiodum önceden:)

olurmu öle şey begümüm geçersin geçer ne kaldı şurda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…