Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak saymaya devammm
:lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkis

destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim

tmyy
sticgirl
merviş
:içelim:ve diğer asker bekleyen hatun milleti:içelim:

Canımm benimm ismimi orda qörmek beni çokk mutluu etti =)opuyorumnanaktan
Full onlınee bi topikte nasıl böyle bir karar almayı düşünürler orası tuhaff ama sonuç olarak topikk bizimdirrr bizim kalacakk =)))) Hem artıkın sabitizdee =):lepi:

Bak qündüz oluncaa bütün arkadaşlar imdada koşmuşlarrrrrrrr topimizide senide bırakmayız =))vereliniortakalkisalkisalkis

265 gün dahaa çakılıyımm burayaaa =)) Sonra kıdemlii olcammm askerlerını yenı gönderen arkadaslara akıl vercemm kikikiki =)))
:sm_cool::roflol:

6 saat filan sürüo cnm geliomu seninki kavuşamamdınızmı daha....

Yok canım yaa 10:30da binicem demişti...Gece aaradı gündüz 12 de annemlere git bekle dedii ...
Konuşamadım bile fırsat vermedi banaaa ..Evde duramıyorum orda nası durucam sarılamıcam bıle yaaa offff bari geç gideyimdeee boş boş muhabbet etmek zorunda kalmıyımmm.....Benım başımm çok ağrıycakkk çokkk =( Mutsuzummmm

kıslarrr yaaa kapanmıoruz dimi mafoldumben kapanmasın yaa diğer topikle çok farklıyız bizzz ben girmedim akşam hiçbişiden haberim yokk şimdi okudum hepsini.tamam bizde sevdiğimiz özlüoruz ama burdaki gayemiz başka bizim şafak sayıyoruz.ordakilerde böle bişi varmı yokkk...asker bekliyoruz bizzz ASKERRRRRRturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

cnm bnm git sen bekle orda eve girdiğinde görsün seniii yazık öle yapma hem böle gitmeyerek filan sorunlarını çözemezsinn...
Annesine düşkünlüğünüde umursamıomuş gibi davran bakalım nasıl sonuç alıcaksınn bide o yolu dene...

canlarımm hepinizin kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan
hepiniz için dua edicem
siz de bana edin olur mu ctesi sınavım var mafoldumben

topiğimiz sabitlenmiş hepimizin gözü aydın
gamzecim başka konularla birleştirilmesin lütfenlmaz:
bu topiğin yeri başka bende,ilk buraya yazdım,sırf burası için üye oldum durmam giderim vallaa:umursamaz:

şafağımız 331

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…