Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben çok kötü oldum ya tutamıyorum kendimi siirt eruhtaymış kardelencim Allah kespini korusun yaa bitsin artık şu terör belası ben nasıl dayancam 380 gün off

offff yaaa..geçende eruhta olmuştu olay..varya haberlere bakmak istemiyorum..çok zor geçiyor günler yaaa...Allahım sen bütün askerlerimizi :Saruboceq:koru...

ben çok kötü oldum ya tutamıyorum kendimi siirt eruhtaymış kardelencim Allah kespini korusun yaa bitsin artık şu terör belası ben nasıl dayancam 380 gün off

canim kendini hemen bu kadar üzme , güclü olmalisin :Saruboceq: ALLAHIM hepsini korur insallah bol bol dua edelim , hayirli persembei cumaya baglayan gece daha etkili olur

insallah düzelir canim insallah cok dua ediyorum cok istiyorum cünki :Saruboceq:
yok canim estf ne moral bozmasi felan , biliyorum canim zaman gecirmek icin konusanlar var , ama biz askerlik belli olmadan da güzel güzel konusuyorduk , bide böyle bi yapiya sahip degil yapmaz :kedi:

tabi canım yinede abla tavsiyesi verim dedim zemuszemus allah sevenleri ayırmasınnnnnnnnnnnnnn

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....08/08/2010....ULTİMAREİNA=01 ADANA SELAM

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=15 BURDUR SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=15 BURDUR SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=16 BURSA SELAM

:teytey:....22/08/2010....ESRAUMİTİİİM=16 BURSA SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=17 ÇANAKKALE SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=55 SAMSUN SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=64 UŞAK SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=80 OSMANİYE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…