- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.881
6 tane iti gebertmişler askerlerimiz turkbayragi
6 tane iti gebertmişler askerlerimiz turkbayragi
ben çok kötü oldum ya tutamıyorum kendimi siirt eruhtaymış kardelencim Allah kespini korusun yaa bitsin artık şu terör belası ben nasıl dayancam 380 gün off
ben çok kötü oldum ya tutamıyorum kendimi siirt eruhtaymış kardelencim Allah kespini korusun yaa bitsin artık şu terör belası ben nasıl dayancam 380 gün off
evt haklısın benim cesaretim yokda böle . ama tatlım sizind eyaşanmışlıklarınız var bence düzeliceksinizde merak etmeeebayanssulusmile ama şunuda yinede aklının bi köşesinde olsun tatlım morelini bozmak için demiyorum askerde olduğu içinde bazı duygularını istismar etmesine izin verme olurmu zaman geçirmek için konuşanlar çok malesef
canim kendini hemen bu kadar üzme , güclü olmalisin :Saruboceq: ALLAHIM hepsini korur insallah bol bol dua edelim , hayirli persembei cumaya baglayan gece daha etkili olur
insallah düzelir canim insallah cok dua ediyorum cok istiyorum cünki :Saruboceq:
yok canim estf ne moral bozmasi felan , biliyorum canim zaman gecirmek icin konusanlar var , ama biz askerlik belli olmadan da güzel güzel konusuyorduk , bide böyle bi yapiya sahip degil yapmaz :kedi:
tabi canım yinede abla tavsiyesi verim dedim zemuszemus allah sevenleri ayırmasınnnnnnnnnnnnnn
ŞAFAK 381 turkbayragi
BİTEN 75 turkbayragi
MEHTAP 1 :lepi:
mehtabını sevsinler maşallah siyah incimeturkbayragi
şafak son 15 son 2 haftamız allahım sen yardım et
şafak son 15 son 2 haftamız allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?