- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.901
melay valaaha ne güzel şafak yazıyosun:)
hos geldin tatlım topimize sanırım yeni geldin ilk defa karsılasıoruzdamelay valaaha ne güzel şafak yazıyosun:)
Özür dilerim kızlar aşkımla telefonda konuşuyodum listemizi hemencik yapamadım. valla kapatalım istemedim bile ama çok uykusu vardı bitanemin, kıyamam ona yaa...:asigim:
artık beni askerim için mazur görürsünüz.a.s.
melayım şafaklar attı kıs nirdesinklava:
hos geldin tatlım topimize sanırım yeni geldin ilk defa karsılasıoruzda
olsun dadlum benim ellerine saglık kız ben bugün cok sevinçli bi haver aldım hayatımdanaskım 2 gün önce cıkıomus megersem yani safak 17 değil 15 benim
hos geldin tatlım topimize sanırım yeni geldin ilk defa karsılasıoruzda
olsun dadlum benim ellerine saglık kız ben bugün cok sevinçli bi haver aldım hayatımdanaskım 2 gün önce cıkıomus megersem yani safak 17 değil 15 benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canımmmm ayy çok heyecanlıyım :asigim:
DUYGUCUM ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİNKİ KAÇINDA BURDA OLCAK ACABAebus biliomusun safaklarımız aynı aslında ben 2 gün yolla sayıorum bizimde safak 15
AHHH AH CANIM SORMA SABIRLAR TÜKENMEK ÜZRE AMA İŞTE ALLAH BİZE YARIM ETSİN :Saruboceq:maşallaahhh şafağına Ebuşummson sabırlaropuyorumnanaktan
1 hafta alan oldu işte:)
MELAYIM DATLUM BALUM BENİM KIS YARINDAN SONRA LİSTEDE BİZ OLUYOZ 1. ANAAAAAM NASIL BİR HEYECAN BU YAAAAolumunekankayizsmile
süper tabi kii canım benim ama doğan güneş demek istiyorum ben yaaa offf:Saruboceq::lepi:
ayy mel_ay ve ebuş seneye bugün ben sizin yerinizde olcam inşallah opuyorumnanaktan bizim de ağustos 20 küsür teskeremiz inşallah turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?