Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özür dilerim kızlar aşkımla telefonda konuşuyodum listemizi hemencik yapamadım. valla kapatalım istemedim bile ama çok uykusu vardı bitanemin, kıyamam ona yaa...:asigim:
artık beni askerim için mazur görürsünüz.
a.s.

melay valaaha ne güzel şafak yazıyosun:)
hos geldin tatlım topimize sanırım yeni geldin ilk defa karsılasıoruzda

olsun dadlum benim ellerine saglık kız ben bugün cok sevinçli bi haver aldım hayatımdan askım 2 gün önce cıkıomus megersem yani safak 17 değil 15 benim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canımmmm ayy çok heyecanlıyım :asigim:

TATLIM HEYECANLAMAK ELDEMİ SON 1 YA ALLAHIM BENDE ÖLE HEYECANLANMAK İSTİYORUMopuyorumnanaktan

ebus biliomusun safaklarımız aynı aslında ben 2 gün yolla sayıorum bizimde safak 15
DUYGUCUM ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİNKİ KAÇINDA BURDA OLCAK ACABA
MESELA BİZ SABAH 9/30 ARABASINA BİNCEZ AKŞAMA 9 GİBİ KAVUŞCAZ PEKİ SEN
maşallaahhh şafağına Ebuşumm son sabırlaropuyorumnanaktan
AHHH AH CANIM SORMA SABIRLAR TÜKENMEK ÜZRE AMA İŞTE ALLAH BİZE YARIM ETSİN :Saruboceq:

Allah ım bu lütfu bu serefi bizlere bahşettiğin için cok cok şükürler olsun sana
askım askere gitmeden önce her bekleyene dioyordumki amannnn sayılı gün cabuk gecer
yok ama anladımki önemli olan gecen günler değil önemli olan
o günlerde askerinin yanında olamasanda manevi destekte tam anlamıyla bulunmak
sabretmek bunca fedakarlığa ragmen sevmek ona güvenmek
ben askerime cok aşığım onu cok seviorum bazen onu bogmak istesemde
onun bi dudak büzmesine o yorgun sesine üzgün konusmasına
katlanamıorum evet safak azalıyor gelicek askerim sonunda ona kavuşacağım
ama bu son olmıcak bizim icin biz bir ömür beraber olmayı planlıyorken askerliğe sabretmek
neymiski plaka Çanakkale ordaki o onurlu nurlu askerlerimiz için ve suandaki bizi koruyan bu saatte olsun bizim için çatışan askerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim

turkbayragiŞAFAK 17turkbayragi
turkbayragi ÇANAKKALEYE ve TÜM ONURLU ASKERLERİMİZE SELAM OLSUN turkbayragi

:asigim:SENİ COK AMA COK SEVİOYORUM ASKERİM :asigim:

Son düzenleme:
ayy mel_ay ve ebuş seneye bugün ben sizin yerinizde olcam inşallah opuyorumnanaktan bizim de ağustos 20 küsür teskeremiz inşallah turkbayragi

hadi hayırlısı olsun canım benim ben bazen o zamanları nasıl geçirmişim dye dönüp bakıyorum ama bişey hatırlayamıyorum bayağı bi geçmiş sanırım
sizinkide su gibi geçer umarım canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…