- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.861
dur sen daha alt devremizsin herşey sırayla önce ablaların debüklenecek sonra sizzopuyorumnanaktan
evet canim araniza en son katilan ben oldum galiba , ama ne yalan söyleyim simdiden sIkti beni bu askerlik , konu$sam felan belki degisir beklicem görcemfisfisfis
ayakkabılarımı beğenmediniz mi bilmiyorumkismile
tabi canım sonra öle bi alışırsınki sen bile farkedemezsinzemuszemus ben şimdiden o geldiğinde sivile nasıl alşıcam diyorum
he bu arada aradı şimdi hallettik sorunumuzu özürde diledi az kalsın ağlıcakdı danam ben tabi dayanamadım yelkenlere suya düştüsırnaşık şeysırnaşık şey
oh canim sevindim valla hadi bunla gecmis olsun , ALLAH birdaha yasatmasin:Saruboceq:
olaylari biraz kesinlestirebilsek daha kolay gecicek ya hayirlisi
bir gece kaldıı çok heyecanlandımm yaaa 40 gündür görmüorum aşkımıııı
ben 368 gündür görmüyorum:gitme::gitme:
off maşallah arkadaşım nasıl dayandın sen yaa..fisfisfisen uzun ayrılığımız bu oldu bizim en geç iki haftada bir görüştükk...valla tebrik ediorum senii:teselli:
kesinlikle senle beni belirsizlik bence strese sokuyo yoksa herşey net olsaa oooo neler olur nelerkaydirigubbakcemile5 HAE
kız ebuş yedin bitirdin askerliğğiii hadiii gidin artık yiyin depüğü deee sıra bizim gibi şafağı karanlık olanlara gelsin
dip not!!!!!!! = bnm şafak daha 287 mafoldumben
usta birliğinde doğuda olupda sende görüşde görimsırnaşık şey seninki ankaradaydı tabi yakın ohhhhhsempatiksalakcinni
of kızlar ağrı hakkari van siirtte çatışma varmış, ağrıda 1 askerimiz şehitmafoldumben içim gitti.. Allah mekanını cennet etsin. benim askerim de ağrıya gitcek mafoldumben
evet canim cok fena stres yapiyorum böyle ya , hadi yine sen seviliyosun da bekliyosun sevme ümidiyle ki bence seviyosundur da ,yoksa bu kdar üzülmezdin , telefonda kaynatmazdin aklinialirimsmile
ama ben kimi neden bekliyosam artik kaydirigubbakcemile3 sinirlerim cok bozuldu
aynen ya bide sakaryada okuodum ben 3 saatte sevgilimin yanındayım sabah gidiodum akşam geliodummkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?