Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafadulden
tırlattın mı kızımm senn ne ağlıonn laaasempatiksalakcinni

Allah ım bu lütfu bu serefi bizlere bahşettiğin için cok cok şükürler olsun sana
askım askere gitmeden önce her bekleyene dioyordumki amannnn sayılı gün cabuk gecer
yok ama anladımki önemli olan gecen günler değil önemli olan
o günlerde askerinin yanında olamasanda manevi destekte tam anlamıyla bulunmak
sabretmek bunca fedakarlığa ragmen sevmek ona güvenmek
ben askerime cok aşığım onu cok seviorum bazen onu bogmak istesemde
onun bi dudak büzmesine o yorgun sesine üzgün konusmasına
katlanamıorum evet safak azalıyor gelicek askerim sonunda ona kavuşacağım
ama bu son olmıcak bizim icin biz bir ömür beraber olmayı planlıyorken askerliğe sabretmek
neymiski plaka Çanakkale ordaki o onurlu nurlu askerlerimiz için ve suandaki bizi koruyan bu saatte olsun bizim için çatışan askerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim

turkbayragiŞAFAK 17turkbayragi
turkbayragi ÇANAKKALEYE ve TÜM ONURLU ASKERLERİMİZE SELAM OLSUN turkbayragi

:asigim:SENİ COK AMA COK SEVİOYORUM ASKERİM :asigim:

sunu yazdım agladı kız :S

kız ben sen aglayasın diemi yazdım yaa kıyamam ben sana ufff bende üzüldüm bak simdi senağlama:1no2:

YOK KIS ÜZÜLME İYİYİM ÖLE ARADA OLUYO İŞTE İNSAN DUYGUSALLAŞIYO YAolumunekankayizsmile
ebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudelikafadulden
tırlattın mı kızımm senn ne ağlıonn laaasempatiksalakcinni

HEEEE DİDOM TIRLADIM LAAA İİCE 7 AYDIR GÖREMŞYON SENCE NORMAL DEĞİLMİ TIRLAMAMAMkaydirigubbakcemile3

ama ağrıda bi tanıdık asker çıkıyoruz çarşıya demiş:gitme:
inş oda cıkar ama cıksa bile ilk aylar pek zannetmiorum tatlım ama cıkarsa cok ii olur sizin icin
duygucum güzel yazmışsın evet ama size ağlamak yok şafağı yediniz kızım coşun yaa:teytey:
kızım gel ben seni son günler görcem işkence gbi gecio ya
ba$a gelen cekilir , yapacak bi$ey yok
tabiki coook güzel olurdu car$i izni olsa , haftada bi kez görmek kötü mü olurdu
ama bu da onlarin iyilikleri icin sonucta boshayallersmile

olsun ya msnde görünce varya yollamak istemiosun ya oraya yollamak cok kötü edio insanı klava:

kızlaar burda sizin yerinizde olmak isteyen kaç kişi var sizde bunalımdasınız ama olmaz böylee

gercekten bizi anlamanız icin bu safaklarda olmalısınız bende sizdeyken ayyy ne güzel diodum umutlanıodum ama simdi her gecen gün bana işkence gibi gelio bi yorulmusluk var artık dayanamamazlık sabrın son noktası ve zorlaması desem askerlin ilkleri ve sonları cok zor olur

aynen bende öyle oldum günlerdir evden dışarı adım atmak istemiyorum.
çok içime kapanık oldum kafayı yiycem gibi geliyo bazen.
Allahım sen sabır ver yarabbim nolur
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…