- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.001
gercekten bizi anlamanız icin bu safaklarda olmalısınız bende sizdeyken ayyy ne güzel diodum umutlanıodum ama simdi her gecen gün bana işkence gibi gelio bi yorulmusluk var artık dayanamamazlık sabrın son noktası ve zorlaması desem askerlin ilkleri ve sonları cok zor olur
haklısın canım biz o dönemlerine gelince napıcaz bakalımeyvahedigeldismile ama sizi böle üzgün görmek istemiorummopuyorumnanaktan
bende yarın kayınvalidemlere gitmek istiyorum ama bakalım artık
evet oof kafayı yedim amaaaaaaaa neden öyle söyledin kii??bilmiyorumkismile
caaaanııım çok saol hadi kendine iyi bak lazımsın bize beraber aşıcaz bu şafakları ve Şırnak 'ı!! :)))) bizde öptükk seniii şekercaaaanımmm!!! görüşürüüüüzzzopuyorumnanaktan
aaah ahhh tek gecede 50 şafak atsak ne güzel olur zemuszemus
BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:
hadi ya ayy benimkide azdır kesinde benimki söylemiyo tezkere tarihini ya sinir ediyor beni:)
çok sevindim didemim ya valla nerden nereye böyle çok güzel oluyor
Kizlar ayagim incinmis diyordum ya... KIRILMIS! alciya aldilar. cumartesi de askerim geliyor, tatil yalan oldu,(((((((((((((((((((((((( sinirlerim cok bozuk cok.
ben onu havalanindan alacaktim, ama istanbul'a ancak cumartesi sabahi gidicem, o beni alacak. rolleri degistik. neden böyle oldu demiyorum, her sey de bir hayir vardir. ama ucagimin oldugu gün böyle bir sey basima gelmesi hayatimdaki en büyük sanssizlik. Tanrim baska kötü bir sey vermesin basima.((
♥ ♥87 UMUDAYOLCULUK ♥ ♥
♥ ♥89 SAMETSEVGİ ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
♥ ♥90 GAMİŞ ♥ ♥
♥ ♥90 SARILALE0308 ♥ ♥
♥ ♥92 PAPATYAA88 ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
♥ ♥103 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥
♥ ♥126 SEHT ♥♥
♥ ♥133 YORGUN_SEWDA ♥ ♥
♥ ♥180 03062008 ♥ ♥
♥ ♥191 GFB 1907 ♥ ♥
♥ ♥193 BABYKE ♥ ♥
♥ ♥198 HEJAR12 ♥ ♥
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
♥ ♥200 FLOWERB ♥ ♥
♥ ♥205 HAYRANIIM ♥ ♥
♥ ♥207 FIDES ♥ ♥
♥ ♥210 DİDEM_EVO ♥ ♥
♥ ♥210 ACELYA ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
günaydın kızlarr hihoyyyt
bugünle şafak 109 turkbayragi
100 den gerisi daha heyecanlı olcak sanırım turkbayragi
günaydın kızlarr nasılsınız bakalımmm
ayy çok sıcak ya sabah işe zor geldim ama bu haftada bitti çok şükür:dance:
günaydın tatlikis..
bayılcam bende sıcaktan yaa neyseki oturduğum apt. da çalışıyorum gelmesi gitmesi zorlamıyor sırnaşık şey
istanbulda sıcaklık:32
nem:65
hissedilen:40 drece ya ayy bayılcam valla
ama sen şanslıymışsın valla bu sıcaklarda insanın hiç çalışası gelmiyor sıcaklarda klima var ama yetmiyorki
burası da farklı sayılmaz neyseki dışarıya pek çıkmıyorum öldürür bu sıcaklar insanı kafamçokkarıştı
hımm kesinlikle yani ama öğlendede yemeğe çıkcam ayy allahım şu günde bitsin haftasonu ewde olcam
kış gelsin 10 ekim gelsin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?