Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haklısın canım biz o dönemlerine gelince napıcaz bakalımeyvahedigeldismile ama sizi böle üzgün görmek istemiorummopuyorumnanaktan

haklısın canım biz o dönemlerine gelince napıcaz bakalımeyvahedigeldismile ama sizi böle üzgün görmek istemiorummopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol tatlım benim eee neyse hic değilse askım Allah ın izniyle gelicek ölede bölede saglim ins sıksakta ne olcak kendimize olan oluor

uğra canım ya ne zarar gelicek. sonra yine uğrarsın.

hadi bende gideyim uyuyayım bari zaman anca öyle geçiyor.
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar herkese.
boshayallersmile

♥ ♥87 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥89 SAMETSEVGİ ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

♥ ♥ 90 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 90 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥92 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

♥ ♥103 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥126 SEHT ♥♥

♥ ♥133 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥180 03062008 ♥ ♥

♥ ♥189 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥191 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥193 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥198 HEJAR12 ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:​

♥ ♥200 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥205 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥207 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 210 ACELYA ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:​

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden​

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:

saol canııım hepimiz birbirimize lazımız hepiniz kendinize dikkat edin, üzmeyin kendinizi de askerli de, onların kafa çorba, bazen saçmalıyolar bazen lüzumsuz hareketler de bulunabiliyolar ama napalım herşeyiyle sabredicez 15 ay, allah yardımcımız olsun hepimizin :Saruboceq:

aaah ahhh tek gecede 50 şafak atsak ne güzel olur zemuszemus

ayy n esüper olurrrr 4 gecede biter benim şafak tam 200 bugüüün :lepi:

BİZDE ONU ÇOK YAPARDIK DÜŞÜN BAK ÖĞLEN 12'DEN SABAH 5 6 YA KADAR MESAJLAŞIRDIK AHH AHH O GÜNLER ASKERİM GELSİN BİRAN ÖNCE MESAJLAŞMAYI ÖZLEDİM YA:çok üzgünüm::asigim:

hadi ya ayy benimkide azdır kesinde benimki söylemiyo tezkere tarihini ya sinir ediyor beni:)
çok sevindim didemim ya valla nerden nereye böyle çok güzel oluyor

benimki de söylemiyo tatlım, sana süpriz olucak diyip duruyo, burdaki herkes de fazla sayıyosun diyo ama yapcak bişey yok bekliyoruz öleee :sm_confused: kaydirigubbakcemile3

ah canım beniim çok geçmiş olsun yaaa kötü denk gelmiş ama dediğin gini her işte bi hayır vardır inşallah herşey yolunda gider çok güzel geçer tatil :Saruboceq:

günaydın kızlarr hihoyyyt

bugünle şafak 109 turkbayragi

100 den gerisi daha heyecanlı olcak sanırım turkbayragi

günaydın babykem günaydın siyahincim opuyorumnanaktan

nasılsınııızz?

günaydın tatlikis..
bayılcam bende sıcaktan yaa neyseki oturduğum apt. da çalışıyorum gelmesi gitmesi zorlamıyor sırnaşık şey

istanbulda sıcaklık:32
nem:65
hissedilen:40 drece ya ayy bayılcam valla
ama sen şanslıymışsın valla bu sıcaklarda insanın hiç çalışası gelmiyor sıcaklarda klima var ama yetmiyorki

istanbulda sıcaklık:32
nem:65
hissedilen:40 drece ya ayy bayılcam valla
ama sen şanslıymışsın valla bu sıcaklarda insanın hiç çalışası gelmiyor sıcaklarda klima var ama yetmiyorki

burası da farklı sayılmaz neyseki dışarıya pek çıkmıyorum öldürür bu sıcaklar insanı kafamçokkarıştı

hımm kesinlikle yani ama öğlendede yemeğe çıkcam ayy allahım şu günde bitsin haftasonu ewde olcam

kış gelsin 10 ekim gelsin yaaaa

valla sıkılıyorum diye şikayet ediyorum ama ev-iş mesafesi bu havalarda çok iyi oluyo eve giderken bile binanın gölgesine sığınıyorum.

deniz yüzüde göremedim zaten kış gelsin yaa sevgilimde gelsinnn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…