- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.021
valla sıkılıyorum diye şikayet ediyorum ama ev-iş mesafesi bu havalarda çok iyi oluyo eve giderken bile binanın gölgesine sığınıyorum.
deniz yüzüde göremedim zaten kış gelsin yaa sevgilimde gelsinnn kaydirigubbakcemile2
Günaydin kizlarr...
Ayy burasi vallaha soguk baya.. usuyorum biraz :)
günaydın flowerb
çok şükürr iyiim diyelim :) sen nasılsın
günaydın kızlarr nasılsınız bakalımmm
ayy çok sıcak ya sabah işe zor geldim ama bu haftada bitti çok şükür:dance:
Günaydin kizlarr...
Ayy burasi vallaha soguk baya.. usuyorum biraz :)
burası da öyle yaa klimalardan buz gibi içerde hırka giyiyoruz kaydirigubbakcemile3
bende gölgee nerde diye aranıp duruyorum
aynen bende göremedim bu sene bayramdan sonraki hafta izine çıkıcam aşkımda 10 ekimde gelcek seninkide azalmış baya benimde şafak:64turkbayragi
nese canım tanıştığıma memnun oldum benim fotokopilerim var onları çekeyimeyvahedigeldismile
klimadan güneşe çıkınca insan kendini ateşe düşmüş gibi hissediyoakannehir
sorma canım yaa hastalığa davetiye sonra tekrar içeri giriyorz buz gibi :umursamaz:
KİMSE YOK MU BUGÜÜÜNNN YAAAAAA :sinifsinif:
henüz uykuları açılmadı herhalde
aynen öyle tatlım yaa.. bakın ne dicem askerlermizle ilgili güzel komik anılarımız var mı varsa paylaşalım ?
Mesela ben başlıyayım.. Canım askerim gitmeden önce bana sürpriz yapmak istemişti. Tabi bunun için arkadaşımdan yardım alması gerekti. Saolsun arkadaşım da en ufak ayrıntısına kadar bana anlattı kaydirigubbakcemile3 Slayt hazırlamış çiçek buketi yaptırmış bir kafeyle anlaşmış oturacağımız masanün üzerini çiçeklerle süsleyip kalp yapmış.. Slayta kadar herşeyden haberim vardı :) hatta slaytı 1 gün öncesi izlemiştim.. Sevgilim hala bana hava atar nitelikte o günü anlatır durur ama hiçbirşeyden haberi yok
çoook var da önce biraz uyanmam lazım hatırlayıp en komiğini anlatmam için delikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız? opuyorumnanaktan birazdan hazırlanıp eskişehire gidiyorum yarın aşkım bana geliyoooo:lepi:
siyah_inci seninle tanışmamıştık nickini görünce acayip oldum birdenhoşgeldin a.s.
günaydın siyahincim a.s.ewet ya sennkini gördüğümde bende şaşırdım uzun süredir üyeyim gelip dolaşıyorum ama forumlara pek katılmıyodum
hhehe tanıştığımıza memnun oldumm vereliniortak
evet hiç görmemiştim seni canım hoşgeldin topiğimize hep bekleriz adaşımözel bir nedeni var mı bu nicki seçmenin merak ettimboshayallersmile benim nişanlım bana siyahincimm diyo ordan aklıma geldi :kedi: ben de tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?