- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.221
hoşgeldin gözdee a.s.
görüşürüz büşracım a.s.
Ebuşşş sorma canım ya elim ayağım dolanıyo valla şafak mafak görmüyo gözüm sadece yarın sabah 11 e ve bu 7 güne odaklandım :asigim: sanki teskere alıyomuş gibi heyecanlı ve mutluyum Allah o günleri de göstersin kimbilir o zaman nasıl olcam çıldırırım heralde
sen nasıl sakin kalıyosun kızcanım şafağınız erii bitti maşallah
ahh canım ya sıkma canını lütfen :teselli: seni kırdığının farkında olmamıştır kesin. umarım hayırlısı olur tatlım
walla ne bileyim benim ........ :
kirilma da degil tam anlamiyla , bi an bos bulundum agladim o mesaji görünce
aslinda yillardir taniyorum onu , bu saka huyunu da cok iyi biliyorum , baya sakacidir her konuda ztn rahat rahat konusabildiigmiz icin
birde yillarin samimiyeti (5-6 sene) gelince üstüne böyle sakalar da oluyodu , kendisi ztn söylemisti bi ara , seni kendime yakin görmesem samimi ve rahat konusmazdim diye
bilmiyorum canim ben birden herseyi bitirdim aklimda ya bakalim hayirlisi , sagol canim ilgin icindeŞeniz
canım bu tarz bi şaka beklemediğin için birden görünce kötü olmuşsun anlıyorum tabi ama bak sen de diyosun şakacı diye tatlım dur bakalım hele bi daha konuşun da durum ne olcak.. hayırlısı olsun inşallah canım
canim gitmeden önce de buna benzer sakalar olmustu gülüp gectik beraber
ama bu kez neden böyle oldum anlamadim ki :bbo:
rabbim hayirlisini verir insallah
çünkü kalbin yeniden onun için çarpmaya başladı canım:asigim: amin inşallah hayırlısı olur tatlımboshayallersmile
attııı şafaklar şafaak 286 :lepi:
200ler bi yarı olsa 200leri yarılamaya son 36 gün :teytey:
Mehtap dogan günes...
ben karsilayacaktim askimi havalaninda... nasil kirdim ayagimi ben ya... simdi o beni karsilayacak basarabilirsem gitmeyi!
tertibim olumunekankayizsmile
Ş A F A K =286 sositososito
inşallah canım hayırlısıyla geçsinde :)
olur mu canım öyle şey neden burdayız tabiki konuşucaz, çok geçmiş olsun canım bak bu hayırlı günlerde bolbol dua edelim inşallah iyi olcak bütün sorunların da çözülcek her ailede olur öyle şeyler, sen de huzura erceksin canım benim sakın olumsuz düşünme çok güzel günler seni bekliyo bak o kadar günü geride bırakıyosun Allah'ın izniyle kavuşcaksın askerine,yeterki sağlık sıhhat olsun herşeyin çaresi bulunur canım sıkma canını dualrım seninle herşey güzel olcak :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?