Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

walla ne bileyim benim kendi aile içi ssorunlarımda var tatlım ve 7 aydır yüzünü bile göremiyorum kalan şu son 14 gün bile bana ölüm gelio düşün.
teyzem kısmi felç geçirdi yaklaşık 3 ay önce annemler abimler yarın onu görmeye gitcekler ben gitmeye cesaret edemiyorum o kadar kötü ki zaten psikolojim düşün o haliyle dayanamam yani anmele abimler kavga ediyorlar koskoca kıssın neden gelmiyorsun felan ama işte kimse kimsenin içini bilemiyo anlamıyo o kadar kötü oluorum ki az düzelsin anne ben gine gitcem onu görmeye dyorum az yürüsün o sandalyeden çıksın hiç olmazsa dye .....
üstüne bide farklı farklı telden ailevi sorunlar anlıyacağın benim mutluluk hayallerim şuanda biraz askıda gibi görünüyo böle bir sıkıntının içinde askerimin şafağı bile beni geriyo ... ya kusra bakma seninde heyecanına gölge etmiş gibi oldum ama işte hayat tospemde değil be canım olmayınca olmuyo :1no2:

ahh canım ya sıkma canını lütfen :teselli: seni kırdığının farkında olmamıştır kesin. umarım hayırlısı olur tatlım

kirilma da degil tam anlamiyla , bi an bos bulundum agladim o mesaji görünce
aslinda yillardir taniyorum onu , bu saka huyunu da cok iyi biliyorum , baya sakacidir her konuda ztn rahat rahat konusabildiigmiz icin
birde yillarin samimiyeti (5-6 sene) gelince üstüne böyle sakalar da oluyodu , kendisi ztn söylemisti bi ara , seni kendime yakin görmesem samimi ve rahat konusmazdim diye
bilmiyorum canim ben birden herseyi bitirdim aklimda ya bakalim hayirlisi , sagol canim ilgin icindeŞeniz

walla ne bileyim benim ........ :

olur mu canım öyle şey neden burdayız tabiki konuşucaz, çok geçmiş olsun canım bak bu hayırlı günlerde bolbol dua edelim inşallah iyi olcak bütün sorunların da çözülcek her ailede olur öyle şeyler, sen de huzura erceksin canım benim sakın olumsuz düşünme çok güzel günler seni bekliyo bak o kadar günü geride bırakıyosun Allah'ın izniyle kavuşcaksın askerine,yeterki sağlık sıhhat olsun herşeyin çaresi bulunur canım sıkma canını dualrım seninle herşey güzel olcak :teselli:

canım bu tarz bi şaka beklemediğin için birden görünce kötü olmuşsun anlıyorum tabi ama bak sen de diyosun şakacı diye tatlım dur bakalım hele bi daha konuşun da durum ne olcak.. hayırlısı olsun inşallah canım

canim gitmeden önce de buna benzer sakalar olmustu gülüp gectik beraber
ama bu kez neden böyle oldum anlamadim ki :bbo:
rabbim hayirlisini verir insallah

sağol canım benim allah kimseye böle günler geçirtmesin sağlık sıhhat şifa versin
iyiki burdasınız yoksa insan ne hale gelir bunları içinde tuta tuta :sinifsinif:
allah seneden razı olsun duların için rabbim herderdin şifasını versin inş.:Saruboceq:
teyzemde ayağı kalksın ve düğünümüze gelsin allahım inş.:Saruboceq:
son 14 günü atlatsam sanırım sonrası kolay bi gelse bana dünya malı desteği yeter bana allahım çabuk geçisin artık şu son haftalar sen sabırlar ver bana ve tüm bekleyenlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…