- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.201
noldu tatlım ya mesajını görünce şaşırdım geçmişe baktım niye öyle dediki acaba şaka mı yaptı seni kıskandırmak için falan :S sen ne dedin o öyle deyince?
Ne demiş kii kıss kafamçokkarıştı
kızlara bakıyorum demişbilmiyorumkismile
kızlara bakıyorum demişbilmiyorumkismile
ay kim kızlara bakıorum demişbilmiyorumkismile
laydimin eski sevgilisibilmiyorumkismile mesajlşırken sanırım geç atmış, kızlara bakıyorum demiş ama belki espri yapmıştır kıskandırmak için ne dicek bakayım diyebilmiyorumkismile
Canım çok üzüldümm ayrılmış olmanıza, arada sevgi varsa bence
düzeltmek adına bişeyler yapabilirsin.. Gerçi ayrılığınızın sebebini bilmeden
bu yorumu yapıyorum ama hiç bişey Aşkınızın önüne geçmesine izin verme derimm..
noldu tatlım ya mesajını görünce şaşırdım geçmişe baktım niye öyle dediki acaba şaka mı yaptı seni kıskandırmak için falan :S sen ne dedin o öyle deyince?
laydimin eski sevgilisibilmiyorumkismile mesajlşırken sanırım geç atmış, kızlara bakıyorum demiş ama belki espri yapmıştır kıskandırmak için ne dicek bakayım diyebilmiyorumkismile
ay şimdi okudum evt ya kesinlikle şaka yapmış belli bunda anlamıcak ne var adam baksa sölermi ya lady cicim sakin ol tamammmı bide gülerek yazmış sen söledin seni kıskandırmaya çalışıyo ne kadar belli üzme sen tatlı canınıkaydirigubbakcemile2
bence de yani baksa nıye söylesinki besbelli tepkini ölçmüüş kıskandırmaya çalışmışlaydim üzülme sakın:teselli:
laydim emin ol seni kıskandırmak için yapmıştır öyle mesaj atar mı durup dururken yahu burnundan getir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?