Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

laydimin eski sevgilisibilmiyorumkismile mesajlşırken sanırım geç atmış, kızlara bakıyorum demiş ama belki espri yapmıştır kıskandırmak için ne dicek bakayım diyebilmiyorumkismile

ay şimdi okudum evt ya kesinlikle şaka yapmış belli bunda anlamıcak ne var adam baksa sölermi ya lady cicim sakin ol tamammmı bide gülerek yazmış sen söledin seni kıskandırmaya çalışıyo ne kadar belli üzme sen tatlı canınıkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin gözdee a.s.

görüşürüz büşracım a.s.

Ebuşşş sorma canım ya elim ayağım dolanıyo valla şafak mafak görmüyo gözüm sadece yarın sabah 11 e ve bu 7 güne odaklandım :asigim: sanki teskere alıyomuş gibi heyecanlı ve mutluyum Allah o günleri de göstersin kimbilir o zaman nasıl olcam çıldırırım heralde
sen nasıl sakin kalıyosun kız canım şafağınız erii bitti maşallah

noldu tatlım ya mesajını görünce şaşırdım geçmişe baktım niye öyle dediki acaba şaka mı yaptı seni kıskandırmak için falan :S sen ne dedin o öyle deyince?

büsram biz ayrildik canim bir iki sene önce , simdi tekrar görüsüyorduk bi kac aydir , tekrar barismayi bekliyordum ki böyle oldu ..

siyahincim, bilmiyorum acaba beni kiskandirmak icinmi öyle bi saka yapma ihtiyaci duydu
kendisi normalde gercekten cok sakaci biri cünki , ama ben o an o mesaji okuyunca iste sadece agladim baska bisey düsünemedim
bende sakaya vurarak cevap verdim , sonra kapatiyomus teli sarji bitiyo diye sonra görüsürz dedi ztn ailesi arkadaslari felan gelicekti

laydimin eski sevgilisibilmiyorumkismile mesajlşırken sanırım geç atmış, kızlara bakıyorum demiş ama belki espri yapmıştır kıskandırmak için ne dicek bakayım diyebilmiyorumkismile

bence de yani baksa nıye söylesinki besbelli tepkini ölçmüüş kıskandırmaya çalışmışlaydim üzülme sakın:teselli:

evet gülerek kizlara bakiyorum dedi , kendisi ztn sakaci biri felan ama bilmiyorum , o mesaji görünce aklim durdu sanki
oturup agladim sonra biraz hava alinca kendime geldim
kafami dagitmaya calistim , sidmi de bos bos oturuyorum iste
bundan sonrasi nasil olucak hic bi fikrim yok

laydim emin ol seni kıskandırmak için yapmıştır öyle mesaj atar mı durup dururken yahu burnundan getir canım :)

olabilir kiskandirmak icin yazmis olabilir tabi , belkide gercekten öyle yazdi
ama zaten karismaya hic hakkim yokki , eski sevgilim sonucta , simdi ne diyebilirimki
o an gözümde hersey bitti , tüm herseyden vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…