Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eskişehirdeyimmmm delikafadulden Allah'ım ölüyorum heyecandan kızlar ya elim ayağım tutmuyo daha bi dünya işim var, duşa gircem ama evde tekim tırsıyorum eyvahedigeldismile french yapcam kremlerimi sürcem saçımı düzleştircem off bugün yüz ve saç bakımıyla uğraştımzemuszemus burdan da ciciler aldım 7.günün kıyafeti de tamamlandı :roflol::roflol: yaa inanamıyorum yarın 11 de karşılıcam terminalde aşkımı ayy çok değişik ya.. ilk buluşmamız gibi utangaçım ama çok özledim görünce dayanamam:jeyyar:

hadi yaaa çok mutlu oldum canım :lepi: bende baya hazırlandım french yapmak için taa markete gidip oje aldım saçıma yüzüme maske yaptım kıyafet aldım bi kaç tane. bende senin gibi çok heyecanlıyım yaa ama benim aşkım yarın yola çıkıcak pazar günü görücem. şimdi aramasını bekliyorum daha konuşmadık hiç bu gün. ayy arasa yaa kaydirigubbakcemile3

ayy ben de gittim french seti alcaktım kalmamış ayrı ayrı aldım ojeleri gündüz zombi gibi gezdim evde yüzüm bembeyaz saçım yağ karışımıyla dolu :roflol: aay nolcak bizim bu halimiz askerlerimiz de hazırlanıyo mudur kaydirigubbakcemile3 olsun canım bir pazar yanında:lepi: ben de 3 saat önce konuştum yalnızım diye sıksık arıcaktı sözdelülülülülülü

çok heyecan yaptım yaa arasın diye dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 ayaklarıma bile oje sürdüm görmesi zor ama nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 ben frenchi uçlarına rakı rengi sürdüm üstüne parlatıcı sürüm canım ya sen nasıl yapıyorsun ben genelde böyle yapıyorum uçlarına beyaz üstüne rakı rengi olunca güzel durmadı bende

Canım ben kireç beyazı uçlarına sürüyorum rakı beyazını da üstüne, en süte de parlatıcızemuszemus çok koyu sürmüyorum rakı beyazını tatlım.

benim annemlerde ankarada kaldı canım bende evde tekim geceleri ablamlarda kalıyorum. sen nasıl kalıyosun geceleri?
gece de yalnızım eyvahedigeldismile okul varken ev arkadaşımla kalıyodum ama onun olmadığı zamanlarda sabaha kadar aşkımla konuşurdum o uyutuyodu beni
depük yemeğe son 287 başka da yok kaydirigubbakcemile3

atarsa 380 :lepi: sen depüğü yiyince bizim 3 ayımız falan kalcak hadi depük ye kız

ah canım benim ya .. nasıl üzüldüm bak şimdi sıkma canını sana değer vermeyenin değeri olmamalı

haydaaa noluyo bunlara ben anlamıyorum ki bu aldığımız kaçıncı ayrılık haberi ya :çok üzgünüm:

HAYY ALLAHIM YARABBİM İLK BAŞTA SEN KIZA UMUT VER SONRA KIZLARA BAKIYORUM DE OFF OFF BU NE BÖYLE YA HEPSİ BÖYLE Mİ YAklava:

sagolun kizlar .. duygucum biz eskiden sevgiliydik ama o yolda yine ilerliyoduk.. ta ki bugün o olay oluncaya kadar
hangi akla hizmet böyle davraniyor anlamis degilim , ben heyecanla dönüsünü beklerken ...
o kadar ümitlendirdi etti , sonu böyle oldu ...
aglamaktan baska birsey yapamadim , kafami dagitmaya calisiyorum ama olmuyo ...

Canım çok üzüldümm ayrılmış olmanıza, arada sevgi varsa bence
düzeltmek adına bişeyler yapabilirsin.. Gerçi ayrılığınızın sebebini bilmeden
bu yorumu yapıyorum ama hiç bişey Aşkınızın önüne geçmesine izin verme derimm..

noldu tatlım ya mesajını görünce şaşırdım geçmişe baktım niye öyle dediki acaba şaka mı yaptı seni kıskandırmak için falan :S sen ne dedin o öyle deyince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…