- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.381
Ooo şafak güzelim gelmiş benim nbr duygu nasıl geçiyo son günler
Napalim be duygum günler geçer mi askerlik biter mi diye kara kara düşünüyorum.ya bu torun dede muhabbeti ne değişik bişey geçen gün askım anlattı
ne ki bu dede-torun muhabbeti :uhm:
Bende çok güldüm duyunca.ayy görmedim canım sayfalar çok hızlı ilerliyo arada kaçırdıklarım oluyo mutlaka bi daha bi daha :)
Ah be duygum zaten çok özlemiştım askerimi al ağlattın ışte.müthiş cümleler bunlar.allahm şu topikteki bütün güzelleri kolaylıkla sevdiceklerine kavuştursun rabbim.çok teşekkürler duygum.
ii akşamlar kızlar.benim şafakta 92kaydirigubbakcemile2
ya bak balım mesela tertipler vardır ya gidiş bölümler askerleri gönderilcek askerleri yıl icinde 4 bölüme ayırırlar ve bunları 3 ayda bir sırayla yollarlar bu askerlerede tertip ne die sorduklarında hangi bölümlesin anlmında sorarlar zaten benim askım mesela 1989 dogumla ve 2 bölüm gitti bu yüzden ona 89 a 2 tertip gitti denio ve daha sonra gittikten sonra bölümler devam edio 89/3 onun alt tertibi 89/4 onun cırağı 90/1 onun piç torunu 90/2 de has torunu oluo böle sıralanıo işte
kız sen iste ben senin hep yanında olurum deliYa duygum her zaman çok özlüyo insan ama bazen çok daha içten çok daha etkili özlüyo galiba o zamanlardan birindeyim iyi ki bu forum var ve iyi ki sizler varsınız
miraçççç oklava gelio amaHoşgeldin nurdancım.bende betul.memnun oldum.ne güzel bi şafak öyle benim atarsa 370daha
hmm tamam canim anladim :1hug: tesekkürler
Dur kızma dede :) en iyisi ben atlayayim uçağa askerime uçayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?