Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Napalim be duygum günler geçer mi askerlik biter mi diye kara kara düşünüyorum.ya bu torun dede muhabbeti ne değişik bişey geçen gün askım anlattı

Napalim be duygum günler geçer mi askerlik biter mi diye kara kara düşünüyorum.ya bu torun dede muhabbeti ne değişik bişey geçen gün askım anlattı

evet kız baya değişik ben ilk dayımın oğlundan anlattında dinlemiştim cok gülmüştüm :d tuhafıma gitmişti ama öle geldi öle gidio işte kız öle deme bizim günler nasıl gecti hem biz varız yanında sabret sükret bol bol Allah a merak etme zaman gecer hatta ben bu günler hakkında dün düsünlerimi yazmıstım okudunmu sen onu tam sana göre

Allah ım bu lütfu bu serefi bizlere bahşettiğin için cok cok şükürler olsun sana
askım askere gitmeden önce her bekleyene dioyordumki amannnn sayılı gün cabuk gecer
yok ama anladımki önemli olan gecen günler değil önemli olan
o günlerde askerinin yanında olamasanda manevi destekte tam anlamıyla bulunmak
sabretmek bunca fedakarlığa ragmen sevmek ona güvenmek
ben askerime cok aşığım onu cok seviorum bazen onu bogmak istesemde
onun bi dudak büzmesine o yorgun sesine üzgün konusmasına
katlanamıorum evet safak azalıyor gelicek askerim sonunda ona kavuşacağım
ama bu son olmıcak bizim icin biz bir ömür beraber olmayı planlıyorken askerliğe sabretmek
neymiski plaka Çanakkale ordaki o onurlu nurlu askerlerimiz için ve suandaki bizi koruyan bu saatte olsun bizim için çatışan askerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim

turkbayragiŞAFAK 16turkbayragi
turkbayragi BURSA'YA ve TÜM ONURLU ASKERLERİMİZE SELAM OLSUN turkbayragi

:asigim:SENİ COK AMA COK SEVİOYORUM ASKERİM :asigim:

ne ki bu dede-torun muhabbeti :uhm:

ya bak balım mesela tertipler vardır ya gidiş bölümler askerleri gönderilcek askerleri yıl icinde 4 bölüme ayırırlar ve bunları 3 ayda bir sırayla yollarlar bu askerlerede tertip ne die sorduklarında hangi bölümlesin anlmında sorarlar zaten benim askım mesela 1989 dogumla ve 2 bölüm gitti bu yüzden ona 89 a 2 tertip gitti denio ve daha sonra gittikten sonra bölümler devam edio 89/3 onun alt tertibi 89/4 onun cırağı 90/1 onun piç torunu 90/2 de has torunu oluo böle sıralanıo işte

Ah be duygum zaten çok özlemiştım askerimi al ağlattın ışte.müthiş cümleler bunlar.allahm şu topikteki bütün güzelleri kolaylıkla sevdiceklerine kavuştursun rabbim.çok teşekkürler duygum.

Bende çok güldüm duyunca.ayy görmedim canım sayfalar çok hızlı ilerliyo arada kaçırdıklarım oluyo mutlaka bi daha bi daha :)

kız işte yukarda safakla birlikte yazdım yazı önemli olan günleri gecirmek değil önemli olan o günleri anlamlı bi sekilde gecirebilmek sen orda burda gezersin bütün gün uyursun askerini takmazsın bide onla cefa cekerek gecirirsin bunlar cok farklı seyler sende biliosun

Ah be duygum zaten çok özlemiştım askerimi al ağlattın ışte.müthiş cümleler bunlar.allahm şu topikteki bütün güzelleri kolaylıkla sevdiceklerine kavuştursun rabbim.çok teşekkürler duygum.

kız ben ne zaman böle seyler yazsam biri aglıo ya ben siz aglayın die yazmadımmm sil bakim o göz yaslarını klava:klava:

Ya duygum her zaman çok özlüyo insan ama bazen çok daha içten çok daha etkili özlüyo galiba o zamanlardan birindeyim iyi ki bu forum var ve iyi ki sizler varsınız

Son düzenleme:

hmm tamam canim anladim :1hug: tesekkürler

Ya duygum her zaman çok özlüyo insan ama bazen çok daha içten çok daha etkili özlüyo galiba o zamanlardan birindeyim iyi ki bu forum var ve iyi ki sizler varsınız
kız sen iste ben senin hep yanında olurum deli
Hoşgeldin nurdancım.bende betul.memnun oldum.ne güzel bi şafak öyle benim atarsa 370daha
miraçççç oklava gelio ama klava:
hmm tamam canim anladim :1hug: tesekkürler

önemli değil dadlum benim nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…