- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.421
he bende küs durumları falan ondan sandımsempatiksalakcinni ay ben utanırdım normalde ama dağıtıma geldiğinde özlem unutturuyo herşeyi zaten hep o 7 günün anısıyla duruyoruz ağacımıza 385 yaptık ve geldiğinde o beni orda beklicek .bende diyorum sarılmıcam bön bön bakıcam diyekaydirigubbakcemile3 istersenki sarılma ben seni boğucam diyoŞeniz
ooooooooooo susu gelmiskız nasıl gecti tatilin bakem ne acisi hem bu :S
yok canim ben gurur yaptim yazmadim , o da yazmadi hic , artik "askerden geldim millet bana yazsin" havasinda felanmi bilemicem
evet canim dün bozulmustu aman iste dengesizin sakalarina birden bosbulundum agladim felan moralimi bozdum , gecti ama simdi sükür
evet canim dün bozulmustu aman iste dengesizin sakalarina birden bosbulundum agladim felan moralimi bozdum , gecti ama simdi sükür
aynısı ayy gelsinde bogsun kızne olcakk bi kac saniye nefes alamasn
:sm_cool:
naber canıımm..
tatill valla süperdi hiç gelmek istemedim..beynımı boşallttımm resmenn
acı falan yok emre altugun sarkısı onu dınllıyorum ful cok hosuma gittiikaydirigubbakcemile3
tamam tatlım kib bozma morelini opuyorumnanaktanKızlar ben kaçar güzel muhabbet için çok teşekkürler şekerler.hepiniz tek tek öpüldünüz baş baş :)
ikimizinde bi sıkımlık canımız var boğulur gideriz artıkımopuyorumnanaktan
hım bende dedim susuma ne olmus bende severim birden öle aci maci diince sarkı hiç aklıma bile gelmedi direk atladımcok sevindim tatlim benim ben ne zaman tatile gitsem vedat diken üstünde oldu icin benide rahat bırakmıo
ya cicim yapma böle inan askerde çok nazlı oluyolar sen yinede bi selam ver açıkmı şuan bak burdaki hatunlar hatrına sonra çok pişman olursun tamammı tatlımkaydirigubbakcemile2
$uan acik degil canim , sagolsun betül benimle bekliyor Şeniz , sayesinde yazicam galiba inadimi & gururumu bi kenara birakip
canim suan ayri oldugumuz icin ben gurur yapiyorum , yazma konusunda
sanki ilk adimi ben atiyormusum gibi , bunu da istemiyorum acikcasi , o istesin
sagol düsüncen icin balimopuyorumnanaktan
yarın çarşısı var benimkinin istanbuldan arkadası gidicek yanına ve havuza gidiceklermiş ben yarın kafayı yicemmmmmm:gitme:
ben geldiiimm
merhaba canlaropuyorumnanaktan
ay canım harbiden sinir bozucu bi durum askerde olmasa neysede hele bide erkek muhabbetimi oldumu tm bende istemiyrm ama izin vermedim gizli gizli giderse bilemeklava:m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?