Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynısı ayy gelsinde bogsun kız ne olcakk bi kac saniye nefes alamasn

ya cicim yapma böle inan askerde çok nazlı oluyolar sen yinede bi selam ver açıkmı şuan bak burdaki hatunlar hatrına sonra çok pişman olursun tamammı tatlımkaydirigubbakcemile2

:sm_cool:
naber canıımm..
tatill valla süperdi hiç gelmek istemedim..beynımı boşallttımm resmenn
acı falan yok emre altugun sarkısı onu dınllıyorum ful cok hosuma gittiikaydirigubbakcemile3

hım bende dedim susuma ne olmus bende severim birden öle aci maci diince sarkı hiç aklıma bile gelmedi direk atladım cok sevindim tatlim benim ben ne zaman tatile gitsem vedat diken üstünde oldu icin benide rahat bırakmıo

ya kızlar sayfanın altında sürekli göüs büyültücü çıkıyo bi anda hoop diye yüreğim ağzıma geliyo ya. sempatiksalakcinni iyiki askerlerimiz bu siteye takılamıyo.yoksa siteyi çökertirtik kıskançlıktankaydirigubbakcemile5

benimkide mırın kırın ettti birazcık ama yapcak bişey yok vallaakaydirigubbakcemile3
bızımde hakkımız

ya cicim yapma böle inan askerde çok nazlı oluyolar sen yinede bi selam ver açıkmı şuan bak burdaki hatunlar hatrına sonra çok pişman olursun tamammı tatlımkaydirigubbakcemile2

$uan acik degil canim , sagolsun betül benimle bekliyor Şeniz , sayesinde yazicam galiba inadimi & gururumu bi kenara birakip
canim suan ayri oldugumuz icin ben gurur yapiyorum , yazma konusunda
sanki ilk adimi ben atiyormusum gibi , bunu da istemiyorum acikcasi , o istesin
sagol düsüncen icin balimopuyorumnanaktan

yav aşkda gurur olmasssssolumunekankayizsmile

yarın çarşısı var benimkinin istanbuldan arkadası gidicek yanına ve havuza gidiceklermiş ben yarın kafayı yicemmmmmm:gitme:

ay canım harbiden sinir bozucu bi durum askerde olmasa neysede hele bide erkek muhabbetimi oldumu tm bende istemiyrm ama izin vermedim gizli gizli giderse bilemeklava:m

ay canım harbiden sinir bozucu bi durum askerde olmasa neysede hele bide erkek muhabbetimi oldumu tm bende istemiyrm ama izin vermedim gizli gizli giderse bilemeklava:m

birazcık trip yapar gibi oldum ama hemen savunması hazır sende tatıleee gitttinn ben sana bişey dedimmii gibisindenn off offeyvahedigeldismile

Slmmm kızlar napıosunuzzz?..

Susucum snde h.g ii yapmışsn valla tatil yapmakla kafanı dinlemişsindir :) yaa snden bişi rica etcem cnm bizim şafak düştü kaydirigubbakcemile2 onu 283 yapabilirmisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…