Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kız duygu seneye bu günler bende oynayacağım böyle askerimde yanıbaşımda olcak hem :) o günlerin hatrina oh ohhh yandan
kız deli bu cocuk dagıtıma gelmicekmi senin yanına ona ne kadar kaldıki
be gidemiyorum ya çok ösledim askerimi ama 90 gün var dahazemuszemus

valla vedat izne geldinde ben cocua cok uzaktım cok özlemistim ama iki yabancı gibiydik yani bence yanınızdayken öle bişey yapmayın sonra burnunuzda tütüo valla simdi olsa abooooooooo aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kız vicdansız:umursamaz: nasıl soğuk davranırsın kaydirigubbakcemile3 aha gör bak şimdi sarılabiliyonmu ama neseki az kaldıŞeniz

kız vicdansız:umursamaz: nasıl soğuk davranırsın kaydirigubbakcemile3 aha gör bak şimdi sarılabiliyonmu ama neseki az kaldıŞeniz

napim ayol :d ozaman daha yeni gibiydik zaten simdi dio hicc kusura bakma yok sarılma yok söle özledim senin seylerini hiç cekemem dio anammmm gelsinde sarılsın askım benim cok özledim kız garajdan alcamız gün simdi hayal edioz askm diom ben sarılamamki heyecandan elim ayam titrrer benim dedim merak etme askım ikimizin yerine ben sarılırım dio uyuz btanem benim ya :asigim::asigim::asigim::asigim:

Duygum benimki bi ay acemilik yaptı.temmuzun sonunda geldi gitti bende aynı senin gibi kıymetini bilemedim 7 günün canım yaa

biz cok akıllıyız ya böle akıllılık yaptık kız ben ozaman cok gaddardım cocuk ikinci iznine geldi bende gene tık yok ay ben ona 4 aylık cıkarken bile askım demiodum be yazık garibim cok cekti benden cokkk simdi ben ondan cekicem naniknaniknaniknanik

he bende küs durumları falan ondan sandımsempatiksalakcinni ay ben utanırdım normalde ama dağıtıma geldiğinde özlem unutturuyo herşeyi zaten hep o 7 günün anısıyla duruyoruz ağacımıza 385 yaptık ve geldiğinde o beni orda beklicek .bende diyorum sarılmıcam bön bön bakıcam diyekaydirigubbakcemile3 istersenki sarılma ben seni boğucam diyoŞeniz

cicim hala konuşmadınızmı bak ben iyici sinirleniyorumklava:

yok canim ben gurur yaptim yazmadim , o da yazmadi hic , artik "askerden geldim millet bana yazsin" havasinda felanmi bilemicem

niekine kız morelin bozukmuydu :S

evet canim dün bozulmustu aman iste dengesizin sakalarina birden bosbulundum agladim felan moralimi bozdum , gecti ama simdi sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…