- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.401
ohh valla bende inş atarsa 15 gün sonra askerimin yanina gitcemm kız ne giysem acaba :S
kız deli bu cocuk dagıtıma gelmicekmi senin yanına ona ne kadar kaldıkiKız duygu seneye bu günler bende oynayacağım böyle askerimde yanıbaşımda olcak hem :) o günlerin hatrina oh ohhh yandan
be gidemiyorum ya çok ösledim askerimi ama 90 gün var dahazemuszemus
kız sen iste ben senin hep yanında olurum deli
miraçççç oklava gelio amaklava:
önemli değil dadlum benim nasılsın bakalım
kizlar ya msni acti yine , günlerdir bu ani bekliyodum , 40 günü gecti agiz tadiyla sohbet etmedigimiz , hep bu günü bekledim güzelce konusmak icin , simdi ikimizde yazmiyoruz ya uff :umursamaz:
duygucum askerinle bi sorununuz vardı sanırım noldu halletinmi
iyim duygum tesekkür ederim , bu topic sagolsun moralimi düzeltti :1hug:
kız deli bu cocuk dagıtıma gelmicekmi senin yanına ona ne kadar kaldıki
valla vedat izne geldinde ben cocua cok uzaktım cok özlemistim ama iki yabancı gibiydik yani bence yanınızdayken öle bişey yapmayın sonra burnunuzda tütüo valla simdi olsa abooooooooo aklinialirimsmileaklinialirimsmile
hangi sorun bizim sorunlarımız hib bitmezki kıskancllık söz konusuysa eger
kız vicdansız:umursamaz: nasıl soğuk davranırsın kaydirigubbakcemile3 aha gör bak şimdi sarılabiliyonmu ama neseki az kaldıŞeniz
Duygum benimki bi ay acemilik yaptı.temmuzun sonunda geldi gitti bende aynı senin gibi kıymetini bilemedim 7 günün canım yaa
Haziranın sonunda yazacaktim canım 2 temmuzda ustaya teslim olduk
bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuşşakannehir
napim ayol :d ozaman daha yeni gibiydik zaten simdi dio hicc kusura bakma yok sarılma yok söle özledim senin seylerini hiç cekemem dioanammmm gelsinde sarılsın askım benim cok özledim kız garajdan alcamız gün simdi hayal edioz askm diom ben sarılamamki heyecandan elim ayam titrrer benim dedim merak etme askım ikimizin yerine ben sarılırım dio uyuz btanem benim ya :asigim::asigim::asigim::asigim:
cicim hala konuşmadınızmı bak ben iyici sinirleniyorumklava:
niekine kız morelin bozukmuydu :S
bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuşşakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?