- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.461
dadlum ama benim safagı 2 düşürsene ya ben yoluda katıomusum meger bizim safak 13müş kız turkbayragi:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt
dadlum ama benim safagı 2 düşürsene ya ben yoluda katıomusum meger bizim safak 13müş kız turkbayragi:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt
slm hoş geldinnnnn ii sen
hadi kızlar ben kaçar daha askerimle koğuş nöbeti tutucaz turkbayragi sizin için bende vatanı koruyorum bakın
msn actı da ikinizde nie yazmadınız ben onu anladımevet ben birden bos bulundum ya :sinifsinif: sonradan dank etti ama neyse gecti simdi ztn
ama simdi de konusmuyoruz , yani kirgin felan degilim , ztn gülerek cevap verdim o an
bidaha da msjlasmadik , msn acti ikimizde yazmadik
masallah safana balum benimmmmmmŞAFAK 13:teytey:
BİTLİS'E SELAMLAR
zaten hep şafağı karıştırırouz ben hep uzun tutuyodum çooook kavga ettik allahtan tarih belli oldu da yorganımız gitti kavgamız bitti
Tabi canım hemen
hadi kızlar ben kaçar daha askerimle koğuş nöbeti tutucaz turkbayragi sizin için bende vatanı koruyorum bakın
hoşbuldum duygu ,nasıl olsun balkon sefası işte sıcakta durulmuyor:)
msn actı da ikinizde nie yazmadınız ben onu anladım
masallah safana balum benimmmmmm
aman yaa ben doru sayıomusum ama bunlara yol izni veriolarmıs yani iki gün önce cıkcaklarmıs ben 2 gün fazladan sayıomusumhep anam 2 gün gitti bi anda ice rahatladım yav
saol tatlım benim sekerim ya sana bisey sorcam hic meg i gördünmü ne zamandan beri topikte yok
Geldi canım askerini aldıktan 3 gün sonra sonra bi daha bende görmedim.bilmiyorumkismile
aşkım aryooooo:sm_cool:
msn actı da ikinizde nie yazmadınız ben onu anladım
ecemcim tatlım askerinin tel kullandını burda söleme istersen baskaları tarafındanda okunuo burası sonra sorun cıkmasın biz burda askeriminizin yerini falan öle seyleri sölemiorz i niyetli olan var olmayan var
aynen öyle duygucum boshayallersmile ben gurur yaptim yazmadim ona
o da artik hangi düsünceyle yazmadi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?