Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aslında yeride sölememek lazım bn önceden sölüodumda bundan sonra sölemiyim sonuçta internet ortamında kimin ne fikirle bu siteye girdiğini bilemeyiz

aynen öle hepimiz asker yolu beklioruz sonucta burda misafir kullanıcılar gelip te bizim yazdıklarımızıda okuyabiliolar iyisi var kötüsü var sonucta temkinli olmak en iyisi

kız delimisin divanemisin sen nie yazmıosun cocua ya gerci birazckta ondada var ben msn girer girmez vedat atlıo be hos geldin die nie alla alla ama oda senden beklemistir belki :S

deliyimde divaneyimde delikafadulden
ne biliyim gurur yaptim kendimce yazmiyorum iste , bi kac gün sonra da pisman olurum ama biliyorum kendimi :umursamaz:
yok canim normal günlerde ben girince yazar öyle konusuruz
hep o girse de ben girsemde o ilk yazar , tabi alistim buna simdi de ondan bekliyorum
belkide benden bekledi , asker ya beyimiz hih

her zaman sölemişimdir ben askerlieri hamile kadınlara benzetiorum olur olmaz seylere kızıp havadan nem kapıolar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

♥ ♥85 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥87 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 88 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 88 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥89 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥101 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥124 SEHT ♥♥

♥ ♥131 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥178 03062008 ♥ ♥

♥ ♥187 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥189 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥191 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥196 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥198 FLOWERB ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥203 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥205 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 208 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 227 MELISAM09 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
ahhh ah ne kadar güzel şanslısın bizde nerde o şans net felan :gitme:
7 aydır görmüyorum kuzumu:sinifsinif:

Cok zor biliyorum, ben 2 ay gormemistim ikimizde depresyona girdik resmen..
Allah sabir versin canim..
Bak Yedin askerligi.. ne kaldiki senin..
Bundan sonra hep birliktesiniz.. allahin izniyle hic ayrilmicaksiniz daha.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…