- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.921
sağol guuzzuumm gider ayak senide yordum walla yaaa pc format oldu bugünden itibaren liste yükünü alıyorum üzerinden .çok mutlu ettin beni inan bana allah razı olsun bitanem...bundan sonra ben yaparım canım sen yorulma öpüyorum Şenizopuyorumnanaktana.s.
Gamze canım beni listeye tekrar ekler misin canımcım şafak 27 olarak... Nasipse temmuz 27 de evleniyorum da :asigim:
safak toplam kaç olur ki ona göre sayı düşeyimm :)
önce bi şu doğan güneşin tadını çıkart len sinir etme beni doğan güneşin tadına varmadan bi daha başlanırmı yawww yarın yazarız seni
ne zaman gittiğine bağlı canım değişir sen gittiği günü söyle ben senin için hesaplarım şekerim
sağol guuzzuumm gider ayak senide yordum walla yaaa pc format oldu bugünden itibaren liste yükünü alıyorum üzerinden .çok mutlu ettin beni inan bana allah razı olsun bitanem...bundan sonra ben yaparım canım sen yorulma öpüyorum Şenizopuyorumnanaktana.s.
Oyyyy Şafak doğan güneşşş delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :dance: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz :hooray: turkbayragi :asigim: -tatlicadiarzu- zemuszemus opuyorumnanaktan
Ama taa akşam 9 gibi kavuşacağız inşallah. Rabbim sağ salim getirsin :Saruboceq:
önce bi şu doğan güneşin tadını çıkart len sinir etme beni doğan güneşin tadına varmadan bi daha başlanırmı yawww yarın yazarız seni
:roflol: :roflol: :roflol: haklısın canım. daha bugünün tadını çıkarmadan, hemen listeye gireyim istiyorum, tepük yemeye doyamıyorum -tatlicadiarzu- daha göremedim nişanlımı yoldadır heralde şimdi gamyoncuiremsu
Tuğba nurcum gözün aydınn Allahım birdaha ayrılık göstermesinn darısı bizim başımıza artıkk opuyorumnanaktan turkbayragi
Yeşilcim teşekkür ederim canım, darısı başınıza. Tepük listesinde 1. sin artık.. Günler çabuk geçiyor biliyorsun :1hug:
2007 kasımın 14 de gitti çok tşkler sekerim
2007 kasımın 14 de gitti çok tşkler sekerim
Bu akşam Listede 1. sıraya yükseliyorum kızlaaarrr:teytey: :teytey:
:lepi:
Allahımmm Şafak ddoğan güneş olduğu güneride gösterrrrrrrrrr:Saruboceq:
Bende bu lsteye girermiyim bi gün diyordum girrdimmmmmalkisalkisalkis ve 1. sıraya yükseldim bileee:hooray:
çok mutluyummm
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?