- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.961
ya kısllaaarr ben bi haftadır filan çok sıkılıorummm...hep erkek arkadaşıma sarıyorummm.neden böle bilmiorummm...hatta o kadar ileri gittimki bugün sıkıldım beklemekten dedim ona o kadar üzüldüki ağladı .içim acıdı snr.mafoldumbenkendime o kadar kızıorum ki kendimi kötü hissedince onu da kırıorum hepp.o bnm için neler yaptı bnm için hayatını değiştirdi.snrda dedim çok üzüldüm sana yanlış kelimeler kullandım dedim.bi daha kendimi kötü hissedince hiç sana sarmıcam kendi kendimi yatıştırıcam dedim.oda aşkım söle bana içine atma kötü olma dedi bunu dedikten snr iki kat daha pişman oldumm....o orda şırnakta ben burda neler diorum yaaa ne kadar salğım ben yaaa...kıslarr nolur bişi söleyin içim içimi yiyiyo çok üzdüm onu.tabi konuştuk gönlünü aldım ama ben şimdi neden öle dedim diye kendimi yiyorum.sizede geliomu arada böyleee.ama öle desemde ona bi anda çıktı ağzımdan.dilim söyledi kalbim sölemedi kiiimafoldumben... ben çok seviomm onu hiç bıkarmıyım beklemektennnn...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya kısllaaarr ben bi haftadır filan çok sıkılıorummm...hep erkek arkadaşıma sarıyorummm.neden böle bilmiorummm...hatta o kadar ileri gittimki bugün sıkıldım beklemekten dedim ona o kadar üzüldüki ağladı .içim acıdı snr.mafoldumbenkendime o kadar kızıorum ki kendimi kötü hissedince onu da kırıorum hepp.o bnm için neler yaptı bnm için hayatını değiştirdi.snrda dedim çok üzüldüm sana yanlış kelimeler kullandım dedim.bi daha kendimi kötü hissedince hiç sana sarmıcam kendi kendimi yatıştırıcam dedim.oda aşkım söle bana içine atma kötü olma dedi bunu dedikten snr iki kat daha pişman oldumm....o orda şırnakta ben burda neler diorum yaaa ne kadar salğım ben yaaa...kıslarr nolur bişi söleyin içim içimi yiyiyo çok üzdüm onu.tabi konuştuk gönlünü aldım ama ben şimdi neden öle dedim diye kendimi yiyorum.sizede geliomu arada böyleee.ama öle desemde ona bi anda çıktı ağzımdan.dilim söyledi kalbim sölemedi kiiimafoldumben... ben çok seviomm onu hiç bıkarmıyım beklemektennnn...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım benim gelmez miii
bak ben bu aralar kpssye takmış durumdayım,hala atanamadımmafoldumben
habire soruyorum napıcam şimdi sen de bişey söyle diye
sanki ordan buraya çözüm getirebilcek bana,sıkılıyorum işte
hatta geçen akşam kapatırken kızcak gibi oldum bi anda gördüm ki sorun benden kaynaklanıyo,durumu toparladım yansıtmadım hiç bişeylmaz:
senin derdin ne anlatmak ister misin
balım nerdesin yaa hiç görüşemioruz ben geliom sen yoksun sen geliosun ben yokum Allahalla devre arkadaşım benim az kaldı kız 3 hafta sonra 200 lerdeyiz inşallah...:1rolleyes:
ya bnm derdim işte kendimi tutamıyorum o an sinirleniosam hemen yansıtıorum kalbini kırıorum onun işte snr da pişman oluorum böyle.mafoldumben
yavrum bnm hep alttan alıo sanki o diilde ben askerim...bunları düşününce üzülüorum..o oralarda ben ona nasıl davranıorum diorum...ama artık yapmıcam bugün çok üzüldüm içim acıdı o ağlayıncamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ya siz 7 yılda birbirinizi çözmüş olmalısınız
eminim öyle demek istemediğini anlamıştır
hem gönlünü de almışsın,şimdi toparla kendini,üzülme olur mu
beklerken askerlik yapmış kadar oluyoruz sahidenkaydirigubbakcemile3
MEHTAP LI GÜNLERİMİZ BAŞLIYORhihoyyyt
Hadii bakalımmm sıra senin mehtaptaa =)
Benimki bitiyoo haftayaa perşembee =((
Hayırlısıı allahım sen koru askerlerımızı =)
Hadii bakalımmm sıra senin mehtaptaa =)
Benimki bitiyoo haftayaa perşembee =((
Hayırlısıı allahım sen koru askerlerımızı =)
olsun hasret giderdinizzz ne güzelllkaydirigubbakcemile5
.
Şafak 24 =)Yeşil(=
Şafak 114 ızmirlim_93
Şafak 120Gamzeqazel
Şafak 134 mervishh
Şafak 249 moon_610
Şafak 258 Mysticqirl
Şafak 322 muhurlukaderim
Şafak 325 nerqis
Şafak 325 Balparem
Şafak 328 ıLdeMm
Şafak 329 emoş
. Şafak 425 ebuş8
evet canım... ama bir yandanda kötü insan alışıyor gelmeselermi acabakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
------------------------------------------------------------Şafak 25 =)Yeşil=(
-------------------------------------------------------Şafak 114 İzmirlim_93
--------------------------------------------------Şafak 120Gamzeqazel
---------------------------------------------Şafak 134 mervishh
----------------------------------------Şafak 249 moon_610
-----------------------------------Şafak 258 Mysticqirl
------------------------------Şafak 322 muhurlukaderim
-------------------------Şafak 325 nerqis
--------------------Şafak 325 Balparem
---------------Şafak 328 İLdeMm
----------Şafak 329 emoş
-----Şafak 425 ebuş81
biz o yüzden izin kullanmadık göndermesi çok zor oluyo sonra en iyisi tamamen birip erkenden gelmesi
yerimseniben ama çok fazla özlüyosun o ayrı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?