Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım üzme kendini ve onuda üzme olur böyle şeyler.
senin için çok şeyler yapmış anlıyorum.
benimkide aynısı nasıl anlatsamki herşeyimi ona borçluyum.ama bazen benimde öyle oluyorki canım sıkınca hemen onu arıyorum ona dert yanıyorum sonrada bende pişman oluyorum ama işte.o anda yanında olmasını senin derdini paylaşmasını istiyorsun.o yüzden canını sıkma bence...:1hug:

canım benim gelmez miii
bak ben bu aralar kpssye takmış durumdayım,hala atanamadımmafoldumben
habire soruyorum napıcam şimdi sen de bişey söyle diye
sanki ordan buraya çözüm getirebilcek bana,sıkılıyorum işte
hatta geçen akşam kapatırken kızcak gibi oldum bi anda gördüm ki sorun benden kaynaklanıyo,durumu toparladım yansıtmadım hiç bişeylmaz:
senin derdin ne anlatmak ister misin

ya bnm derdim işte kendimi tutamıyorum o an sinirleniosam hemen yansıtıorum kalbini kırıorum onun işte snr da pişman oluorum böyle.mafoldumben
yavrum bnm hep alttan alıo sanki o diilde ben askerim...bunları düşününce üzülüorum..o oralarda ben ona nasıl davranıorum diorum...ama artık yapmıcam bugün çok üzüldüm içim acıdı o ağlayıncamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

balım nerdesin yaa hiç görüşemioruz ben geliom sen yoksun sen geliosun ben yokum Allahalla devre arkadaşım benim az kaldı kız 3 hafta sonra 200 lerdeyiz inşallah...:1rolleyes:

evet ümmü yaa ,rastlaşamıyoruz hiç
biz aralıkta izin kullanıcaz canım
inşallah 200lere bi düşelim de izin falan derken 100lere yaklaşırız hayırlısıyla:sm_cool:

canım ya siz 7 yılda birbirinizi çözmüş olmalısınız
eminim öyle demek istemediğini anlamıştır
hem gönlünü de almışsın,şimdi toparla kendini,üzülme olur mu
beklerken askerlik yapmış kadar oluyoruz sahidenkaydirigubbakcemile3

tabiki çözdük ama dilin kemiği yok onunda kırılması normal yaniii.napalım olur böle şeyler.gerçekten beklemek daha zor galiba...:çok üzgünüm:

bu gün biraz sıkıcı bir gün geçirdim umarım bu karamsarlık uzun sürmez.tabiki bir olaya bağlı bir durum.
bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır mutlaka bitecek kısmetse sonra kavuşacağız ve hiç ayrılmayacağız aşkımlaopuyorumnanaktanERCANIM SEN BENİM HERŞEYİMSİZ BİTANEM:asigim:

------------------------------------------------------------Şafak 25 =)Yeşil=(

-------------------------------------------------------Şafak 114 İzmirlim_93

--------------------------------------------------Şafak 120Gamzeqazel

---------------------------------------------Şafak 134 mervishh

----------------------------------------Şafak 249 moon_610

-----------------------------------Şafak 258 Mysticqirl

------------------------------Şafak 322 muhurlukaderim

-------------------------Şafak 325 nerqis

--------------------Şafak 325 Balparem

---------------Şafak 328 İLdeMm

----------Şafak 329 emoş

-----Şafak 425 ebuş81

Son düzenleme:

ahhhh yerim ben senin şafak tablonu ama ben en sondayım yawkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yokmu benden sonra gelen ben 1 sıra atlaswam morelim düzelir wallaa:dance:

biz o yüzden izin kullanmadık göndermesi çok zor oluyo sonra en iyisi tamamen birip erkenden gelmesi
yerimseniben ama çok fazla özlüyosun o ayrı:çok üzgünüm:

canım walla doğrusun acaba görmesemmi onu dağıtım iznindekafamçokkarıştı
ama abimle tanışacaklardı yaa:umursamaz:sanırım görüşmem lazım dimi ...
eee bi 6 ay sonrada istemeye gelecekler gene görücem nasıl olcak...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…