Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

[ı]günaydın kızlar [/ı]
[ı]şafak 120[/ı]
[ı]bitecek [/ı]
[ı][/ı]
[ı]1 gün gelecek 1 gün kalacak[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]pofyi aşıya götürüyorum kızlar bana küsecek gene walla [/ı]
[ı]offffffffffffff [/ı]

ahh canım benim keşke bende 300 lerde olsam:Saruboceq:
daha 425 lerdeyizmafoldumbenmafoldumben
bende 400 lerin bittiğini bir görebilsem hayırlısıyla sanki sonra daha kolay gibi yaakaydirigubbakcemile5

inşallah görürsün canım benima.s. ama biliyomusun azaldıkça sıkıyo bende aynı şeyi diyodum hatta eminim burdaki bi çok arkadaşımda öyle ama 200den düştüğümüzden beri sanki yerimizde sayıyomuşuz gibi hiç bitmedi hiç geçmedi şafak 134 ama geçmiyo bitmiyo....

bende 400 lerin bittiğini bir görebilsem hayırlısıyla sanki sonra daha kolay gibi yaakaydirigubbakcemile5

bende aynısını diyodum cnm ah bi 200lere düşsek ah bi 200lere düşsek diye sayıklıyodum
burda safak 200 yazan arkdaslarıda cok kısakınıyodum
amma velakin en zor 100 ler geciyormuş sanki kac gündür ilerlemiyoda geriye gidiyo gibi geliyo bana
ama artık şuna inanıyorum başladımı geçiyo günler
ama öyle ama böyle geçiyo

günaydın kızlaaar nasılsınız ya net kapandı giremiom ne zamandır deli oldum yaa
napıyosunuz bakalım görüşmeyeli şafaklar baya azalmış hadi gözümüz aydın hepberaber yicez bitircez bu şafağı inşallah... turkbayragialkisalkisalkis
ŞAFAK=322 BıTEN=127 olleyy bee bu ayda bitsin 200 lere düşcem yihhuuuu....:sm_cool:zemuszemus:dance:hihoyyyt

canımmm bende öle diodum ama bak bu ay bitsin 200 lere düşcem bide izin kullanmama ihtimali var eğer kullanmazsa şuan 200 lere düştüm bile bende senin gibi diodum bi 300 lere gelsm diodum ama bak geldimde bitiyo bile inan bana nası geçtiğğini anlamadım çalışmayan varsa işe girsin bence çok faydası var valla çeyiz falan hazırlarsınız kız fenamı olur bi yandanda zamanın nası geçtiğini anlamaz yuersiniz şafağı çatır çatır....zemuszemus

günaydın herkeseeopuyorumnanaktan
şafak 325
acayip özledim ya
ctesi çarşı olsun nolur nolurrdelikafadulden

balım nerdesin yaa hiç görüşemioruz ben geliom sen yoksun sen geliosun ben yokum Allahalla devre arkadaşım benim az kaldı kız 3 hafta sonra 200 lerdeyiz inşallah...:1rolleyes:

Bu siteye 300 le qeldim şuan 260 =) 200 küsürlere düşmekk acayip hızlı qelişiyoo günler birbirini kovalıyo... Ben şuanda hızına yetişemiyorummmm 260 rüya qibi bana , bitmiş gibii ..hihoyyyt

Aamaaa dahaa çokk varrr bılıyorumm 100 küsürler qeçmiycekkkkkkkkk .... Kışınn çok korkuyorumm kendimi çok yalnız hissediyorumm......Bide konuştukk kesin yapıyoruz qelincee nişann aslında direk düğün diyo ama bakalım iş durumuna bakıcak =) Günler hiç qeçmek bilmiycekk hiççç.....delikafadulden

Teskereyi alalımmm düğünü sayıcamm burdaaaa =))) Bütün siteyi davet edicemmmm =) allahhh =)
:teytey:

canım benim banada 300 leri bitirmek rüya gibiydi ama bitiyo işte 100 lere dğkoşuıyorum hızla,b,zde gelsin iki ay çü ay içinde yapcaz düğünü inşallh yaa beraber sayarız onuda inşallah canım hayali bile ne güzel heyecanlandırıyo beni oooofffff Allahım offfff...

canım teskereye gelincemi nişan yoksa...istedilermi seni...
bende ona göre plan yapacamda sana soruyorum kusra bakma...bizde 6 aylık olunca istemeye gelcekler eğer olursa... isteme nişan bir yapalım diyorum ben....
gelincede nikah:Saruboceq::Saruboceq:

leynnn napıosunuz asker güzllerii
şafaklar azalmş ohh ohhh.
benimki 329 çıkıo ama bakıomda benden sora gidenleri azlamış bende bi hata var gel gamze şuraya düzelt bunuu:)

ya kısllaaarr ben bi haftadır filan çok sıkılıorummm...hep erkek arkadaşıma sarıyorummm.neden böle bilmiorummm...hatta o kadar ileri gittimki bugün sıkıldım beklemekten dedim ona o kadar üzüldüki ağladı .içim acıdı snr.mafoldumbenkendime o kadar kızıorum ki kendimi kötü hissedince onu da kırıorum hepp.o bnm için neler yaptı bnm için hayatını değiştirdi.snrda dedim çok üzüldüm sana yanlış kelimeler kullandım dedim.bi daha kendimi kötü hissedince hiç sana sarmıcam kendi kendimi yatıştırıcam dedim.oda aşkım söle bana içine atma kötü olma dedi bunu dedikten snr iki kat daha pişman oldumm....o orda şırnakta ben burda neler diorum yaaa ne kadar salğım ben yaaa...kıslarr nolur bişi söleyin içim içimi yiyiyo çok üzdüm onu.tabi konuştuk gönlünü aldım ama ben şimdi neden öle dedim diye kendimi yiyorum.sizede geliomu arada böyleee.ama öle desemde ona bi anda çıktı ağzımdan.dilim söyledi kalbim sölemedi kiiimafoldumben... ben çok seviomm onu hiç bıkarmıyım beklemektennnn...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…