Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasılsınız bakalım güzellerimopuyorumnanaktan

hepinize iyi haftalar diliyorum ve bir an önce pazartesi sendromundan kurtulalım diyorum:jeyyar:

Kızlar dün gece acayip bir rüya gördüm.
rüyamda yarın evlenicek oluyorum. Gelinliğimi yengem almış ben akşam 8 gibi görüyorum. yalnız gelinlik mor. koşa koşa alındığı yere gidiyorum bir yandan da dua ediyorum kapanmasın mağaza diye. tam kapanırken yetişiyorum kadına durumu anlatıyorum banagelinlik çıkartıyo ama kendi üstünde deniyo. sonra biri geliyo neden düğünü ertelemediğimi soruo 1 ay ertele rahat edersin diyo bende öyle düşünüp gelinliği bırakıp çıkıyorum mağazadan.bilmiyorumkismile

İlginç bir rüyaydı hala etkisindeyim:bbo::bbo:

Ahhh aynen baya tuhaf canim..
Ruya tabirine baktinmi.. ben merak edip hemen bakarim..
Pek inanmazsamda

nasılsınız bakalım güzellerimopuyorumnanaktan

hepinize iyi haftalar diliyorum ve bir an önce pazartesi sendromundan kurtulalım diyorum:jeyyar:

sana da iyi haftalar canıım çabuk bitsin inşallah bu hafta kaydirigubbakcemile2

alla allah hayır olsun canım, bak bakalım rüya tabirinden gelinliğe, mor renge falan :uhm:

Ahhh aynen baya tuhaf canim..
Ruya tabirine baktinmi.. ben merak edip hemen bakarim..
Pek inanmazsamda

tatlım mor renk olarak baktım bi yerde iyi bir yerde kötü yazıo anlamadım kısacası.. Birde mor benim rengimdir şu sıralar olmasada önceden tercih ettiğim tek renk mordu. Hemen herkes mora olan tutkumu bilirdi fisfisfis

Iyiyim canim mehtapda$im olumunekankayizsmile
Kizz hic sorma anowwww.. heyecandan mahf olduk bizde ya... kafamçokkarıştı
Neolacak bu halimiz yaaaa aklinialirimsmile
Neler yapacaginizi düsündünmü biraz.. delikafadulden

Iyiyim canim mehtapda$im olumunekankayizsmile
Kizz hic sorma anowwww.. heyecandan mahf olduk bizde ya... kafamçokkarıştı
Neolacak bu halimiz yaaaa aklinialirimsmile
Neler yapacaginizi düsündünmü biraz.. delikafadulden

evet düşünüyoruz sürekli birde ramazana denk geliyor çok kalabalık olmaz heryer :kedi: düşündük birkaç yer valla değişiklik olsun

iyim canıımm, şafağı 197 gördüm çok şükür opuyorumnanaktan
Sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…