Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aman dur Allah simdilik göstermesin.. 2 sene sonra falan ancak.
Zaten korkuyorum beaa... anow tirstim gene :çok üzgünüm:

saol duygum pek mutluyum bende valla sesini duymka felan çok güzel ayy bir an önce gelseler ya

hımm haftasonu gidim diyorum ama oruçlu oruçlu çıkılmazki dışarı

safak 12 Allah ım sana cok şükür olsun Rabbim

hımm ben bi bakim
ya bişey sürüyonuz mu kızlar cildinize ve makyaj temizlemek için

marka vermek olmaz ama ben temizleme sütü var onu kullanıorum daha sonrada tonikliyorum yüzümü öle ice içime sinio cünkü kalırsa sivilce yapıo ben yüzüme pudra veya fondeten sürmedim halde yapıorum bunları sürenler daha dkkanlı olun kızlar cünkü ilerde baya bi sivilce konusunda sorun yaratıyor

kızlar bugün iş çıkış krem almayı düşünüyoum
vucut için bakım cilt için ne önerebiilir misin bana?

hımm ben bi bakim

ben de öle ağır makyaj falan yapmıorum bi allık bi gözkalemi rimel bi rujdur günlük makyaj anlayışım :)
onun için de göz makyajı çıkarıcı sulu+yağlı olup çalkalanarak kullanılanlardan var, yüzümü de yıkarım, yüz yıkama köpüğüm var, bi de tonikleyip nemlendiric krem sürüyorum öle işte yerimseniben

saol duygum pek mutluyum bende valla sesini duymka felan çok güzel ayy bir an önce gelseler ya

hımm haftasonu gidim diyorum ama oruçlu oruçlu çıkılmazki dışarı
valla bende korkuyorum bu sıcakta dışarı çıkmaya
allah yardım etsin valla ya
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin adaaş kaydirigubbakcemile5
hımm ben bi bakim
Nivea Sütlü Tonic kullanıyorum ben geçen gösterdim ya
hem nemlendirici hem temizleyici zemuszemus

seni böle sorunlarından atlatmıs vaziyette görmek mutlu etti beni küp şekerim opuyorumnanaktan

saol canım benim çok şükür aramız iyi zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum valla
şaak:61 canım inanamıyorum :)

begümcüm isimlerini bana özelden atar mıısın bende kullanıcam da uzun zamandır yüzüme felan krrm sürmüyorum ya bilnmedik bişeyde almak istemiyorum açıkcası ve bide siyah nokta var bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…