- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.621
evet düşünüyoruz sürekli birde ramazana denk geliyor çok kalabalık olmaz heryer :kedi: düşündük birkaç yer valla değişiklik olsun
sana da iyi haftalar canıım çabuk bitsin inşallah bu hafta kaydirigubbakcemile2
alla allah hayır olsun canım, bak bakalım rüya tabirinden gelinliğe, mor renge falan :uhm:
saol canım pazartesi ve salı atlattıktan sonra devamı geliyoo zaten
havada bugün pek sıkıntılı ya
h.g duygu
ooh nmaaşallah şafağınaiyim canıımm, şafağı 197 gördüm çok şükür opuyorumnanaktan
Sen nasılsın ?
ayy bende bendeee ne çok isterdim boshayallersmileAyy süper kizzz... ooof keske 30 gun boyunca uyuyabilsem ve 30 gun sonra uyanabilsem he:lepi:
hoşbuldum burcum naber nasılsın bakalımsaol canım pazartesi ve salı atlattıktan sonra devamı geliyoo zaten
havada bugün pek sıkıntılı ya
h.g duygu
ooh nmaaşallah şafağına
iyiyim bende sıcaktan bunalmış durumdayım allahtan bugün yağışlı nefes alıcaz biraz delikafadulden
heyecan basıyor ufaktan o kadar şimdilik :kedi:
ayy bende bendeee ne çok isterdim boshayallersmile
bazen sihirli güçlerimin olmasını deli gibi istiyorum he
hoşbuldum burcum naber nasılsın bakalım
kızlar hepinize günaydınlar olsun
nişanlımı gittik aldık geldik çok şükür:Saruboceq:
onunlayken herşey başka güzel herşey anlamlı :asigim:
hiç gitsin istemiyorum yaaa mafoldumben
ay sorma bu ne biçim hava yaa, sıkıntı bastı içime vallaa laelaelaelaelae
ooh nmaaşallah şafağına
iyiyim bende sıcaktan bunalmış durumdayım allahtan bugün yağışlı nefes alıcaz biraz delikafadulden
heyecan basıyor ufaktan o kadar şimdilik :kedi:
ayy bende bendeee ne çok isterdim boshayallersmile
bazen sihirli güçlerimin olmasını deli gibi istiyorum he
hoşbuldum burcum naber nasılsın bakalım
Ahhh canim benim.. ne güzel ya.. ama genede pozitif dusun..
Askerini hic görmeyenlerde var.. Sen ne güzel bir gün gecirmissin..
Ayrilik tabiki zor.. herzaman icin zor canim..Allah sabir versin
öf bitsin artık bence de yeni orgeneral sayın ışık oldu bakalım neler değişecek merkla bekliyoruz boshayallersmileallah kavuştursu kızlar heyecan olmaz olur mu yaa delikafadulden
çabuk bitse şu 6 ay da kavuşsak biz de oofff daraldım bugün yine havadan mıdır nedendri bilmem :çok üzgünüm:
şimdiden böyle düşünme anın tadını çıkar canım benim sayılı gün yanında zaten urat asıp çocuğu da üzmekızlar hepinize günaydınlar olsun
nişanlımı gittik aldık geldik çok şükür:Saruboceq:
onunlayken herşey başka güzel herşey anlamlı :asigim:
hiç gitsin istemiyorum yaaa mafoldumben
bende iyiyim biraz belim ağrıyo boshayallersmileorası öyle sıkıntıı ama için sıkılmasın canım ferahlıyalım biraz ya
iyiyim hemde çok iyiyim sen nasılsın duygummmopuyorumnanaktan
öf bitsin artık bence de yeni orgeneral sayın ışık oldu bakalım neler değişecek merkla bekliyoruz boshayallersmile
şimdiden böyle düşünme anın tadını çıkar canım benim sayılı gün yanında zaten urat asıp çocuğu da üzme
bende iyiyim biraz belim ağrıyo boshayallersmile
ağrı kesici içtim şimdi geçer umarım niye çok mutlusun bişeyler olmuş sanırım yine :dance:
öf bitsin artık bence de yeni orgeneral sayın ışık oldu bakalım neler değişecek merkla bekliyoruz boshayallersmile
şimdiden böyle düşünme anın tadını çıkar canım benim sayılı gün yanında zaten urat asıp çocuğu da üzme
bende iyiyim biraz belim ağrıyo boshayallersmile
ağrı kesici içtim şimdi geçer umarım niye çok mutlusun bişeyler olmuş sanırım yine :dance:
Arkadaslar, hadi güzel konu bulun...
o konu hakkinda sohbet edelim =)
boshayallersmile
askerlik kısalsa meselaaa nası mükemmel olur
oooyhımm inş.geçer bel ağrısı kötü ya ayy ayy
:)) cumartesi aşkımla konuştum ayy canım benim ya bişey diyor musun dedi ewet dedim haret dedi ne diceksin m.ediyorum normalde yok bişey demiyorum dersin dedi bend eseni çok özledim dedim oda ahh ahh bide baa sor ya felann dedi güzeldi konuşmamız
sonra facede feşlan duvarıma yazılar yazmış canım ben,m çok seviyorum duygum ben bu çocuğu ya:asigim::kedi:
harika ötesi olur be de nerdeeeeeeeeeeee boshayallersmileboshayallersmile
askerlik kısalsa meselaaa nası mükemmel olur
şakkıdı ne bilim kızım işim de vaarr benneyaptımkianam aklıma gelmiyoki bu işi anca duygu yapar:)
kızlar bugün iş çıkış krem almayı düşünüyoum
vucut için bakım cilt için ne önerebiilir misin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?