- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.701
kız annesinden ne istion cocun adı üstünde annesi
tabiki canım hayatta yapışık ikiz gibi gezilecek diye kural yok zaten. arkadaşlarınla akrabalarınla alacağın eğlencenin tadıda başkadır. bu konuda kavga bile etme tatlım o konuşsun dursun sen bildğini oku. çekemeyen sonuçlarına da katlanmak zorundadır bence
canımm kaybetme korkusu mu onu ben hiç yaşamadım ki..
ama sevgilime sor her an yaşıyo daha önce bikaç kez ayrıldım ondan ve hep beni geri döndürmek için uğraştı ve beni kaybetme korkusundan sinirli bi insan oldu iyice..
ben ilişkinin en başlarında karıştırmadım daha sonra izin verdim çünkü üzülüyodu kıyamadım belirli şeyleri ondan izin alarak yapmaya başladım fakat belirli şeyleri..
ama arada resti çekiyorum o zaman işe yarıyo..
ama asla diretmez yapma dediği zaman eğer yapmam gerekiyosa yaparım asla yapamazsın diye diretmiyo biliyo ki çok diretirse beni kaybedicek..
annesi benim yengem olur zatensempatiksalakcinni yok fazla konuşmasını bazen istemiyorum ne bilim ama onun hoşuna gidiyo yoksa karışmam tabi
bende zaten öle yapıorum ozaman vedat ı görmelisiniz kızlar azgın boga gibi oluo kıskanclından bikere teli kırmıstısimdi aklıma gelioda gülüyorum sadece
Günaydin tezkere güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz keyifler nasil
ben hemen bi gecmise göz atayim:lepi:
Günaydin tezkere güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz keyifler nasil
hoşgeldinn canıma.s.Günaydin tezkere güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz keyifler nasil
ya tatlım arada olur ama bunların adı cilveleşmektir. seninde hoşuna gider bunlara dicek bişeyim yok zaten ama diğer türlü baskıcı tavırlara asla izin verilmemlisüprizzzzz
azgın boğamısempatiksalakcinni:jeyyar: ay çok güldüm ah benim askerimin bi kere bile sinirini göremicekmiyim yaaa:jeyyar:
hoşgeldinn canıma.s.
bazen hoşuma gıdıyorda aşırısı sıkıyo onada soyluyorum askerde cok uztunede gıdılmıyo ki bi gelsinde hele gorcek o gününüsempatiksalakcinni
Kiskanclik var canim.. hemde baya.. ama ben altan aliyorum illeri gitmedigi surece.. kücük seyler icin kavgali/huzursuz olmak istemiyorum cünkü..canım ne güzel eniştem napsın onları haklı:lepi:
benim aşkımda acemilikte asla gıtmezdı arkadaslarıyla bır yere ben ne yapayım onları derdi ben zorla gıt cafeye cay ıc kahwe ıc derdım gıtmezdı:asigim:
kıskanclık sızde de varmı canooeyvahedigeldismile
hoşgeldin balım
bak bakalım geçmişimiz temiz mi:)
kızım öleleri daha kötü duruolar duruolar birden patlıolar bende öleyim genelde icime atarım bu yüzden biz kavga edince vedat benim sessizlimden ürker sessiz olunca cünkü daha sonra dönüşüm muhtesem oluo bagarınca cocua rahatlıo
çok ta üzme çocuğu kıs yazık asker o:çok üzgünüm:görsün görsünkaydirigubbakcemile2
bende ilk zamanlar askerde ses etmim diyodum zamanla daha beter davranıyorum garibime galibamsempatiksalakcinni:1hug:
Kiskanclik var canim.. hemde baya.. ama ben altan aliyorum illeri gitmedigi surece.. kücük seyler icin kavgali/huzursuz olmak istemiyorum cünkü..
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ddoğru ya sinir oluyorum hep bağıran kızan benim özür dileyen o biraz höd zöd dese diyorum içimdensempatiksalakcinni ama akıllı biliyo tabi öle bişi yapsa aklını alıcam:jeyyar:
çok ta üzme çocuğu kıs yazık asker o:çok üzgünüm:
Bende alttan alıyorum Allah beterinden korusun ufak şeyler bunlar haklısın canooolumunekankayizsmile
şakkıdı
uzun sürdü teftişi sanırım yakalanıcaz duygu:roflol:
çok ta üzme çocuğu kıs yazık asker o:çok üzgünüm:
Bende alttan alıyorum Allah beterinden korusun ufak şeyler bunlar haklısın canooolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?