Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende zaten öle yapıorum ozaman vedat ı görmelisiniz kızlar azgın boga gibi oluo kıskanclından bikere teli kırmıstı simdi aklıma gelioda gülüyorum sadece

ya tatlım arada olur ama bunların adı cilveleşmektir. seninde hoşuna gider bunlara dicek bişeyim yok zaten ama diğer türlü baskıcı tavırlara asla izin verilmemlisüprizzzzz

annesi benim yengem olur zatensempatiksalakcinni yok fazla konuşmasını bazen istemiyorum ne bilim ama onun hoşuna gidiyo yoksa karışmam tabi

oda kıskanılmasını sevio ozaman ya vedat ında cok hosuna gidio kıskanılmak ama ne bilim huyum batsın kardesim ne bilim kıskanamıyorum ya arada anca belki olursa oluo

bende zaten öle yapıorum ozaman vedat ı görmelisiniz kızlar azgın boga gibi oluo kıskanclından bikere teli kırmıstı simdi aklıma gelioda gülüyorum sadece

azgın boğamısempatiksalakcinni:jeyyar: ay çok güldüm ah benim askerimin bi kere bile sinirini göremicekmiyim yaaa:jeyyar:

Günaydin tezkere güzelleri opuyorumnanaktan nasilsiniz keyifler nasil
ben hemen bi gecmise göz atayim:lepi:
hoşgeldinn canıma.s.
ya tatlım arada olur ama bunların adı cilveleşmektir. seninde hoşuna gider bunlara dicek bişeyim yok zaten ama diğer türlü baskıcı tavırlara asla izin verilmemlisüprizzzzz

bazen hoşuma gıdıyorda aşırısı sıkıyo onada soyluyorum askerde cok ustunede gıdılmıyo ki bi gelsinde hele gorcek o gününüsempatiksalakcinni

azgın boğamısempatiksalakcinni:jeyyar: ay çok güldüm ah benim askerimin bi kere bile sinirini göremicekmiyim yaaa:jeyyar:

kızım öleleri daha kötü duruolar duruolar birden patlıolar bende öleyim genelde icime atarım bu yüzden biz kavga edince vedat benim sessizlimden ürker sessiz olunca cünkü daha sonra dönüşüm muhtesem oluo bagarınca cocua rahatlıo

hoşgeldinn canıma.s.

bazen hoşuma gıdıyorda aşırısı sıkıyo onada soyluyorum askerde cok uztunede gıdılmıyo ki bi gelsinde hele gorcek o gününüsempatiksalakcinni

görsün görsünkaydirigubbakcemile2
bende ilk zamanlar askerde ses etmim diyodum zamanla daha beter davranıyorum garibime galibamsempatiksalakcinni:1hug:

Kiskanclik var canim.. hemde baya.. ama ben altan aliyorum illeri gitmedigi surece.. kücük seyler icin kavgali/huzursuz olmak istemiyorum cünkü..

ddoğru ya sinir oluyorum hep bağıran kızan benim özür dileyen o biraz höd zöd dese diyorum içimdensempatiksalakcinni ama akıllı biliyo tabi öle bişi yapsa aklını alıcam:jeyyar:

görsün görsünkaydirigubbakcemile2
bende ilk zamanlar askerde ses etmim diyodum zamanla daha beter davranıyorum garibime galibamsempatiksalakcinni:1hug:
çok ta üzme çocuğu kıs yazık asker o:çok üzgünüm:
Kiskanclik var canim.. hemde baya.. ama ben altan aliyorum illeri gitmedigi surece.. kücük seyler icin kavgali/huzursuz olmak istemiyorum cünkü..

Bende alttan alıyorum Allah beterinden korusun ufak şeyler bunlar haklısın canooolumunekankayizsmile

ddoğru ya sinir oluyorum hep bağıran kızan benim özür dileyen o biraz höd zöd dese diyorum içimdensempatiksalakcinni ama akıllı biliyo tabi öle bişi yapsa aklını alıcam:jeyyar:

aslında ben hala mesela eskisi gibi biseyleri dik baslılıkla diretsem nasıl diim yapcam diip kestirip atsam gene böle kavgalar olur ama kadınlımı kullanıorum cilve yapıorum öle kıyamıo ya ben suna inanıorum bi erkeği yola getiremiyen kadın yokturrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…