- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.721
:1hug:
canım bazen farkında olmadan oluyo ama allahtan gönlünü alıyorum
:1hug:
canım bazen farkında olmadan oluyo ama allahtan gönlünü alıyorum
aslında ben hala mesela eskisi gibi biseyleri dik baslılıkla diretsem nasıl diim yapcam diip kestirip atsam gene böle kavgalar olur ama kadınlımı kullanıorum cilve yapıorum öle kıyamıoya ben suna inanıorum bi erkeği yola getiremiyen kadın yokturrrrrrrrrrrrr
Süper canim.. :lepi: Helal olsun sana..
tabiki tatlım ya erkekler çocukdan farksız değiller en despotunu bile böle bence yeterki kadın kadınlığını kullansın:jeyyar:
bide meşur bi laf var bi işi yaptırmak istiyosan yapılacak işi onun fikriymiş gibi empoze ettim mi imkansız yapmamasıolumunekankayizsmile
yaş kaç canım ne kadardır bırlıktesınız?
mehtap 48
kız sende az değilsin heklava: klava:
yaş 22 ikimizinde ya o benim kuzenim:kedi: tam bi birliktelik diyemicem biraz karışık bizim durumlar ama o beni deli gibi aşık bense ilgi hoşuma gidiyo heralde bide seviyorum çok ama şefkatten de kaynaklanabilir asker durumları vs. oldukça çıkmazda bi durum yani anlıcan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben zaten öle yapıorum baslıorum hayatımmmmmmmmmmm cok canım sıkılıo ya falan da filanda keske sen olsan ama olmuosun iste kimsede gezmeye götürmüo beni falan filan böle böle bi hafta önce cocun kafasını yıkıyorum daha sonradan gezmeyiş sölüorum oda tmm hayatım git zaten canın sıkılıodu ii gelir dio ulan varya biz az değiliz kötükedihüsokötükedihüso
Susum hoşgeldin maşallah mehtabınamehtap 48
yaş 22 ikimizinde ya o benim kuzenim:kedi: tam bi birliktelik diyemicem biraz karışık bizim durumlar ama o beni deli gibi aşık bense ilgi hoşuma gidiyo heralde bide seviyorum çok ama şefkatten de kaynaklanabilir asker durumları vs. oldukça çıkmazda bi durum yani anlıcan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoş geldin tatlım
ee sende işin yolunu bulmuşsun aferinsengözlerimebaksanab
Susum hoşgeldin maşallah mehtabına
Nasılsın?
Hmm anladım canım karışıkmış biraz o geldiğinde duygularına tam olarak karar verirsin zaten hakkınızda hayırlısı olsun:teselli:
hoşbulduk didoşumm..
iyiyim canım sen nasılsıınn?:1hug:
simdi anlamadım cıkmıyonuzmu tatlım siz
hos geldin tatlım benim günaydın askerinin bitanesi turkbayragiturkbayragi
hoşgeldin balım
bak bakalım geçmişimiz temiz mi:)
hoşgeldinn canıma.s.
aabowwww:1shok:
kız naptın sen niye öyle ya kan şekerin frelan düşüyor demek yanında çekmecede hep bişeyeler bulundur allah korusun düşer müşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?