Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

masallah safagına didemcin günaydın hos geldin
Hoşbuldum duygucum..
Senin şafağınada maşallah bişey kalmadı canım
Heyecan var mısempatiksalakcinni

Ohh masallah canoo..
bende calisiyorum vallaha..
Eniste nasil?

Kolay gelsin şekerimmzemuszemus
Enişten iyi canım dün biraz kıskanclık krizlerine girdi msj atmadı dahakaydirigubbakcemile3
Benim enişte nasıl?

kızlar şafak 177 geçer mi bu günlerr laelaelaelaelae
öle bi gecerki dönüp arkana baktınmı sen bile sasırırsın
bizde de haksız rekabet var duyguaklinialirimsmile ben istediğimi yapabilirim ama o asla yaşasın kötülükaklinialirimsmile

yok bizde öle değil ama bazen cok sıkıo beni ben baya bi bunalıma girdim bi hafta hic evden cıkmadım hic ama arkadaslara gitmeyi zaten bıraktım artık sonra bunalıma girdim en sonudna kıyamadıda gezmeye yolladı bundan sonrada yollıcakmıs

aynen bende yay burcumusun tatlım. bana karışılmasını istemem ama ben çok karışırım biraz dengesizlik oluyo ama o benim üstüne düşmemden hoşlanııyo ama o bana set koyamıyo şükürler olsun koyamaz da zatenklava:

günaydın pamuş kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt

Herkeslere selamlarrzemuszemus

şafak 186 turkbayragi
selam canım kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

yok vedatta bende balık burcuyuz ama ben balık burcunu okudum zaman gülüyorum hic ben değilim yani tmm hayal kurarım duygusal merhametliyimdir ama onda hat safada yani öle bi insan değilim tam tersine gaddarımdır daha cok yani hatta bana o yüzden duygusuz falan derler vedatta tam balık burcu erkeği

aa yapmayın canım izin vermemek ne demek kızıyorum böle erkeklere ya aşin değil bişi değil eşi bile olsa kötü bi yere gitmicek ya bu kadın güvenmiyosan birlikte olma .kötükedihüso bence fazla abartıyo bu erkeklerzemuszemus

ya bana adım gibi biliyorum cok güvenio hemde baya cok dısardakinlere cok kapalı bi insandır onu tek ben biliyorum yani ailesi bile tanımıo inanın bana güvenmese ne arkasında bırakır beni nede icini acar cünkü o kapalı kutu gibi yani o yüzden aslında tek ben onu gercekten tanıorum ablasıyla konustumuz zaman yorum yaptında aslında ablasının bile vedat ı tanımadını görüyorum yani ama o kimseyle paylasamıo iste beni o sorun

Hadi ya canim.. ahhh bu kiskancliklar bitse keske.. CADIARZU
Askim vallaha iyi ya... tatil icin heyecanli..
Dün nette gorustuk baya..
Asker arkadasi sikayet etti benimkini bana.. Yenge diyo her hafta sinemaya gidelim diyorum dedi oda ok tamam bu haftasonu gideriz diyormus.. ama ekiyormus ondan sonra. neymis karicigimla gorusecem diye kaydirigubbakcemile3
Kac sefer dedim askim git gez bowling oyna sinemaya git.. yok diyo ne yapim ben onlari.. sabah 9dan 16ya kadar nette ya bi ogle arasi 1 saatligine cikip yemek yiyor gene geliyo.. Dün zorla yolladim onu sinemaya..
Sinemadan sonra girdi gene nette..
Askim cok üzgünüm cok kotu hissediyorum kendimi diye kafamçokkarıştı
Neoldu dedim?
Neymis sinemaya gitmis kotu olmus cunku en son biz gitmistik beraber..
Bundan sonra sadece seninle sinemaya gidecem.. keske gitmeseydim diye uzuluyordu..
Delirmis yaaaa benimki sempatiksalakcinni

valla bu erkeklere baştan karışma hakkını tanımıcaksın ama bende yaptım o hatayı şimdi herşeyime burnunu sokuyo
Nasıl düzelticem bu durumu bılmıyorum.

bence şundan kaynaklanıyo;

birincisi fazla ilgi göstermiş ve onsuz yapamıcakmış havasına sokmuş olabilirsiniz
ikincisi erkekler kaybetme korkusu yaşamadıkları sürece hep bencil düşenebilirler ve nasıl olsa bu beni bırakmaz diyip fazlasıyla baskı yaparlar
üçüncüsü karşınızdaki erkek gerçekten çok bencil demektir.

kanımca bunlardan ötürü kaynaklanıyo şuan ben bu konuda çok rahat olduğum için belki böle rahat yazıyorum ama benim askerim beni kaybetme korkusunu fazlasıyla yaşadığı için belki karışamıyo . gerçi kendisi çoook merhametli olduğu içinde bişi diyemiyo he uyarıları olur bakarım aklıma yatar uygularım . ama yapım gereği baskıya gelemem ben ailemde de hep bunun kavgasını vermişimdir .

tavsiyem kızlar sakın ama sakın size mantıksız yaptırımlar kurmasına izin vermeyin. söyledikleri sizin mantığınıza yatmıyosa kesinlikle uygulamayın ve bu konuda hakkınızı yedirmeyinolumunekankayizsmile

valla bu erkeklere baştan karışma hakkını tanımıcaksın ama bende yaptım o hatayı şimdi herşeyime burnunu sokuyo
Nasıl düzelticem bu durumu bılmıyorum.
ben vedat a o hakkı vermedimki vedat basından beri böleydi aslına bakarsan vedat beni 2 sene cıkmak icin bekledi iki sene sonra ona gelen bişey oldum icin ben kaybetme korkusu var sanırım ben bide cok dik baslı bi insanım yani cok ayrılma dan döndük baya korkuttum sanırım :S bide vedat ilk ayda böle değildi askere gitti ice böle oldu simdi gelmesi yakınlastı ya daha anlayıslı oldu nasıl diim biseymi yapcaz tmm gelim yaparız yada cıkarsın yada ne bilim gezersin böle seyler duymaya basladım benim akrabalarımda bile kalmama izin vermeyen bi insandi vedat ama simdi daha anlayıslı yani bide ben bugüne kadar cok özgürlüme düşkün oldum icin kimseden izin almazdım direk yapcam der yapardım vedatta buna alıskın değil şimdi biraz cilveli isteyince sorun kalmıo em küm edio ama gene kıyamıo

Duygucum tatlı heyecanlar bunlar oohh ne güzel son 12 gün aşkına kavuşucaksınhihoyyyt
kız varya ne giycem die düşünüorum ama bulamıorum ya elbisemi giysem etek badimi ne giycem die kafamda bir sürü soru var :uhm::uhm:

evt anlıyorum bende bazen annesiyle bile paylaşamıyorum ama saygılı olmak zorunda her iki tarafda yoksa yürümez ilerde daha büyük sorunlar yaşanır

işte bende mantıma uymadı icin böle kavga edip duruyorum ya bende haksızlıga gelemeyn bi insanım kendime özel olan seylere karılmasına yada baskasının özeline karıslmasına sinir olurum ne kadar sevgilim olsada onu cok sevsemde bazen insan tek kalmak tek gezmek istio yani

canımm kaybetme korkusu mu onu ben hiç yaşamadım ki..
ama sevgilime sor her an yaşıyo daha önce bikaç kez ayrıldım ondan ve hep beni geri döndürmek için uğraştı ve beni kaybetme korkusundan sinirli bi insan oldu iyice..
ben ilişkinin en başlarında karıştırmadım daha sonra izin verdim çünkü üzülüyodu kıyamadım belirli şeyleri ondan izin alarak yapmaya başladım fakat belirli şeyleri..
ama arada resti çekiyorum o zaman işe yarıyo..
ama asla diretmez yapma dediği zaman eğer yapmam gerekiyosa yaparım asla yapamazsın diye diretmiyo biliyo ki çok diretirse beni kaybedicek..

canım ne güzel eniştem napsın onları haklı:lepi:
benim aşkımda acemilikte asla gıtmezdı arkadaslarıyla bır yere ben ne yapayım onları derdi ben zorla gıt cafeye cay ıc kahwe ıc derdım gıtmezdı:asigim:
kıskanclık sızde de varmı canooeyvahedigeldismile

tabiki canım hayatta yapışık ikiz gibi gezilecek diye kural yok zaten. arkadaşlarınla akrabalarınla alacağın eğlencenin tadıda başkadır. bu konuda kavga bile etme tatlım o konuşsun dursun sen bildğini oku. çekemeyen sonuçlarına da katlanmak zorundadır bence

evet ben cok sinrli oldum zaman mesela susuo alttan alıo hemde cok garbim ya görseniz kızlar ozaman okadar tatlı oluoki ama bende sinirden kudurmus vaziyette canavarımsı bisey oluorum ozaman delirtio sonrada melek kesilio kötükedihüsoklava::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…