Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ee gayet normal ttalım bu heecanlar sadece2 hafta kalmış yani
bende iyiyim napim şafak saymaya dewam canım

saol tatlım geldim bende..:)
arkadaşlar benim sevgilim diyarbakırda asker ..ve 2 hafta sonra doğum günü..bi hafta içinde bişeyler yapmam lazım ama aklımda hala yok bişeyler ..ne yapsam ne yapsam

çarşı izni bile yok sevgilimin köydenette yok yani.izindeyken evlendiğimizde spor araba alıcaz demişti:) şimdi ona uzaktan kumandalı harika bi spor araba beğendim ama askeriyeye alırlarmı onu kestiremiyorum??

çarşı izni bile yok sevgilimin köydenette yok yani.izindeyken evlendiğimizde spor araba alıcaz demişti:) şimdi ona uzaktan kumandalı harika bi spor araba beğendim ama askeriyeye alırlarmı onu kestiremiyorum??

almayabilirler mektupla bişiler yapabilirsin anca onun arkadaşlarıyla muhabbetin varmı belki öylede bişiler yapılabilirmi

off yaa aklımdaki en orjinal fikir oydu ..başka bi de forma aliim diyorum ama klasik olur gibi geliyo.

formayı anca futbolculara imzalatabilirsen klasik olmakdan çıkar
ben sivaslı olduğumuz için sivas futbolcularına imzalattırmıştım ama zamanını çok alıyo yetişmez:umursamaz:

cep kullanıyosa mms de atabilirsin oda güzel oluyo
askerde oldukları için mecburen kısıtlı şeyler olur tatlım ben öle yapabilmiştim
o benimkini ise doğru dürüst kutlayamadı bile ama birbirinizi çok seviyosanız ne önemi varki zatenopuyorumnanaktan

bizim doğum günlerimizin arasında bi gün bile yok yani 20 benim 21 i
onun .geçen yıl bana çok hoş bi kutlamayla yüzük takmıştı.şimdi orda onu mutlu etmek istiyorum.
yani almasamda dediğin gibi hiç önemli diil ama çok sıkıldı değişiklik olsun istiyorum canım yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…