- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.781
atarsa 11 bebeğim:teytey:turkbayragi
Yediiim ladycim ama o da bizi cok yedi ... Amin canım darısı bütün şafak güzellerimiz başına opuyorumnanaktan
Heyecan cooooook ötesi burcum ya sen nasilsin iyimisin ?
hoşbulduk didemcim arada iyi olsakta sorunlar var tabiki , şu aralar iyiyiz . şafak onu da benide sıkıstırıyo vallahi acayip heyecanlıyımmm ya.. 15 gün ya hiçbişey kalmadi 2haftacık saadece .. Allahın izniyle sizde bu günleri görüceksiniz insallahhh :asigim:
kızlar benim sevgilim hep annene söyle aşkım bilsin bizim ilşkimizi diyor halbuki annem biliyor ben sööylemedim bilmiyorum diye sölüyorum hep. her konuşmamızda söylüyor bunu artık neden sizce?
kızlar bakar mıısnız ?
kızlar bakar mıısnız ?
saol tatlım geldim bende..:)
arkadaşlar benim sevgilim diyarbakırda asker ..ve 2 hafta sonra doğum günü..bi hafta içinde bişeyler yapmam lazım ama aklımda hala yok bişeyler ..ne yapsam ne yapsam
çarşı izni bile yok sevgilimin köydenette yok yani.izindeyken evlendiğimizde spor araba alıcaz demişti:) şimdi ona uzaktan kumandalı harika bi spor araba beğendim ama askeriyeye alırlarmı onu kestiremiyorum??
kızlar bakar mıısnız ?
çarşı izni bile yok sevgilimin köydenette yok yani.izindeyken evlendiğimizde spor araba alıcaz demişti:) şimdi ona uzaktan kumandalı harika bi spor araba beğendim ama askeriyeye alırlarmı onu kestiremiyorum??
off yaaaklımdaki en orjinal fikir oydu ..başka bi de forma aliim diyorum ama klasik olur gibi geliyo.
biz trabzonluyuz aslında 2 gün önce burdaydılar ama aklıma gelmemişti işte tüh :)
başka ne olabilir??
özel bi yeteneğin hobin falan varmı resim vs. gibi
çok beceriksizim ya hiç bi yeteneğim yok:)akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?