Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aa bak ben şafak takvimini saman kağıdına ellerimle çizmiştrim bu çok güzel bi süüpriz olur bence aslında resmi vardı bende koymasını bilsem koyim amabilmiyorumkismile

ay ewet aslında çok hoş bi fikir verdin tatlım saol:)
pastel boyayla yapıcam:)
ama yinede yanına bi hediye aklına gelirse söyle olurmu çünkü kullanıcağı bişeyde almak istiyorum.

ay ewet aslında çok hoş bi fikir verdin tatlım saol:)
pastel boyayla yapıcam:)
ama yinede yanına bi hediye aklına gelirse söyle olurmu çünkü kullanıcağı bişeyde almak istiyorum.

tabi canım sölerim

bak koydum aşağıda resim bunun gibi tabi ben ona karalanmamış vermiştim acemiliğinde şimdi doldu çok şükür sadece 4 kaldı:):)

Eklentiler

• $38582_419794758479_750243479_4574012_6578083_n.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 51
Yediiim ladycim ama o da bizi cok yedi ... Amin canım darısı bütün şafak güzellerimiz başına opuyorumnanaktan

inanirim canim ya olsun atlattin ya sonucta ona bak sen :lepi:
amin canim insallah

saol tatlım geldim bende..:)
arkadaşlar benim sevgilim diyarbakırda asker ..ve 2 hafta sonra doğum günü..bi hafta içinde bişeyler yapmam lazım ama aklımda hala yok bişeyler ..ne yapsam ne yapsam

diyarbakirmi :1shok: benimkide haftaya gidicek usta birligi diyarbakir cikti
sonunda bende ayni yerden birilerini buluyorum ya :teytey:

benim aşkımında doğum günü yakın ama
biz izindeyken başbaşa kutladık pasta yaptım ona
2 tane tişört aldım ona çok beğendi çarşıya çıkınca giysin diye
resimlerinizle birşeyler yapabilirsiniz ben çok yaptığım için:))
giderken benim başörtümü götürdü geceleri onunla uyuyacakmış..
aşkım benim:asigim:

Bir faydası olurmu bilmem kızlar ama ben sevgililer günü için kitap yazmıştım.kapak tasarımı vs herşey bana aitti. Sevgilimle tanıştığımız günden 14 şubata kadar olan süre vardı içinde. Çok hoşuna gitmişti.opuyorumnanaktan

kitabı bastırdığım yerdeki müşterilerden biri kitabı görünce çok beğenmiş kendinede iştemişti 1 tane kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kızlar böle ince işler düşünebiliyo ama ah ah onlarda düşünsebilmiyorumkismilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…