Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaç sayfalıktı tatlım tezimden önce bende basım böle bi kitapkaydirigubbakcemile3

kızlar böle ince işler düşünebiliyo ama ah ah onlarda düşünsebilmiyorumkismilezemuszemus

düşünür tatlım ya benimkinin yaptığı bişey çok hoşuma gitmişti mesela. çok güzel bir hediyeydi benim için. bildiğimiz tapu kağıdı varya onun bilgi kısımlarını bize göre doldurmuş ve kalbini bana tapuladığını gösteren bi belge haline getirmiş tapu resim kısmında ikimizin resmi vardı kaydirigubbakcemile3 çok şeker bişeydi ya işyerinde herkese göstermiştim benimkinin tapusu elimde artık diye kaydirigubbakcemile3

haha süpermiş bakalım askerden gelsin doğum günümde gelmezse bi süpriz bu sefer ben onu depüklerimdelikafadulden

güzelmiş canım :)

bende a4 kağıtlarının uçlarını yapıştırıp 5 taneyi falan ferman gibi yapmıştım tanıştığımız günden itibaren yaşadıklarmızı yazmıştım diploma gibi sarıp kurdele ile bağlmıştım,çok beğenmişti:asigim:

Son düzenleme:

maddiyata dayalı hediyelerden çok içinde emeğin adı geçen hediyeler en güzeli tatlım ya

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=12 BİNGÖL SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=12 BİNGÖL SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=12 BİNGÖL SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=13 BİTLİS SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=15 BURDUR SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=37 KASTAMONU SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=52 ORDU SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=61 TRABZON SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=77 YALOVA SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…