- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.821
Bir faydası olurmu bilmem kızlar ama ben sevgililer günü için kitap yazmıştım.kapak tasarımı vs herşey bana aitti. Sevgilimle tanıştığımız günden 14 şubata kadar olan süre vardı içinde. Çok hoşuna gitmişti.opuyorumnanaktan
kitabı bastırdığım yerdeki müşterilerden biri kitabı görünce çok beğenmiş kendinede iştemişti 1 tane kaydirigubbakcemile3
kızlar böle ince işler düşünebiliyo ama ah ah onlarda düşünsebilmiyorumkismilezemuszemus
kaç sayfalıktı tatlım tezimden önce bende basım böle bi kitapkaydirigubbakcemile3
düşünür tatlım ya benimkinin yaptığı bişey çok hoşuma gitmişti mesela. çok güzel bir hediyeydi benim için. bildiğimiz tapu kağıdı varya onun bilgi kısımlarını bize göre doldurmuş ve kalbini bana tapuladığını gösteren bi belge haline getirmiş tapu resim kısmında ikimizin resmi vardı kaydirigubbakcemile3 çok şeker bişeydi ya işyerinde herkese göstermiştim benimkinin tapusu elimde artık diye kaydirigubbakcemile3
güzelmiş canım :)Bir faydası olurmu bilmem kızlar ama ben sevgililer günü için kitap yazmıştım.kapak tasarımı vs herşey bana aitti. Sevgilimle tanıştığımız günden 14 şubata kadar olan süre vardı içinde. Çok hoşuna gitmişti.opuyorumnanaktan
kitabı bastırdığım yerdeki müşterilerden biri kitabı görünce çok beğenmiş kendinede iştemişti 1 tane kaydirigubbakcemile3
100 sayfalık bişeydi tatlım tabi sadece güzel günler yok arasında okuduktan sonra benden özür dilemişti bitanem yaa
haha süpermiş bakalım askerden gelsin doğum günümde gelmezse bi süpriz bu sefer ben onu depüklerimdelikafadulden
güzelmiş canım :)
bende a4 kağıtlarının uçlarını yapıştırıp 5 taneyi falan ferman gibi yapmıştım tanıştığımız günden itibaren yaşadıklarmızı yazmıştım diploma gibi sarıp kurdele ile bağlmıştım,çok beğenmişti:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kesinlikle katılıyorum pırlanta yerine elleriyle yaptığı cin ali resmine razıyımsempatiksalakcinni
yerimsenibenkatılıyorum siyah inci ::)
hat ve tezhip yapıyorum çok şükür gerçek fermanı ilerleyince yazıcam:jeyyar:
selam kızlara.s.
hoşgeldinn
slm melay şu şafakları yeniden yazsana
hoşgeldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?