Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inatçı keçi-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 evet var o inatci kecilik ve gurur yapma huyu edindim ya sonradan cikti bunlar bende
oo hadi ya münihe gittin canim 3 saat felan bize

hoşbuldum kızlar iyiyim şükür sizler nasılsınız
daha önce konuşmadık sanırım sizlerle

ALLAHA $ükür idare ediyorum canim bende , evet canim hic karsilasmadik masallah senin safagina
ben araniza en son katilan tezkereciyim , henüz herseyin basindayiz acemilik bitti dagitim izninde suan askerim , safak 400küsür turkbayragi

o zaman hoşgeldin sende aramızaŞeniz
en zoru acemilik zaten ondan sonrasıda çorap söküğü gibi gelir..

atarsa 87:lepi:turkbayragi

ne güzel kavuşmuşsun nasıl geçti hasretlik

maşallah şafağına
bizim 7 ayımız var daha
evet kısa süreli kavuştuk ama tekrar gitti:gitme:
çook çook güzeldi azda olsa hasret giderdik
şimdi gözüm tekrar yollardaboshayallersmile

tez kavuştursun rabbim
bizim şafak baya sıkıştırıyo tabi bir yıl görmeyliboshayallersmile

hosbuldum canim sagol Şeniz evet 4 hafta acemilikte ilk 3 hafta hic haber alamadim :çok üzgünüm: zaten almanyada yasadigim icin ayri kalmaya alistim 11 ay hasret cekiyordum zaten boshayallersmile

olsun canim bak yine ne güzel hasret giderme sansin oldu :1hug: keske benimde öyle bi firsatim olsa

sizin baya zor geçmiş canım bende acemilikteyken 5 gün sesini duyamamıştım,kafayı yiyecektim resmen çok kötü birşey sevdiğinden haber alamamak..inşallah ustada rahat edersiniz..yurtdışında olman ayrı üzücü bir olay inşallah son ayrılığınız olur canım..
halime şükrettim şimdidelikafadulden

ben kullandırtmadım doğuda zaten bide git gel onu düşinmim
hem daha erken gelicek böleceopuyorumnanaktan

benimkide doğuda,ben istemedim ilk başta ama çok bunalmıştı
sıcaklar falan,şimdi diyorum ki iyi ki gelmiş,iyi ki izin günlerini geçirmişiz..
erken gelmesi güzel tabihihoyyyt

ya dağıtıma geldiğind ebende oda çok kötü olmuştuk giderken onun ağlama sesini unutamıyorum ki korktum bende işte bi daha aynısı olur diye:gitme:

bazen bana da denk geliyo işte

neyse canim ulasirsin insallah :Saruboceq: bir iki kez mesgul yakalasan birsey olmazda bi hafta boyunca hep öyle olunca ben sinir oluyodum artik

evet canim haline sükretmen gerekir cidden , benim o 3 hafta cok kötüydü hic haber alamadan , insallah canim insallah :Saruboceq: evet bu gurbet beni bitiriyo zatn klava:
canim birde biz beraber degiliz :çok üzgünüm: kendisi benim 1-2 sene önce ki sevgilim , tekrardan görüsmeye baslamistik da , bu da durumlari zorlastiriyo tabi , keyfime göre arayip soramicam

benimki kolay kolay ağlamaz
öyle olsa bende dayanamazdım..
beni sakinleştirende hep o oldu..
zaten az kalmış,bu günlerde hemen geçer inşallah sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…