- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.241
çok bunalıyorum ben bu günlerde
işlerde canımı sıkıyor
boğuluyorum ben artık
ay güzelim mail atsan mailimi veriim ozlembbc et hotmail yazamadığım için okuyorum:)
şafak 176 acaba saymasam mı bi süre belki daha çabuk geçer kaydirigubbakcemile3
saymadan olmaaaz, anca beraber kanca berabeeer olumunekankayizsmile :içelim: kaydirigubbakcemile5
Ayy kimsede yok burda bugün ya
ben varım fisfisfis
görmedim canım ya nbr nasılsın
hiç iyi değilim hiç hemde mafoldumben niye sürekli kavga ediyoruz niye yaa mafoldumben
yine tartıştık mafoldumben
NİYE CANIM NE OLDU ANLATMAK İSTERSEN DİNLERİM HEMDE RAHATLAMIŞ OLURSUN.:teselli:
analtılcak bir tarafı olsa anlatayım yok ki sürekli üstüme geliyo oncalaf söylüyo yine suçlu ben oluyorum ya onada söylüyorum niye böyle davranıyosun bana diye bişey yapmıyorum diyo mafoldumben
canım bazı şeyleri duyma gerçekten yaşıyamazsın böyle herşeyi kafana takarak,askerde canım sabret onun üzerine gitme herşeye hehe deyip geçiştiriver yani olmaz ki böyle her gün tartışma yaşıyorsanız evlendiğinizde vay halinize diyorum yani canım
ya bende onu düşünüyorum gelincede böyle devam ederse diye tüm problemler gittikten sonra başladı çünkü bazen askerde diye alttan alıyorum susuyorum sustuğum için suçlu oluyorum herşeyde suçlu ben
ama askere gidince böyle olduğunu söylüyorsun demekki askerde büyük sıkıntıları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?