Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

analtılcak bir tarafı olsa anlatayım yok ki sürekli üstüme geliyo oncalaf söylüyo yine suçlu ben oluyorum ya onada söylüyorum niye böyle davranıyosun bana diye bişey yapmıyorum diyo mafoldumben

canım bazı şeyleri duyma gerçekten yaşıyamazsın böyle herşeyi kafana takarak,askerde canım sabret onun üzerine gitme herşeye hehe deyip geçiştiriver yani olmaz ki böyle her gün tartışma yaşıyorsanız evlendiğinizde vay halinize diyorum yani canım

ya bende onu düşünüyorum gelincede böyle devam ederse diye tüm problemler gittikten sonra başladı çünkü bazen askerde diye alttan alıyorum susuyorum sustuğum için suçlu oluyorum herşeyde suçlu ben

ya bende onu düşünüyorum gelincede böyle devam ederse diye tüm problemler gittikten sonra başladı çünkü bazen askerde diye alttan alıyorum susuyorum sustuğum için suçlu oluyorum herşeyde suçlu ben

ama askere gidince böyle olduğunu söylüyorsun demekki askerde büyük sıkıntıları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…