Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

insallah en hayirlisi olur burcuum :Saruboceq: bu bi ay acemilik beklemisim zoruma gitmiyo
bosuna beklemis olsam bile bunu sorun etmiyorum , ama zaten aylardir böyle
bende de hata var ilk basta reddettim istemiyorum diye , kendini geri cekince bu kez de ben istedim , simdi durumlar iyice icinden cikilmaz bi hal aldi
biran önce acikliga kavussun istiyorum , ama suan sadece istemekle kaliyorum ortada bisey yok

hep listede ne zaman 200lerde olucam diye düşünürdüm..
şimdi ilk baştayım yarılamaya çok az kaldı..
zaman gerçekten zor olsada geçiyor

orasi öyle tatlim hic bi erkege degmez , ama iste 6 senenin hatri var , cok alistim baglandim

Bitanem dediğin gibi alışkanlık ve bağlılık çünk sevginin yerini bunlar alıyor.
Bende o kadar gün bekledim ne oldu koca bir hiç en azından kendini daha çabuk alıştırırsın ben hala telefon elimde sanki o arıyacak gibi hissediyorum

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...252 suSu_...

...281 ecem3004...

...283 angelgozde...

...283 kardelen44...

...283 grimsi_...

...284 mavimavimavi...

...284 yengec123...

...286 duygu.c...

..290 nuran07...

turkbayragi...329 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...339 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...371 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...377 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...377 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...377 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...377 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...379 melegim...turkbayragi

turkbayragi...379 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...381 rcd...turkbayragi

turkbayragi...384 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...389 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...427 lady_cici...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>25:lepi:

:lepi:babyke ===> 29:lepi:

:lepi:susu_===>47:lepi:

:lepi:heath_19===>50:lepi:

:lepi:melisam09===>72:lepi:

seviyorumda , zaten daha yeni yeni tekrar alevlendi
benim hikaye biraz karisIk canim , bilmiyorum napicam
hele bi usta'ya gitsin ondan sonraki haline bagli

keşke yardımcı olabilsem ama ne zaman konuşmak istersen mesaj at, belki dinleyerek konuşarak yardımcı olurum.. ama üzülme sen mutlaka yoluna girecek tamamem hayatında olacak ya da başkası olacak herşeyi unutacaksın :Saruboceq:

sagol canim ALLAH razi olsun hepinizden de :Saruboceq: sagolsun bi kac arkadas da cok yakindan ilgileniyorlar , insallah en kisa zamanda yoluna girer
hayirlisiyla tekrar barismak nasip olur insallah :Saruboceq: cok kötü oluyorum ben böyle bekledikce

hep listede ne zaman 200lerde olucam diye düşünürdüm..
şimdi ilk baştayım yarılamaya çok az kaldı..
zaman gerçekten zor olsada geçiyor

evvtt kesinlikle tatlım ben 460 yazdıgım günü dün gibi hatırlıyorum hem de daha yanımdaydı nişanlım o zaman, 457'den sonra onsuz saymaya başladım.. bugün 196 olduğuna inanamıyorum... :kedi:

sevgılım yemın torenınde bıtrdı geldı yanımda cok sukur ama donecek bı kac gun sonra cok uzuluıyorum ılk gıttıgınde yataklık oldum kansızlıga baglı depresyon teshısı kondu kan ılacları vıtamınler serumlarla 1 hafta cektım allah sukur toparladım cok zor ılk gunler ama sukur askerde araya bıldıgı ıcın cok sevındım toprladım kendımı suanda safak 432 allaj hepımızın yardımcısı olsun arkdaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…