- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.221
Kızlar nasılsınız?
bende iyi sayılırım tatlım.
Leydi ne oldu bilmiyorum ama üzülme gerçekten değmiyor, kendini üzme..
İİDİR TATLIM SEN NASILSIN
LEYDİM ÜZÜLME İLK ZAMANLARDA SORMUŞTUN HANİ BEN SANA BOŞ YERE BEKLEME DEMİŞTİM GERÇEKTEN BÖLE ÜZÜLECEĞİNİ BİLİYODUM SIKMA CANINI SADECE HAYIRLISINI İSTE TATLIM:teselli:
hımm erkek arkadaşınla durumlar nasıl tamamen bitti mi tatlım?
Bende iyi sayılırım tatlım.
Leydi ne oldu bilmiyorum ama üzülme gerçekten değmiyor, kendini üzme..
orasi öyle tatlim hic bi erkege degmez , ama iste 6 senenin hatri var , cok alistim baglandim
Bitanem dediğin gibi alışkanlık ve bağlılık çünk sevginin yerini bunlar alıyor.
Bende o kadar gün bekledim ne oldu koca bir hiç en azından kendini daha çabuk alıştırırsın ben hala telefon elimde sanki o arıyacak gibi hissediyorum
haklisin cok zor
elim kolum bagli oturuyorum sanki , hicbir $ekilde hic bir$ey yapamiyorum
icinde bulundugum durum artik cekilmez hale geldi , her en kadar sakin olmaya cali$sam da artik dayanamiyorum
agliyorum..sadece agliyorummafoldumben
ne olacagimi bilmeden beklemek cok zor acemiligi atlattik cok $ükür , $uan izinde ama hala ayni vaziyette beklemedeyim , kim bilir belkide her$ey bo$una
belki hic aklinda bile yokum , ki durum öyle görünüyor
in$allah en kisa zamanda en hayirlisi olur da kurtulurum bu durumdan :Saruboceq:
dedigin gibi ya tam olsun ya tamamen yok olsun , gönlümden hayirlisiyla tam olmasi geciyor tabi
sagol canim ALLAH razi olsun , dü$ünmen bile yeter :1hug:
keşke yardımcı olabilsem ama ne zaman konuşmak istersen mesaj at, belki dinleyerek konuşarak yardımcı olurum.. ama üzülme sen mutlaka yoluna girecek tamamem hayatında olacak ya da başkası olacak herşeyi unutacaksın :Saruboceq:
hep listede ne zaman 200lerde olucam diye düşünürdüm..
şimdi ilk baştayım yarılamaya çok az kaldı..
zaman gerçekten zor olsada geçiyor
Napıyonuz kızlar ay benim canım sıkılıyor ya uykumda var saatın 6 olmasını iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?