- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.201
Gökyüzüne bakarken birden aklıma geldi bu satırları yazmak...
Çok değil 7 ay öncesine kadar sende bakıyordun benim baktığım gökyüzüne, kafamı kaldırıp hangi buluta bakarsam bakayım yüzünün yansımasını görürdüm, gizlice saklanıp gülerdin bana bi yerlerden...
Sonra farklı sabahlara uyanmaya başladık, göklerimiz ayrıldı birbirinden belki ama kalplerimiz asla...:asigim:
Hergün özlemine biraz daha özlem ekledim, özleme özlem ekledikçe yollarını daha bir hevesle gözledim... Hani diyoduk 460 gün nasıl geçer diye bak sevdiğim geçiyormuş işte...zemuszemus
Senin gitmene yakın nerede bir asker görsem kafamı göğsüne koyup dakikalarca ağlardım... Gözyaşlarımı ellerinle silerdin, sildiğin elini sevgiyle öperdim... Sen yokken ağlayamıyorum, ağlarsam gözyaşlarım öksüz kalacak biliyorum çünkü ellerin yanımda değil artık...:asigim:
Her hasretin sonunda bir haber gizliymiş, bizim hasretimiz bize birbirimizi ne kadar sevdiğimizi hatırlattı bitanem. Unutma ben seni burda her gün biraz daha özleyerek biraz daha severek bekliyorum.. Sen döndüğünde değişen hiçbir şey olmayacak askerim. Sen gönlünü ferah tut.. Allah'ın izniyle daha önce kavuşanlar olduğu gibi bizde kavuşacağız birbirimize ve bizden sonrakilerde kavuşacak...
Allah'm seni her şeylerden korusun, meleklerin omuzlarından hiç eksik olmasın...
Seni çok seviyorum Ömrümün Sahibi...:asigim:
selam kızlarrrrr
hoş geldin tatlım
ben özledumm yarimii hasret yüreğimi dağlar:gitme:
zaman tükenmeye mahkum tatlım geçicek bu günlerde bir yıl önce askerim gittiği gün her nefes alışımda ölüyorum sanıyodum şimdi ise 87 nasıl oldu bilmiyorum . ve bana böyle diyenlere inanmıyodum . ama sen inan geçicek ve biticek....
Merhaba kizlar ...
bende sevdigimi istiyorum yaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben cok özlediim dayanamiyorum artik
o kadar sanslisiniz ki , aranizda askerlik olsa bile gönüller bir
mafoldumben:gitme:
of canım sizinki letişim kopukluğu var ama
klava: elime gecse varyaa..
mafoldumben dayanamiyorum ben böyle ya , yarin birgün gidicek ondan sonra nolacak 14 ay görüsemicem zaten o ara baskasiyla samimi olurlar mafoldumben
canım ovakit
unut ya seni düşünmeyeni sen hiç düşünme tatlım
6 senedir unutamiyorum canim mafoldumben daha bi kac ay önce beni cok mutlu ediyodu tekrar ümitlendim mafoldumben
of offff:çok üzgünüm:
6 senedir unutamiyorum canim mafoldumben daha bi kac ay önce beni cok mutlu ediyodu tekrar ümitlendim mafoldumben
tatlım msj göndermeyi denedim ama kapalı sanırım nasıl göndercem bilmiyorumkismile
zor bi durum maalesef :sinifsinif:
askerliğin etkileriyle dengesiz tavırlar sergiliyo ama sana da yazık, ne oldugunu ne olacagını bilmeden o kdr alttan almak sabretmek çok zor, biz nişanlıyız allaha şükür bi sıkıntımız derdimiz de yok ona rağmen bu kadar zorluklar çekiyoruz, en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim yaa hakkında, ya tam olsun ya da tamamen yok olsun bi şekilde aklından da kalbinden de, çok üzülüyorum yaa okudukça yazdıklarını, yorum yapamıyorum çoğu zaman ama görmediğimden değil ne yazacağımı bilemediğimden bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?