Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ooyyy.. eline sağlı canım.. süper.. tek kelimeyle.. fazlasıyla da duygusal bilmiyorumkismile

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>252turkbayragi

ben özledumm yarimii hasret yüreğimi dağlar:gitme:

zaman tükenmeye mahkum tatlım geçicek bu günlerde bir yıl önce askerim gittiği gün her nefes alışımda ölüyorum sanıyodum şimdi ise 87 nasıl oldu bilmiyorum . ve bana böyle diyenlere inanmıyodum . ama sen inan geçicek ve biticek....

Merhaba kizlar ...
bende sevdigimi istiyorum yaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben cok özlediim dayanamiyorum artik
o kadar sanslisiniz ki , aranizda askerlik olsa bile gönüller bir
mafoldumben:gitme:

inanmak zorundayım..bi bu kadar daha beklicem ve sonra aşkım yanımda olucak:gitme:

6 senedir unutamiyorum canim mafoldumben daha bi kac ay önce beni cok mutlu ediyodu tekrar ümitlendim mafoldumben

zor bi durum maalesef :sinifsinif:
askerliğin etkileriyle dengesiz tavırlar sergiliyo ama sana da yazık, ne oldugunu ne olacagını bilmeden o kdr alttan almak sabretmek çok zor, biz nişanlıyız allaha şükür bi sıkıntımız derdimiz de yok ona rağmen bu kadar zorluklar çekiyoruz, en kısa zamanda hayırlısı olsun canım benim yaa hakkında, ya tam olsun ya da tamamen yok olsun bi şekilde aklından da kalbinden de, çok üzülüyorum yaa okudukça yazdıklarını, yorum yapamıyorum çoğu zaman ama görmediğimden değil ne yazacağımı bilemediğimden bilmiyorumkismile

haklisin cok zor
elim kolum bagli oturuyorum sanki , hicbir $ekilde hic bir$ey yapamiyorum
icinde bulundugum durum artik cekilmez hale geldi , her en kadar sakin olmaya cali$sam da artik dayanamiyorum
agliyorum..sadece agliyorummafoldumben
ne olacagimi bilmeden beklemek cok zor acemiligi atlattik cok $ükür , $uan izinde ama hala ayni vaziyette beklemedeyim , kim bilir belkide her$ey bo$una
belki hic aklinda bile yokum , ki durum öyle görünüyor
in$allah en kisa zamanda en hayirlisi olur da kurtulurum bu durumdan :Saruboceq:
dedigin gibi ya tam olsun ya tamamen yok olsun , gönlümden hayirlisiyla tam olmasi geciyor tabi
sagol canim ALLAH razi olsun , dü$ünmen bile yeter :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…