Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizim de 17:30 da şu bir iki günü atlattık mı kolay geçicek
birde karnım ağrımaya aşladı ya
orucum bozulur diye ödüm kopuyo ilk günü sağlam tutabilsem barim

ayy ne güzel yarım saat yarım saattir yani:)
kız duygu markafoniye girsene ben n.takımı aldım sarevin ii fiyatlarıda bi bak

kızlar sanırım yanlış anlaşıldım içim bir huzurlu oluyor ya benim

neyin varkı canım benim?
bende daha sabahtan acıkmaya başlıyorum işim zor ve 5 te çıkıcaz offff

hadi ya bens ahura kalkamadım 1 de uyunca 3 de uyanmak zor oldu uynadım kalktım tekrar girip yattım normalde tutmucaktm ama niyetliyim dedim allah dayanma gücü versin herkese bu sıcaklarda zor oluyor :Saruboceq:

naptım biliyomusun davetiye hazırladım bol gülücüklü..
düğünümüzün davetiyesi güyasırnaşık şey

oda güzelmişsempatiksalakcinni
bak ben bide bulmaca hazırlamıştım böle komik askerlikle kendimizle ilgili sorularla kare bulmaca o kadar bayılmıştıki hem havası olur arkadaşlarına zemuszemus

ay kızlar yarım saat sonra kpss sonuçları açıklanıyo
hoş ben ölesine girdim ama yinede çalışmadan kaç puan yapabiliyomuşum onu merak ettimguclubacismile

oda güzelmişsempatiksalakcinni
bak ben bide bulmaca hazırlamıştım böle komik askerlikle kendimizle ilgili sorularla kare bulmaca o kadar bayılmıştıki hem havası olur arkadaşlarına zemuszemus

ay süpermiş :) o hava olayını sorma zaten ben bişeyler yolladığıım zaman bile nasıl böyle hoşuna giidyo anlatamam arkadaşları her hafta kargomu gelirmiş diyomuş falan

ay süpermiş :) o hava olayını sorma zaten ben bişeyler yolladığıım zaman bile nasıl böyle hoşuna giidyo anlatamam arkadaşları her hafta kargomu gelirmiş diyomuş falan

doğru valla şimdi biz onları sevindiriyoruz geldiğind ebi bana yapmasın bak görürüm ben onu:roflol:

ayy ne güzel yarım saat yarım saattir yani:)
kız duygu markafoniye girsene ben n.takımı aldım sarevin ii fiyatlarıda bi bak

kızlar sanırım yanlış anlaşıldım içim bir huzurlu oluyor ya benim
baktım bende sabah alıcakktım 2 pike 2 nevresim ama taksit yapınca vade farkı koyuyor dışarıdaki parayla aynı hesaba geliyor diye almadım

sen hangisini aldın koy bakim

kız resimi var ömı nasıl bişey mçettim

yaw tatlım şimdi iş yerindeyim koyamam dün akşamda çizdiğim resmi koycaktım unuttum ama şey normall bi kağıda isimlerimizi yazıp bide bekliyoruzlu falan bi not düşüp davetiye yaptım şakasına yani arkasına sayın bütün koğuş falan yazıcam sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…