Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tabi canım ya sahursuz olmaz yani bi daha yapma tansiyonun falan düşer Allah korusun

evt kızlar sahura kalkmadan tutmayın sakın ben bugün regliyim tutamadım
askerim de tutuyo canım ya ona dedim sahura muhakkak kalk rabbim onlara daha kolaylık versinolumunekankayizsmile:1hug:

tabi canım ya sahursuz olmaz yani bi daha yapma tansiyonun falan düşer Allah korusun

geçen sene başıma geldi valla ayy o gün bir tuhafım hererim ağrıyor ablam işten geldi baktı ateş içindeyim orucu açtım hastaneye gidelim derken kapının oraya yığılıp kaldım bizimkşler telaşlanmıştı eseki hstaneye gittik o gecede ateşimi felan ölçüyorlar ayağa kalkım dedim bayılıp kalkıydım ayy ayy

sevindim canim guclubacismile bende ramazan dolayisiyla daha iyiyim $ükür
birde in$allah dualarim kabul olur da , ak$ama istedigim olur :Saruboceq: son gün , son $ans ...
kendimi iyice yeyip bitirdim ya

inş canım sıkma canını
ay benimde kpss sonuçum açıklanıcak çalışmadığım halde ne heycanı yaptıysam karnıma ağrılar girdi ama siteyi açamıyorum yoğun

merhaba arkadaşlarım, opuyorumnanaktan

hepinizin ramazanı mübarek olsun, hayırlı ramazanlar
...

ho$geldin mel_ay'ciim a.s. , sagol canim seninde ramazanin mübarek olsun opuyorumnanaktan

inş canım sıkma canını
ay benimde kpss sonuçum açıklanıcak çalışmadığım halde ne heycanı yaptıysam karnıma ağrılar girdi ama siteyi açamıyorum yoğun

artik öyle yapicam baska carem yok , hayirlisi buymus demekki
sakin ol balim , hayirlisi neyse o olur insallah :Saruboceq:

canım ben kpss sonucumu öğrenmeye çalışıyorum açılmıyo ösym sinir oldum

kiz haberde cikti daha yeni , ösym nin sitesi cökmüs

alintidir:

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü.
Güncelleme:11 Ağustos 2010 14:19

evt tatlım deli oldumklava:

çökmüş canım hiç uğraşma boşver kafanı başka şeylerle dağıt
ay kızlar oturduğum yerden kalktım sözleşmeleri veriyim diye bir başım döndü sandalyeye tutuldum yani yoksa bayılabilrdimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…