Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kurtulursun tatlım benim
daha dün gibi 454den başlayışım:gitme:
bak şimdi 200lere yaklaşıyorumdelikafadulden

evet canım dimi yaa daha dün gibi hatırlıyorum o günleri hatta biz aramızda konuşuyoduk derrtecilik yapar gibi olmuştum gamze kızmıştı bana hiç unutmuyorun yaa...kaydirigubbakcemile3

evet canım dimi yaa daha dün gibi hatırlıyorum o günleri hatta biz aramızda konuşuyoduk derrtecilik yapar gibi olmuştum gamze kızmıştı bana hiç unutmuyorun yaa...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
geçmicek diye diye 130 gün geçirdik ümmücüm
200ler hayal gibi geliyodu başlarken
25 gün sonra 299 oluyoruzhihoyyyt

izin kullanıcak mısınız canım

kaydirigubbakcemile3
geçmicek diye diye 130 gün geçirdik ümmücüm
200ler hayal gibi geliyodu başlarken
25 gün sonra 299 oluyoruzhihoyyyt

izin kullanıcak mısınız canım

evet canım kullanmıcam diodu ama kullanıcak büyük ihtimalle kasımda istemiş ama bakalım verirlerse onun istediği tarihte ,izini bayrama denk gelio onun ailesi o ve ben beraber zonguldağa gidip kalcaz bi hafta inşallah... öle hayaller kurduk ama bakalım olcakmı.sizde izin durumu ne canım...

hımm ne güzel inşallah olur canım
biz aralıkta kullanıcaz kesinleşti mehtap sayıyoruzkaydirigubbakcemile

hımm ne güzel inşallah olur canım
biz aralıkta kullanıcaz kesinleşti mehtap sayıyoruzkaydirigubbakcemile

ah benşmkide kesinleşşe bide bende saysam mehtabı,ama ne oldu biliomusun canmım biz bunları dün konuştuk yeni,dün akşam olmak bilmedi habire hayal kurdum öle olcak böle olcak öle yaparız böle yaparız die zaman geçmedi yaa şimdi böle olduysam şafak sıkıştırmasında naapcam bilmiorum bugün dedim keşke demeseydin zaman durdu sanki die gülüyo kıs kıs...sırnaşık şey

ben de öyle canım ya
timlerinde ilk izne çıkan eylülde çıkcakmış,aralığı kendisi istemiş 5 ay kalıcak geriye diye
eylülde gelen nişanlanıcakmış bi de:dilcikar:

421 olmazmı canımm ... mayısdan 7 gun hazıran 30 temmuz 2 = 39

460 =39 = 421

Kızlar lıstenın ısmı nee olsunnnnn =) sınır 81 üstü olsun mu kızlar 100 üstümü olsun nasıl yapalımmm ....

doğrudur canım 421 olsa gerek..kaydirigubbakcemile5
bence bizim 81 ildeki mehmetçiklerimiz ama bir fikir sadece imzaya sunuyorum bakalım değerlendirecekmisiniz

kızlarrrrr ayyyy temizlikteyim yardım
edin banaa:)
öldümmmmmm
kızlarrr benim şafak 329 çıkıo:)
eger izin kullanmassak 299 lara inio ama kulancaz:)

ben de öyle canım ya
timlerinde ilk izne çıkan eylülde çıkcakmış,aralığı kendisi istemiş 5 ay kalıcak geriye diye
eylülde gelen nişanlanıcakmış bi de:dilcikar:

aslımda çok ii canım ya aralık harika bi zaman gelcek hemen hemen bi ayı orda geçircek zaten ondan aralığı sayma mayısta gelio işte 4 ay kalıyo geriye beş ay deilki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…