E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.041
kolay gelsin canım
biri de beni kaldırsa fena olmaz
öyle sıcak ki canım hiçbişey yapmak istemiyoo:umursamaz:
aslımda çok ii canım ya aralık harika bi zaman gelcek hemen hemen bi ayı orda geçircek zaten ondan aralığı sayma mayısta gelio işte 4 ay kalıyo geriye beş ay deilki...
kızlar yarın benim aşkımın yaş günü öncelikle yeni yaşını şimdiden kutluyorum.....yanımda olmayacak malesef kutlamak için ama allah a emanet olsun yeter.
ben yarın nete giremicem evi taşıyoruzda.haftasonuna kadar yokum belkide dahada fazla...
benim yerime yarın buraya onun için yaş gününü kutlarmısınız kızlar.sizden böyle bir ricam var merviş yeşil ve diğer kızlar artık hanginiz yaparsanız çok mutlu olurum ....
ben şimdiden kutluyorum
ERCANIM AŞKIM YAŞ GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLUYORUM BİTANEM
SENİ DOĞURAN ANAYA KURBAN OLAYIMa.s.
SENİ SEVİYORUM:asigim:
aralığın başında gelicek canım
son haftası gidicek
mayısın sonlarında da bitirip gelicek inşallah
5 aya yakın bi süre kalıyo izinden sonra
kızlar yarın benim aşkımın yaş günü öncelikle yeni yaşını şimdiden kutluyorum.....yanımda olmayacak malesef kutlamak için ama allah a emanet olsun yeter.
ben yarın nete giremicem evi taşıyoruzda.haftasonuna kadar yokum belkide dahada fazla...
benim yerime yarın buraya onun için yaş gününü kutlarmısınız kızlar.sizden böyle bir ricam var merviş yeşil ve diğer kızlar artık hanginiz yaparsanız çok mutlu olurum ....
ben şimdiden kutluyorum
ERCANIM AŞKIM YAŞ GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLUYORUM BİTANEM
SENİ DOĞURAN ANAYA KURBAN OLAYIMa.s.
SENİ SEVİYORUM:asigim:
hımmm evet canım yaa haklısın benim kafa uçtu yine bi an...kaydirigubbakcemile3
keşke 4 ay kalmış olsa canım kaydirigubbakcemile3
rahatı yerinde tek derdimiz özlem:gitme:
geçen akşam konuşurken yağmurun sesini dinlettim nasıl özlemiş yavrum benim:asigim:
damla düşmüyo burda diyo
kız bizimkide yağmurdan doludan bıkmış vanda ama mardin yanıyodur tabi yaa yazık kara bişi olur gelir sana,beninm ayuuuu da kilo almış eşşek,yüzük parmağımda kaldı çıkmıyuo dedi oh olsun dedim bende:) ama 4 ayda 4 kilo almış 15 ayda 15 kiloyla dönersen yanarım ben onu gördüğüm anda:1shok: ah böle gözlerim pörtler işte....aman aman Allah korusun yaa...laelaelaelaelae
aa ne güzel kilo alsın işte ben çok mutlu oluyorum o kilo aldım diyince,Şeniz
yemekler süpermiş vallaalkisalkisalkis
canım msnden gördüm ctesi günü çok diil ama kararıyo malesef
napsak çamaşır suyu işe yarar mı kikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?