Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aslımda çok ii canım ya aralık harika bi zaman gelcek hemen hemen bi ayı orda geçircek zaten ondan aralığı sayma mayısta gelio işte 4 ay kalıyo geriye beş ay deilki...

aralığın başında gelicek canım
son haftası gidicek
mayısın sonlarında da bitirip gelicek inşallah
5 aya yakın bi süre kalıyo izinden sonra

kızlar yarın benim aşkımın yaş günü öncelikle yeni yaşını şimdiden kutluyorum.....yanımda olmayacak malesef kutlamak için ama allah a emanet olsun yeter.
ben yarın nete giremicem evi taşıyoruzda.haftasonuna kadar yokum belkide dahada fazla...
benim yerime yarın buraya onun için yaş gününü kutlarmısınız kızlar.sizden böyle bir ricam var merviş yeşil ve diğer kızlar artık hanginiz yaparsanız çok mutlu olurum ....
ben şimdiden kutluyorum
ERCANIM AŞKIM YAŞ GÜNÜN ŞıMDıDEN KUTLUYORUM BıTANEM
SENı DOĞURAN ANAYA KURBAN OLAYIMa.s.
SENı SEVıYORUM:asigim:

tamam canım sen merak etme günaydın mesajından sonra hemen kutlama yaparız biz burda ercanın için kolay gelsin canım sanada ev taşımak zor iş yaa...

Merak etme tatlımm... Ben hallederım sımdıden kutlu olsun enıstemızın dogum gunu =)

keşke 4 ay kalmış olsa canım kaydirigubbakcemile3
rahatı yerinde tek derdimiz özlem:gitme:
geçen akşam konuşurken yağmurun sesini dinlettim nasıl özlemiş yavrum benim:asigim:
damla düşmüyo burda diyo

kız bizimkide yağmurdan doludan bıkmış vanda ama mardin yanıyodur tabi yaa yazık kara bişi olur gelir sana,beninm ayuuuu da kilo almış eşşek,yüzük parmağımda kaldı çıkmıyuo dedi oh olsun dedim bende:) ama 4 ayda 4 kilo almış 15 ayda 15 kiloyla dönersen yanarım ben onu gördüğüm anda:1shok: ah böle gözlerim pörtler işte....aman aman Allah korusun yaa...laelaelaelaelae

aa ne güzel kilo alsın işte ben çok mutlu oluyorum o kilo aldım diyince,Şeniz
yemekler süpermiş vallaalkisalkisalkis
canım msnden gördüm ctesi günü çok diil ama kararıyo malesef
napsak çamaşır suyu işe yarar mı kikaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum işe gitmem lazım hadi öpüyorum sizi akşam giremezse yarın sabah görüşürüz artık hadi kendinize ii bakın öpüyorum sizi bol bol....opuyorumnanaktan

ay deli kız yaa hee bide arap sabunu katarız bira içine tam olur sende bastıra bastıra keselersin bişeycik kalmaz... çatlag yaa...yok mkız fazla almasın napcan dombalay kocayı her ayda bi kilo alınca korkuyorum ister istemez 15 ay nede olsa:)yoksa bende seviniorum kilo almasına hayatım..

turkbayragi:hoorayOPOSUNA TEPÜĞÜ YİYCEK OLANLAR =)
KARANLIKTAN AYDINLIĞA =)))
GEL TESKERE DİYENLER =)

♥ 25 =)Yeşil(= ♥

♥ 113 İzmirlim_93 ♥

♥ 119 Gamzeqazel ♥

♥ 133 mervishh ♥

♥ 248 moon_610 ♥

♥ 257 Mysticqirl ♥

♥ 321 muhurlukaderim ♥

♥ 324 nerqis ♥

♥ 324 Balparem ♥

♥ 327 İLdeMm ♥

♥ 328 emoş ♥

♥ 424 ebuş81 ♥

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

BİR GÜN GELECEK BİR GUN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…