Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

AY CANIM BENİM BU NE GÜZEL OMUŞ YAAAA NASI SEVİNDİM NASI MORAL BULDUM ANLATAMAM GÖZLERİM DOLDU VALLA YAA KENDİMİ BÖLE Bİ LİSTEDE GÖRÜNCE... GAMZENİN LİSTESİNE BAKIP İÇ ÇEKERDİM HER SEFERİNDE AMA ARTIK BENİM ADIMDA Bİ LİSTEDE GEÇİYO NE GÜZEL YAA...BUNU DEVAMLI YAPALIM HAYATIM YAA ÇOK GÜZEL.BEN 6. SIRADAYIM SENDEN SONRAYIM ÇABUK GİT KIZ SIRA BANA GELSİN...:1hug:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Plakalara düşene kadar senin lisrende plakalara düşünce gamzenin listesinde şafak sayalım ama senin listeninde belli bi püf noktası molsun canım nası gamze plakalara düşünce listesine alıyo sende belli bi limit koy listene girebilmek için ne bilim 200 lü rakamlara düşünce al mesela sende listene daha heyecenlı daha bi tatlı olur öle bi fark olsun yani öle yaparsan üç hafta sonra bende girerim o listeye ayyyyy ben çok sevindirik oldum yaa...hihoyyyt

------------------------------------------------------------ Şafak 24 =)Yeşil(=-------------------------------------------------------

------------------------------------------------------- Şafak 113 ızmirlim_93 -------------------------------------------------------

-------------------------------------------------- Şafak 119 Gamzeqazel --------------------------------------------------

--------------------------------------------- Şafak 133 ---------------------------------------------mervishh

---------------------------------------- Şafak 248 ---------------------------------------- moon_610

----------------------------------- Şafak 257 ----------------------------------- Mysticqirl

------------------------------ Şafak 321 ------------------------------muhurlukaderim

------------------------- Şafak 324 -------------------------nerqis

-------------------- Şafak 324 --------------------Balparem

--------------- Şafak 327 ---------------ıLdeMm

---------- Şafak 328 ----------emoş

----- Şafak 424 ----- ebuş81

:lepi: turkbayragi :lepi: turkbayragi :lepi: turkbayragi :lepi: turkbayragi

Ay kızlarrr heycanlandım yaa ayarlıycam bakalımm evet muhurlu kaderım haklısınnn aslında amacımm şafağı uzun olanlara moral lıstesıydı =) Gamzeqzelım onlıne olsunda onunla bı lıste ayarlarızz acemıyızz daha =)))

benide ayarlayın merviş
25 martta gitti. belkide şafağım dahada kısalmıştır heopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya bu işte yanlışlık var mühürlü kaderim sennki şubatın 27sinde gitmedimi benimki
24 ünd gitti senn şafak daha az gözüküo

tatlım benimki 27 sinde gitti ama 25 inde asker sayılıyodu ondan öle 2 gün yol izni vardı benim nişanlımın beş saatlik yola iki gün izin vermişler...:teytey:

tama canım yani ben bi heyecanı olsun bu listeninde die öle bişi düşündüm siz ayarlayın artıkkkk ama çok ii düşünmüşsün gerçekten...:1rolleyes:

turkbayragi:hoorayOPOSUNA TEPÜĞÜ YıYCEK OLANLAR =)
KARANLIKTAN AYDINLIĞA =)))
GEL TESKERE DıYENLER =)

♥ 25 =)Yeşil(= ♥

♥ 113 ızmirlim_93 ♥

♥ 119 Gamzeqazel ♥

♥ 133 mervishh ♥

♥ 248 moon_610 ♥

♥ 257 Mysticqirl ♥

♥ 321 muhurlukaderim ♥

♥ 324 nerqis ♥

♥ 324 Balparem ♥

♥ 327 ıLdeMm ♥

♥ 328 emoş ♥

♥ 424 ebuş81 ♥

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

BıR GÜN GELECEK BıR GUN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK

Son düzenleme:
25 =)Yeşil(=

113 İzmirlim_93

119 Gamzeqazel

133 mervishh

248 moon_610

257 Mysticqirl

321 muhurlukaderim

324 nerqis

324 Balparem

327 İLdeMm

328 emoş

424 ebuş81

♥ ♥ ♥

ayyy yanlış yazmışım mart değillmaz: kuzum ya 25 mayıs bi yanlışlık olduda.
neyse sanırım yine aynı hesap 400lerden kurtulamadım dimimafoldumben

ya biz ne güzel hep rep leşirdik eskiden şimdi kalmadı sanki çle bişi hadi repleşelim bayanlar repistiyoru reeepppp bende gönderebildiklerime gönderim şimdi mucuks lu birer rep....

ayyy yanlış yazmışım mart değillmaz: kuzum ya 25 mayıs bi yanlışlık olduda.
neyse sanırım yine aynı hesap 400lerden kurtulamadım dimimafoldumben

421 olmazmı canımm ... mayısdan 7 gun hazıran 30 temmuz 2 = 39

460 =39 = 421

Kızlar lıstenın ısmı nee olsunnnnn =) sınır 81 üstü olsun mu kızlar 100 üstümü olsun nasıl yapalımmm ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…