Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy dadlumm benimmm o gün benim zaten geveze olurum direk buraya kosarım ben ahhhhh icim nasıl kıpır kıpır bir bilsen o gün giycem elbiseyi burda gösteririm karar verebilirsem tabi :uhm:

tabi sen koy karar veririz bizsırnaşık şey

askerimde bizim evlendiğimizi görmüş rüyasında öle bi anlatıyodu ki film gibi acaba benim kandrıyo :roflol::roflol:

anlamiyorumki duygum ben onu , aylar önce tekrar konusmaya baslayinca herseye yeniden baslamak istiyodu ben istemedim , aklimda da kalbimde de yoktu
ama konustukca yine alevlendi icimdeki askim boshayallersmile simdi de kendisi yok ortada

bence acıkca biseyleri konusma vaktin gelmiş konusma sonucuna göre duruma karar verebilirsin ama bu izindeyken olsa daha güzel olurdu ama gitmis ben sana değil ona kızıyorum cünkü seni düşünüyorum sana yazık klava:

yok kız benim askımda görüşü bi anlatıo destan laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

göster kiz bizde yardimci oluruz sana , karar veremiyosan da hepsini koy bayanssulusmile bakiniriz
he valla 10 gün sonra gece burda olun bak beni yalnız bırakmayın bozusuruz yoksa alsanaalsanasmile
evt oh ohhihoyyyt ösledimmmmmmmmmmmmm ama
bende bende bende hemde cok gelsin üstüne atlıcam aklinialirimsmile

yarin/birgün gidiyo canim , ama msn acmadigindan iste iletisim yok
kendi deyimine göre askerden sonra herseyi yoluna koyacakmis , zaman göstericek artik boshayallersmile
ama kendimi artik asker bekliyorum diye strese sokmiicam
:1hug: sagol tatlim

ask olsun kiz tabi burda oluruz zemuszemus meg den sonra ikinci yolladigim sen olucaksin :teytey: en son ben katildim galiba araniza , herkesi teker teker yollamak nasip olur insallah

sokma tabi tatlım benim ya kimse ailen dısında kendini yıpratma herkez hak ettiği degeri kadar alsın bırak sıkma canını ben senin burda oldun sürece yanında olucam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayyyy inş inş seni yollamakta bana nasip olur dadlum benimmmmm turkbayragiturkbayragi ama neden bi baskasını istemiosun ben hala onu anlamadım :uhm:

sagol bitanem :1hug: zaten sizler de olmasaniz napardim ben
bugün öglen biraz uyudum icime bi huzur yerlesti sanki ALLAHima cok sükür :Saruboceq:
her$ey yoluna girsinde , ben o $afagi seve seve cekerim daha 400lerde turkbayragi
ilk ve tek askim oldugundandir 6 sene önce tanismistik biz canim , 1-2 sene önce ayrilmistik i$te , o ara ba$kasina bi $ans verdim ama olmadi yapamadim , sevgisi cok bunaltti , ona kar$i bi$ey hissetmedigimi anlayinca da ayrildim , daha fazla günahina giremezdim
$imdi tekrar i$te bu deliye tutuldum icimdeki askim alevlendi boshayallersmile

beni yollayın beni yollayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnturkbayragialkisalkisalkis

seni de yollicam kiz daha , ne kaldiki sunun surasinda senin depüklenmene kaydirigubbakcemile2

sağol balım depükleyen siz olun yeterki:lepi:

bizimde vedatla oluo 3 bucuk sene tanısalı 2 sene beni beklemiş garibim ama 1 bucuk sene dir cıkıyoruz biz daha birbirimize doymadan ayrıldık o askere gitti bende onu bekledim ben onu askerdeyken sevdim asık oldum bizim ilişkimiz cogu ilşkilere göre daha zor durumda yürüdü daha 1 aylık tanıdın bi insan için fedakarlık yapmak cefa cekmek kıskanlık durumları heleki cok zor ömründen bi bucuk sene gidio sonucta ama hiç birsey icin pişman değilim iki beklemişim askımı

:1hug:
benim içinde bulunduğum durumu bilseniz şükredersinizbilmiyorumkismile ama olsun ben onu başka seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…