Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla tatlım bence yanlıs bisey yok biliyosunki bizim dinimizde kuzen nikahları helal kıyılmıstır ailen ne der bilmiyorum ama dinen bi sorun yok

babam imam canım benimkaydirigubbakcemile3 bunu dert etmiyorum tabi ama yinede ters geliyo işte ah ah içimdeki sevgimi aşkmı şefkatmi özlemmi beğenilmekmi ben onu bilmiyorum galiba:1rolleyes:

evt şstanbula yaklaşıyo sofra telaşı başladı hepinizi öpüyorum görüşrüzzopuyorumnanaktan
tmtm tatlım Allah kabul etsin
babam imam canım benimkaydirigubbakcemile3 bunu dert etmiyorum tabi ama yinede ters geliyo işte ah ah içimdeki sevgimi aşkmı şefkatmi özlemmi beğenilmekmi ben onu bilmiyorum galiba:1rolleyes:

hmm ozaman sadece ailenle urasman gerekcek

in$allah son ayriliginiz olur canim , evet büyük fedakarlik ama bak degmis beklemene opuyorumnanaktan

evt şstanbula yaklaşıyo sofra telaşı başladı hepinizi öpüyorum görüşrüzzopuyorumnanaktan

hayirli iftarlar canim ALLAH kabul etsin , kusura bakma bi acil i$ cikti geciktim
rabbim tuttugumuz oruclari kabul etsin :Saruboceq:

oruç tutanlaar, az kaldı hadi ilk gün bitiyo gözünüzaydın, allah kabul etsin, dualarınızda yer almak dileğiyle

amiin canim sagol rabbim hepimizin orucunu kabul etsin :Saruboceq: herkese hayirli iftarlar benim daha var 2 - 2 bucuk saat kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…