- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.681
:1hug:
benim içinde bulunduğum durumu bilseniz şükredersinizbilmiyorumkismile ama olsun ben onu başka seviyorum
artık yavaş yavş kaçalım iftar vakti geliyo
bilmesem bile ben herzaman bunada küşrediyorum balımda nieki ne durumun varmıs bakem senin akraba durumumu
yani en baş o sorun tabi http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/376861-kuzenim-asik-bense-bilmiyorum-yardim-edin-lutfen.html buraya bi ara açmıştım sorunu okursun müsait olduğunda ama kim ne derse desin onun şafağını beraber sayıcama söz verdimturkbayragi
siz gidin tatlım izmir en son acıo zaten iftarını bizim daha 1 saatimiz var bi saat kadar burda zaman gecireyim ben
valla tatlım bence yanlıs bisey yok biliyosunki bizim dinimizde kuzen nikahları helal kıyılmıstır ailen ne der bilmiyorum ama dinen bi sorun yok
tmtm tatlım Allah kabul etsinevt şstanbula yaklaşıyo sofra telaşı başladı hepinizi öpüyorum görüşrüzzopuyorumnanaktan
babam imam canım benimkaydirigubbakcemile3 bunu dert etmiyorum tabi ama yinede ters geliyo işte ah ah içimdeki sevgimi aşkmı şefkatmi özlemmi beğenilmekmi ben onu bilmiyorum galiba:1rolleyes:
oruç tutanlaar, az kaldı hadi ilk gün bitiyo gözünüzaydın, allah kabul etsin, dualarınızda yer almak dileğiyle
bizimde vedatla oluo 3 bucuk sene tanısalı 2 sene beni beklemiş garibim ama 1 bucuk sene dir cıkıyoruz biz daha birbirimize doymadan ayrıldık o askere gitti bende onu bekledim ben onu askerdeyken sevdim asık oldum bizim ilişkimiz cogu ilşkilere göre daha zor durumda yürüdü daha 1 aylık tanıdın bi insan için fedakarlık yapmak cefa cekmek kıskanlık durumları heleki cok zor ömründen bi bucuk sene gidio sonucta ama hiç birsey icin pişman değilim iki beklemişim askımı
evt şstanbula yaklaşıyo sofra telaşı başladı hepinizi öpüyorum görüşrüzzopuyorumnanaktan
oruç tutanlaar, az kaldı hadi ilk gün bitiyo gözünüzaydın, allah kabul etsin, dualarınızda yer almak dileğiyle
bursa da da iftar saatine az kaldı kızlarrrr ben de çıkıorummm
herkese hayırlı iftarlar, Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?