- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.641
Selaam kızlarrr,
Oruç tutanlara allah sabırr versinn çok sıcak kızlar yaa
afferim onaavereliniortak
''HASRETLİK İNSANI BASKICI YAPIYO'' bencede bu laf çok doğru bealkisalkisalkis
düzelcek herşey zamanla elbet:lepi:
geldim kpssden tökezledim:) 62 almışımsempatiksalakcinni
meg kuzum kavuştun sevdiceğine nasıl bir duygu hani anlatmadın ya aklinialirimsmile
evet ben tutuyorum zor ama Allah sabrını veriyor cok sükürkii ama bir an önce iftarı bekliyorum susuzluktan dilim damagım kurudu o derece bize izmirliyim asırı sıcak durdugum yerde terliom herkezin ramazan ayı mübarek olsun
evet bende farkındayım gene bana cok düşkün ama bi badi icin kavga etmiyoruz artık
ayyyyy meg im iki geldin yaa ŞenizŞeniz
hos geldin lokumum bende giricem kpssye :S ama üniv sonucumu daha cok merak edom ben
Benm tam regl dönemime denk geldiii :kedi: bakalım yarından sonra
başlıcamm tutmaya.. iNşallah zorlanmadan bitirirz bu mübarek ayı :Saruboceq:
kız senin askerin nasıl bakam turkbayragiturkbayragi
Allah sabrını verir sen tutta bacımama zor valla en zorladım bu ay olucak benim cünkü simdi bile durdugum yerde terliyorum :1shok::1shok:
normal memurluklar olabilir onun için puanım71 ama öğretmelkik için kırk fırın ekmek yemem gerek sen önce üniyi düşün bırak memurluğu
benim asker diye birsey kalmadi duygum mafoldumben
dagitim iznine geldi , cocuk ne msn acar oldu ne mesajlarima cevap veriyor
anliyorum tabi arkadaslariyla ailesiyle vakit geciriyo , ben orda degilimki benle gecirebilsin
ama mesajlarima cevap vermiyor boshayallersmile
tek tarafli da olmuyo bu isler , hala kalbimde / aklimda ama ne i$e yarar ki , a$k sonucta 2 ki$ilikboshayallersmile
o kadar sinir ediyorki yaaa bune böle o cocuk seniş aramak sana hesap vermek zorunda sen burda nasıl onu bekliyorsun onun sanki umrunda değil ailesiyle arkadaslarıyla vakit gecirecek ama sanada hayatından bir zaman ayırmak zorunda tatlım üzme kendini a.s.
benim asker diye birsey kalmadi duygum mafoldumben
dagitim iznine geldi , cocuk ne msn acar oldu ne mesajlarima cevap veriyor
anliyorum tabi arkadaslariyla ailesiyle vakit geciriyo , ben orda degilimki benle gecirebilsin
ama mesajlarima cevap vermiyor boshayallersmile
tek tarafli da olmuyo bu isler , hala kalbimde / aklimda ama ne i$e yarar ki , a$k sonucta 2 ki$ilikboshayallersmile
biz beraber degiliz ki canim boshayallersmile
o yüzden beni aramak bana hesap verme gibi bi sorumlulugu yok
son günlerde artik cok kötü olmustum bugün de dahil , ama simdi ALLAHima cok sükür iyim :1hug: sagol tatlim , hersey olacagina varir artik napalim
canım boşveriyosun artık seni şu saate kadar önemsemeyeni sen hiç önemseme
artık yeni aşklara yelken açmanın vakti geldi sanırm ne dersinbayanssulusmile
bencede cok dogru sölüyorsun :1closedeyes::1closedeyes:
oh senin vakit daraldı askerine kavuşacaksın her detayı anlatma da gör bakim noluyoklava:
ben o günü tüm ayrıntılarıyla anlatıcam 86 gün sonraturkbayragiturkbayragi
canım boşveriyosun artık seni şu saate kadar önemsemeyeni sen hiç önemseme
artık yeni aşklara yelken açmanın vakti geldi sanırm ne dersinbayanssulusmile
ozaman kendine ezdirme ne bu böle canım seni üzmeye yıpratmaya hakkı yokklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?