Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benimde regl dönemim hep sancılı geçer ağrı kesicilerle ayakta durrmaya çalışıyorum yani

Ya kizlar burada cok okuyorum.. regl döneminiz kötü geciyor diye..
Biliyormusunuz dogum kontrol hapi onun icin cok iyi..
Benim regl dönemleri berbatti.. yerlerde yatardim aglardim..
bazen 2 ayda bir regl olurdum.. doktorum hafif bir dogum kontrol hapi tavsiye etti
4 senedir kullaniyorum.. hic agrim falan yok ve istedigim zaman regl oluyorum..:lepi:

halsizim biraz birde karnım ağrıyo heralde onun etkisi olsun neşeleniriz kaydirigubbakcemile2

geç artık SON 23 :dance:

Insallah gecer canim..
Benimde son 27 hihoyyyt Kalbim fena atiyooo :lepi:
En süperi askim bende 3 saat önce havalimaninda iniyo.. Beni bekleyip öyle kayinvalideme gidecez.. pes pese ucmamizi iyi ayarladim demi :lepi:

Günaydın ben geldiim

günaydınn canımm h.g nbr

bende öyleyim olduğum zamanlar varya ağlıyorum valla ama iyi mi gelir bilmiyorumki bikaç kişidende duydum onu benim kuzenim öyleydi doktor apranax vermiş ona

benimde 36 günüm var :dance::dance:

Insallah gecer canim..
Benimde son 27 hihoyyyt Kalbim fena atiyooo :lepi:
En süperi askim bende 3 saat önce havalimaninda iniyo.. Beni bekleyip öyle kayinvalideme gidecez.. pes pese ucmamizi iyi ayarladim demi :lepi:
eveeett üf ne heyecanlı :1rolleyes:
günaydınn canımm h.g nbr

benimde 36 günüm var :dance::dance:[/B]
günaydın burcum hoşbuldum iyi gibiyim sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
hoşgeldiin

İyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın bugün

bende iyiyim ama mide yanması ve bulantı sorunu yaşıyorum 2 gündür tatlım.

eveeett üf ne heyecanlı :1rolleyes:

günaydın burcum hoşbuldum iyi gibiyim sen nasılsın kaydirigubbakcemile2

hımm iyi olmana sevindim mide bulantısı ve yanma sorunu yaşıyorum duygucum

Yaa bunu çok kişi söyledi bana da doktora gittiğimde, bir bayanın bütün hayatı boyunca maksimum 3 sene doğum kontrol hapı kullanması lazım 3 seneden sonra vücuttaki kanser rüski artıyor diyince tırstım hiç bulaşmadım.. 3 sene dediğin süre de çok kısa yanii evlenince ancak 3 sene kullanılır diye düşündüm.. ama sürünüyorum yanii myle böyle değil çok sncılı geçiyo benim, belim karnım midem her bi yanıma vuruyo.. bulantı, amel, baş ağrısı da cabası... bu gidişle başlıycam ben de tekrar doktora gidip..

begümcüm aynı bensin snde benimde öle,,

oruç gitti ya:2:

e geçmiş olsuuun, geldi demek senin komşular sempatiksalakcinni

yaa kızlar bişey sorucam; "epilixir" diye bişe varmış, bitkisel yağ, lazer epilasyondan bile daha etkili yok ediyomuş kılları tüyleri.. kullanan, duyan eden var mı hiç bunu?

günaydiiin tezkere güzelleri hihoyyyt nasilsiniz bakalim
mide bulantisi olanlara gecmis olsun a.s.
(bugün-yarin benim asker usta'ya geciyor , dogu cikmi$ti , icim acisada elimden geldigi
kadar di$a vurmamaya cali$iyorum , daha cok üzülüyorum:çok üzgünüm: )

ee saol canım pek fazla ağrım yok gibi sankim

hiç duymadım ama yaptırıolar ya epilasyon kansere yol açıyomuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…