Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

HIMM bizimkisi 1 ay konuştuk ve askere gitti tatlım 1 senemiz oldu toplam 14 aydır beraberiz

siz evliliği düşünüyor musunuz?geldiğinde.

bizde 6 ay görüştük sonra gitti..biz 3. aydan evllik konuşmaya başladık zaten köylerimiz falan aynı ufaktan akrabayız.benim ailem bilmiyo ama onunkilerin hepsi biliyo..
eğer ailem sorun yapmazsa okul bittikten sonra evlencez inşallah:)

öğlen oldu kızzz hoşgeldin

valla ya ama sonra farkettim ama yeni kalkınca refleks olmuşkaydirigubbakcemile3
Lady_cici Alıntı:
mehabbet kullanıcısından alıntı
günaydıııııınnnnnnnnnnn

oooo balim gelmis günaydin tatlim nasilsin

iim canım daha bugün oruca başladım benim için ramazanın ilk günü yani
askermi bekliyorum nete çağırdım
sen naptın nasılsınzemuszemus

hee anLasildi ilk günü kaytarmistin :jeyyar: ALLAH kabul etsin canim
kiz senin askerin öyle haftaici gelebiliyomu nete carsi izni haftasonu degilmiki
bende ALLAHA $ükür ya , aklim bi yerde kaldi tabi , gidiyo bugün/yarin artik ne zamansa haberim de yok

canım askerim kantinci gazinodan sorumlu net elinin altında hep çok şükür kiaklinialirimsmile

çok şanslısın ya maşallah benimki santralde telefon konusunda rahatız bizde ama 7 ay üstüne gördüm yüzünü şimdi 3 ay sonra bideözledim çook:sinifsinif:

ahh cnm üzülme yaa benimki yanına cep telf.aldı bundan 3-4 ay önce öyleki bıktırıodu artık özlemeyi bile özlemiştim o dönemlerde şimdi fazlasıyla özlüyorum yaa yine tel var ama bukez fırsatımız yok:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…