Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım benimde her türlü iletişimimiz var çok şükür ama çok özlüyorum o kadar yoğunki bi insana bu kadar yüklenilmez harbiden çok haksızlık var oralarda

tatlım ya :2:benim sevgilim acemide manisa kırkağaçtaydı zor derler oraya ona rağmen günde 3 4 kere arıyodu bende o zaman bıkmıştım tel beklemekten ..ama aşkım ya 10 dk geçince yine özlüyorum bana bi kere yanımdayken bile ben seni özlüyorum ki demişti:asigim:

aynen canım benimde her türlü iletişimimiz var çok şükür ama çok özlüyorum o kadar yoğunki bi insana bu kadar yüklenilmez harbiden çok haksızlık var oralarda

çok haklısın ya ben bazen trip atıyorum o zaman kızıyo falan anlıyorum onu anlayışlı olmaya çalışıyorum ama yetmiyo ne kadar göstersen az çok zor durumdalar ondan kaynaklanıyo:1no2:

canım askerim kantinci gazinodan sorumlu net elinin altında hep çok şükür kiaklinialirimsmile

ohoo balim sizde amma balli ciktiniz he aklinialirimsmile

çok şanslısın ya maşallah benimki santralde telefon konusunda rahatız bizde ama 7 ay üstüne gördüm yüzünü şimdi 3 ay sonra bideözledim çook:sinifsinif:

valla benimki de kantinciydi ama internet yoktu oldugu yer gereği, ankesörlü telefon saolsun onla halledebilioduk iletişimi o zamanlar.. olduğu yerden dolayı çarşı izni de yok, ben de en son 6 ay önce gördüm, tezkereye de daha çok var, izin kullanmak da istemiyo, zor hem de çoook zor ama geçiyor günler, bitecek ve kurtulucaz hepsinden... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evt kurtulucaz hepimiz ben en son 10 ay önce gördüm off ne kadar uzun ya nasıl dayanmışım bilmiyorum gerçi hala da zorlanıyorumopuyorumnanaktan

cep tel kullanmıyomu?? bizdede net yok çarşı yok ama cep tel var allahtan o olmasa yapamazdık zaten 3 ay ankesör bekledim çok fena bişey:gitme:

cep tel kullanmıyomu?? bizdede net yok çarşı yok ama cep tel var allahtan o olmasa yapamazdık zaten 3 ay ankesör bekledim çok fena bişey:gitme:

bi zhep ankesörlüyle konuşuyoruz ama çok sık sık konuştuğumuzdan cebi sadece mesaj için kullanırız oda artık alıştım pek kullanmasınıda istemyrm sonra gece uyuya kallıyo mesaj çekerken ben ağzından burnunda getirip kavga çıkıyo en iyisi kullanma diyorumsempatiksalakcinni

aşkımla telde baya derin mevzulara girdik.evlilik çocukk,geçimm çok zor çokkkaydirigubbakcemile3
ben çalışmıcam diyorum çalışcaksınn diyoo eşek sıpasıı...
vallaa dedimmm beni ilgilendırmezz kendine güvenıyosann evlenceksın ozamannaklinialirimsmile

Benimki ankara etimesgutta tankçı olarak yapmıştı.. Canım benm ya diskoya gitmişti mafoldumben farklı şehirlerde oturuoruz biz kızlar ben t.dağ o ist. son geldiinde yanıma yine görüşcek olammıza rağmen öyle sıkı sıkı sarıldık ki birbirimizeee ayyy özledim askerimiii :sinifsinif:

yeni başladı cep tel. kullamaya.. ankesörlü dayanılmaz bi hal almıştı, konusurken pat diye kesiliyodu, 2-3 gün düzelmiyodu.. biz de 5 ay dayandık ankesörlüye.. kafamçokkarıştı

:roflol: kız millet çalışıcam diye tutturur sende çalışmıcam diyosun

ay kız benimkide acemilk ankara etimesgut tankçı:lepi:

yazık kız deme öyle askerde çok dert ediyolar benimki en ufak sebepten ayrılırdı bi aralar anlamazdım niye olduğunu meğer orda dert alırmış aşkımı nasıl yapcaz ya mutlu edemezsem skıntı çekerse falan diye çok ağlamıştım o zaman kıyamam hiç bebeğimemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…